A Grundfos Kft GTS csoportja

A mai szombatunk, egy kicsit más volt, mint a többi. A látogatók, ma is érkeztek egymás után úgy, mint máskor. Viszont érkezett egy csapat is, a Grundfos Magyarország Kft GTS csoportja. Lányok és legények egy csapatban.

Tudtunk arról, hogy érkezik egy csapat, hogy segítsenek nekünk előkészíteni a terepet a betonozáshoz, a lányok pedig vitték a kutyákat egymás után sétálni, és persze készültek a szuper fotók is, amiket hamarosan bemutatunk a gazdi kereső albumokban. De, ami ma történt, arra nem voltunk felkészülve. Szuper csapat érkezett hozzánk. Érdemes végig nézni a képeket, mert ilyen volt, ilyen lett képek is lesznek. A csapat nagyon oda tette magát. a fiatalemberek felkapták a gerendákat, cipelték a nagy guriga fákat, rakodták a cserepeket, szétbontották a régi fatárolót, ami ott csúfoskodott, már jó ideje, és már nagyon szerettük volna, ha végre eltűnik, mert amikor ránéztünk, csak a romokat láttuk. Az előző csapattal felépítettük az új fatárolót, ahova folyamatosan hordtuk már a feldarabolt fákat, de mindehhez mi kevesen voltunk. De, ma végre, ez is megtörtént. A kutyáink szépen, sorban indultak a nagy sétákra. Nem volt mese, jó hosszú séták voltak, majd jött a következő kör, a következő kutyákkal. Néhány képet mi már láttunk, a vigyorgó kutyáinkról, akik határozottan élvezték a mai napot, de majd érkeznek még a levelek. Szuper érzés volt, mikor búcsúzáskor végig mentünk a kennelek között, mindenki ráismert a sétáló társára, és ez bizony nagy boldogság, mert ennyi kutya közül felismerni azt a kutyát, akivel sétált, nem egyszerű, de mindenki, mint egy kisgyerek, nagy boldogan mutatta, én Szerénával voltam, Gina velem volt, jajj, Sisikém, igen együtt voltunk…. Hatalmas segítség volt nekünk, ez a mai nap. És, még mindig nincs vége, hiszen érkezett sok finom falat, sőt, süti vásárt is tartottak, és 68.130,- Ft került a kasszánkba. Ez már egy fél kennel))). KÖSZÖNJÜK!!!!!!