A székesfehérvári állatkórház 40 éves története.

Ajánlom szíves figyelmetekbe az alábbi írást, mely a székesfehérvári állatkórház 40 éves történetéről szól. A kórház az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.-hez tartozik. Az 1992-ben alapított ALpha-Vet Kft. a kezdetek óta támogatja az ASKA munkáját.

Kedves Állatbarátok!

Ajánlom szíves figyelmetekbe az alábbi írást, mely a székesfehérvári állatkórház 40 éves történetéről szól. A kórház az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.-hez tartozik. Az 1992-ben alapított Alpha-Vet Kft. a kezdetek óta támogatja az ASKA munkáját.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft., mint az egyik legelső állatgyógyászati termékeket, állateledelt és felszerelést forgalmazó cég, már oly régóta van jelen a magyarországi piacon, hogy részletes történetünk egészen 1972-ig a Székesfehérvári Állatkórház, (Magyarország egyik legnagyobb állatkórházának) alapítási évéig nyúlik vissza.

Cégünk, szakmai örökségéből adódóan hivatásának tekinti, az állatok gyógyítását. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. első tevékenysége: a székesfehérvári állatkórházban, az egykori Állatorvos-tudományi Egyetem(AOTE) Gyakorló Klinikáján működtetett betegellátás. Az állatok gyógyítása az egyik legfontosabb feladatunk. Kórházunk a régió egyik legjobban felszerelt és legnagyobb betegforgalmat ellátó állategészségügyi egysége. Orvosaink tapasztalata és korszerű műszerezettségünk, sok esetben segítsége a kisebb praxisoknak, a komplikált esetek átvételével.

A 40 éves jubileum kapcsán ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe dr. Lanczné Schubert Zsuzsanna nyugalmazott kórházvezető állatorvos írását:

„Egy rövid beszélgetés során említettem Dr. Móré Attilának – aki köztudottan az állatorvosi hagyományok elkötelezett őrzője -, hogy 2012 december 1-én volt az új állatkórház megnyitásának negyvenedik évfordulója. Rábeszélt, hogy mint a kórház tervezője és huszonhét éven át vezetője a kezdetektől, írjam meg az állatkórház rövid történetét.”

Megtekintéshez kattints ide..

Köszönjük a feliratkozást!