Használat röviden

1, Válassza ki a kívánt összegű támogatást(vagy írja be a kívánt összeget), kattintson a "Kosárba tesz" gombra!
2, Töltse ki adatait, majd fogadja el az általános szerződési feltételeket(pipa), majd "Megrendelés megerősítése".
3, Kérjük kattintson a "Bankkártyás fizetés indítása" gombra, ami átirányítja a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalára
4, Kérjük töltse ki az ott található mezőket, majd kattintson a "Fizetés elindítása" gombra.
5, A fizetési oldal most vissza-irányítja önt ide, ahol láthatja a tranzakció eredményét. Email címére megkapja másolatban a tranzakcióval kapcsolatos információkat.

Köszönjük segítségét!

Webáruházunk a Unicredit Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Unicredit Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a Unicredit Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást és a Java/JavaScriptek futattását.A vásárolt támogatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Elfogadó neve: Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány / Alpha-Vet Kft.

Címe: 8000 Székesfehérvár Homok sor 7.

Telefonszáma: Alpha-Vet(központi): +36-22/516-408 Aska menhely: +36-30/317-4370 Online támogatással kapcsolatos információk: +36-30/581-5001

Cégjegyzékszám: Pk. 63.559/2002/4. sz.

Adószám: 18494644-2-07

Elfogadó által kínált áru vagy szolgáltatás megnevezése: Támogatás az Alapítvány részére.

Az alábbiakban ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

Tanulmányozza át a Támogatási oldalunk biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! Tartsa nyilván a támogatásával kapcsolatos adatait! Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám) Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá. Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a Unicredit Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Unicredit Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A Unicredit Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni. Ezt követően ha Ön a Unicredit Bank bankkártyás fizetési lehetőséget választotta, átkerül a Unicredit Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. (Ott leírásara került mit hova kell írni) A kártyaadatok megadását követően a Fizetés indítása gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. Ha elvétette volna a fizetést akkor a megrendelés számát (vezető 0-k kihagyásával) és e-mail címét megadva ismételheti meg erre a linkre kattintva: Ismételt fizetés

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Unicredit Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül.

Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.