Készül a kifutó

Az Alcoa Shared Services Hungary Kft. önkéntesei érkeztek hozzánk. A fiatalok tenni akartak, és felajánlották, hogy bármilyen munkába belevágnak, ami éppen aktuális. Lehetne kutyát sétáltatni, persze, vagy ha éppen lenne üres kennel, akár festeni is a tél előtti felújításokban.

 

Az Alcoa Shared Services Hungary Kft. önkéntesei érkeztek hozzánk. A fiatalok tenni akartak, és felajánlották, hogy bármilyen munkába belevágnak, ami éppen aktuális. Lehetne kutyát sétáltatni, persze, vagy ha éppen lenne üres kennel, akár festeni is a tél előtti felújításokban. De, arra gondoltunk, valami olyan dolgot kellene most létrehozni, ami maradandó. Így hát elérkezett az ideje, hogy a régóta készülő kifutónknak álljunk neki közösen.

A feladat nem volt egyszerű, mert bizony, komoly földmunka várt ránk, amit csak kézi erővel lehetett megoldani. Mindenki pattant hát, kapára, kaszára, hogy megtisztítsuk a területet. Ez lett a női szakasz feladata, a férfiak pedig a kavicsos, agyagos földbe leásták a kerítés oszlopait. Egyik csapatnak sem volt könnyű feladata.

Már csak a vadháló, és a kapu beállítása van vissza, és máris birtokba vehetik lakóink a kifutót, ami lehetőséget ad arra, ha nincs sétáltató, akkor is lehetőség van arra, hogy 1-2 órát játszanak szabadon a kutyáink.

 

 

Köszönjük a feliratkozást!