Adni jó! Karácsonyi adománygyűjtés a Grandopettel

Adni jó! Adománygyűjtés a Grandopeten

December hónap az ünnepek mellett az adományozás hava is. A Grandopet állateledel és felszerelés webshopként kötelességének érzi, hogy jót tegyen azokkal, akik a szívéhez nőttek. Emiatt 2020. decemberében a Gradopet és az Aska Segítőkéz Állatkórházi Alapítvány egy adománygyűjtési összefogásba kezdett, mely során az adományok összegét az állateledel formájában juttatja el a menhelyünknek.​

Az Aska Alapítványról

Alapítványunk 2003 óta végzi tevékenységét. Fő feladatunk a kóbor, sérült állatok gondozása és gazdihoz juttatása. Menhelyünkön évente átlagosan 1000-1100 kutya fordul meg, napi szinten 210-250 kutyát látnak el a gondozóink. A menhelyet adományokból, 1%-os kampányok során befolyt összegekből, illetve pályázati úton nyert pénzekből tartjuk fent.

Az adományozás módja

A jelenlegi helyzetben sajnos nehéz személyesen eljuttatni hozzánk az adományokat, ezért úgy gondoljuk, hogy ez a kuponvásárlási lehetőség egy fantasztikus kezdeményezés arra, hogy adományaid  biztonságosan, az otthonod melegéből tudd eljuttatni a rászoruló állatokat.

Ehhez nincs más dolgod, mint adomány kupont vásárolni idén decemberben a Grandopet webáruházban, melyet korlátlan mennyiségben tehetsz meg 200 Ft/ 500 Ft/ 1000 Ft-os kuponok formájában.

Az Adomány kuponok által befolyt teljes összegből a webáruház állateledellel támogatja az Aska Segítőkéz Állatkórházi Alapítványt.

Ha idén csak egy helyre is küldesz adományt, válassz minket és tedd szebbé a kutyusaink karácsonyát! Minden kupon számít.

Adni jó! Adományozz otthonról, kényelmesen és biztonságban a Grandopettel!