Változás, az időpont foglalásoknál

2021. március 19-től, változik az időpontfoglalások menete. Eddig az ASKA facebook oldalán lehetett időpontokat egyeztetni, a fenti dátumtól pedig a weblapunkon.

Ennek oka, hogy nagyon sok esetben hiba állt be a facebook oldal időpontfoglalásánál, illetve dupla időpontokat is engedélyezett a rendszer, ezzel kellemetlenséget okozva látogatóinknak. Ezt kiküszöbölendő, elkészítettük az oldal időpontfoglalási felületét. Reméljük, ennek használatával zökkenő menteses tudjuk koordinálni a menhelyi látogatásokat.

Nagyon fontos kérés, ha valaki, a lefoglalt időpontra nem tud megérkezni, jelezze felénk, mert nagyon sokat várnak szabad időpontra. Az is nagyon fontos kérés, hogy csak akkor foglaljanak időpontot, amikor már a család egyöntetűen elfogadta, hogy egy új élőlényt fogadnak az otthonukba.

Nekünk nem tisztünk senkit sem meggyőzni, illetve a családok béke bírái sem lehetünk. Mindig gondolják át a döntéseiket, hiszen az ilyen családi viták, döntésképtelen helyezetek, elveszik a lehetőséget a kutyáinktól, hogy családba költözzenek. Akadályozzák azokat a leendő gazdikat, akik már készen állnak az örökbefogadásra. Aki örökbe kíván fogadni, valóban, 1 hét múlva is örökbe fog fogadni egy állatot. Csak annak a kutyának nem mindegy, aki még egy hétig vár a kennelben, illetve annak sem, aki az üres kennelbe költözhetne a biztonságot adó menhelyre. Aki menhelyről fogad örökbe kutyát, nem egy kutyának, hanem kettőnek ad esélyt az új életre. Ez legyen minden esetben, a fő indíték, amikor rákattintanak az időpontfoglalás gombra.

Köszönjük a feliratkozást!