Adományozni jó! De nem mindegy mit.

Az ünnepek közeledtével egyre több embernek jut eszébe a szívmelengető adományozás, ám van valami, amiről mindenképp beszélnünk kell! Mielőtt adományoznál, tedd fel magadnak a kérdést: adományozni tényleg mindenkinek jó? Vagy csak az adományozó érzi úgy, hogy akkor most ő jót tett… Segítünk, hogy segíthess!

Nagyon sokszor hallani, hogy bizony, nincsenek tisztában az adományozók azzal, hogy ha nem olyan adományt juttat el az érintetthez, amit az adományozott valóban fel is tud használni, akkor nem segített, hanem kárt okozott. Ezért is szokták a szervezetek megjelölni, melyek azok a tárgyak, amelyeket adományként át tudnak venni és a továbbiakban hasznosítani. Nincs ez másképpen az ASKA menhelyen sem.

Lássuk, melyek azok, amelyeket biztosan hasznosítani tudunk és elmondhatatlanul hálásak leszünk, ha kapunk:

• száraz kutyatáp (kölyök és felnőtt)
  • nedves kutyatáp (kölyök és felnőtt)
  • takaró
  • ágynemű huzat
  • nagyméretű rötölköző
  • lábasok, fazekak, etetőtálak
  • tisztítószerek (mosogatószer, felmosószer, mosószer, öblítő, súrolószer, mosogatószivacs, fertőtlenítő szerek, papírtörlő)
  • kutyaházak
  • OSB lapok, tetőlécek
  • csavarok, szögek

Minden egyéb adományozni kívánt tárgy esetén tisztelettel kérünk, hogy egyeztess menhelyünk vezetőjével a +36303174370-es telefonszámon!

Köszönjük!