Uncategorised

Online-bankkártyás Támogatás részletes ismertetője

Használat röviden 1, Válassza ki a kívánt összegű támogatást(vagy írja be a kívánt összeget), kattintson a “Kosárba tesz” gombra! 2, Töltse ki adatait, majd fogadja el az általános szerződési feltételeket(pipa), majd “Megrendelés megerősítése”. 3, Kérjük kattintson a

ASKA Működési támogatás 2016

Pályázati azonosító: NEA-KK-16-N-0033 Alap: a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Alapkezelő: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Címe: „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2016” Támogatás összege: 500.000.- Ft

Kapcsolat

Kapcsolat:   Alpha Segítő Kéz Alapítvány Székesfehérvár Homok sor 7 8000   Fejér megye / Magyarország:   E-mail: info@animal-save.hu Tel.: 30-317-4370   A menhely hétközben 9-15:30 között, páratlan hét szombaton 9-12 között. Páros hét szombaton, és vasárnap

Adó 1%

Önnek csak 1 %, nekünk az élet! Az ASKA menhelyen évente 1000 kutyát gondozunk, az átlagos létszámunk 250 egyed. Mindenkinek van története, amit vagy pontosan ismerünk egy-egy hatósági eljárás során, vagy nekünk kell megfejteni a lelkeket, a

Közhasznúsági jelentés 2017

Közhasznúsági jelentés 2017. Beszámoló az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2017. évi tevékenységéről, az alapszabályban meghatározott célok alapján. . Megtekintés (Egyszerűsített beszámoló) Megtekintés (Szöveges beszámoló) .

Közhasznúsági jelentés 2016

Közhasznúsági jelentés 2016. Beszámoló az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2016. évi tevékenységéről, az alapszabályban meghatározott célok alapján. . Megtekintés (Egyszerűsített beszámoló) Megtekintés (Szöveges beszámoló) .

Közhasznúsági jelentés 2018

Közhasznúsági jelentés 2018. Beszámoló az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2018. évi tevékenységéről, az alapszabályban meghatározott célok alapján. . Megtekintés (Egyszerűsített beszámoló) Megtekintés (Szöveges beszámoló) .

Közhasznúsági jelentés 2015

Közhasznúsági jelentés 2015. Beszámoló az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2015. évi tevékenységéről,az alapszabályban meghatározott célok alapján. Megtekintés(aska_2015_evi_beszamolo.pdf)

Közhasznúsági 2014

Közhasznúsági jelentés 2014. Beszámoló az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2014. évi tevékenységéről,az alapszabályban meghatározott célok alapján. Megtekintés(aska_2014_evi_beszamolo.pdf)

Közhasznúsági jelentés 2012

Közhasznúsági jelentés Beszámoló az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2012. évi tevékenységéről, az alapszabályban meghatározott célok alapján. A  január a megszokott pörgős tempóban telt szilveszter tiszteletére, és közben még Mártfy Gabriella festőművésznő kiállításán voltuk meghívott vendégek, és

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés Beszámoló az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2011. évi tevékenységéről, az alapszabályban meghatározott célok alapján. 2011-ben folytattuk a megkezdett feladatokat. Már év elején látható volt, hogy az új jogszabályi előírások következményeként (kutyák egyedi chippel történő

Virtuális örökbefogadás

Mikor válassza a virtuális örökbefogadást? Ha valamilyen okból nem tud kutyát befogadni otthonába, de szívesen segítene egy-egy árva kutyának, menhelyünkön lehetősége van virtuális örökbefogadásra! A virtuális örökbefogadással azok a felelősen gondolkodó kutyabarátok is gazdikká válhatnak, akik életkörülményeik

Legyen önkéntes

Önkéntes segítségnyújtás Ön is segíthet! Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről! Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és

Hogyan működik

Hogyan működik az örökbefogadás? Az ASKA menhelyre bekerülő kutyák 14 napig csak eredeti gazdájuknak adhatóak ki. Ezen időszak letelte után az állatok megkapják kötelező védőoltásaikat (veszettség elleni védőoltás, kombinált  védőoltás, féreghajtók), chipjüket, és lehetőségeinkhez mérten folyamatosan ivartalanítjuk

Tovább olvasom

Készen áll az örökbefogadásra?

Valóban szeretne kutyát? Évekre szóló kötelezettséget vállal, ha egy kutyát örökbefogad. Egy kutya átlagosan 10-15 évet él. A menhelyen élő állatok nagy része 2-3 éves, tehát az elkövetkezendő 8-10 évre a vele való együttélésre kell berendezkedni. Akár

Felelősségteljes állattartás

Hogyan tartsuk felellőségteljesen házi kedvencünket? Szerencsére manapság egyre inkább elterjedőben van és lassan-lassan a köztudatba is ivódik a fogalom, és evvel együtt az állattartók magatartása is változik. Sajnos a jogi szabályozás még mindig elmarad az általam elvárttól,

Menhelyről részletesen

Az ASKA alapítvány menhelye kicsit másképpen működik, mint az átlagos állatmenhelyek. Az Alpha-vet Állatgyógyászati Kft állatmentési részlegével együttműködve, az országban elsőként a gyepmesteri feladatokat, állatvédelmi szempontok alapján kezeltük. A települések végén meghúzódó apró ketrecek helyett, ahova a

Menhely rövid bemutatása

Az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány 2003-tól kezdődően végzi tevékenységét. Fő feladata a kóbor, sérült állatok gondozása, gazdához juttatása. Az Alpha-vet Állatgyógyászati Kft állatmentési részlegével kötött együttműködésnek köszönhetően ezt a célkitűzést sikeresen valósította meg az elmúlt években.