ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR

Találatok: 1 - 6 / 6

Aska támogatások

AZ ALAPÍTVÁNYRÓL

Az ASKA 2003-ban kezdte meg működését. Célja a sérült, beteg, kóbor állatok gondozása. Fő célkitűzései között szerepelt a gyepmesteri telepek felszámolása. Az Alpha-vet Állatgyógyászati Kft állatmentési részlegével kötött együttműködésnek köszönhetően ezt a célkitűzést sikeresen valósította meg az elmúlt években. Több tucat gyepmesteri telepet szüntetett meg, és helyezte az állatokat biztonságba.

Évente átlagosan 1400-1500 kutya, 200-250 macska, és vadmadarak fordulnak meg menhelyen. Időszakosan előfordulnak különlegesebb állatok is kecskék, vadászgörények, őzek. 5 megyéből, több mint 100 településről érkeznek a különféle állatok.

ADOMÁNYOZÁS

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. Tájékoztatóinkat itt találja.

Elfogadott kártyatípusok:

Köszönjük a támogatását!