Gazdát kereső kutyák

Mirtill

Nagyon aprócska, 4 kg-os tacsi kislány. Nem sok helyet foglal, ezért sem érthető, miért rakták ki egy főút mellett. Csak a szerencsének köszönhette, hogy nem történt baja.

Tovább olvasom

Lili

Aprócska szőrgombolyag Lili. 2021. augusztusában született, a szülőket nem ismerjük. Most úgy tűnik, inkább kisebb testű lesz felnőtt korában.

Tovább olvasom

Jázmin

Jázmin 2021. augusztusában született, talán szálkás tacskóra emlékeztető kölyök. Papa, mama ismeretlen, amiatt, csak tippelni tudjuk, mi lesz belőle nagy korában.

Tovább olvasom

Mazsola

Mazsola szüleit nem ismerjük, így csak elképzelés van arra vonatkozóan, hogy talán kisebb testű marad. Nagyon hasonlít a szálkás szőrű tacskóra.

Tovább olvasom

Rojtos

Rojtos úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt bichon. 2016-ban született legényke. Egy igazi kis tünemény.

Tovább olvasom

Merlin

Spicc jellegű keverék legényke. 2016-ban született, de a méretét tekintve ez még nem számít idős kutyának.

Tovább olvasom

Karina

Kis-közepes testű, keverék szuka. Valaki, valamikor sokat foglalkozott vele, mert nagyon emberközpontú.

Tovább olvasom

Jessy

Jessy nagyon kedves apró kislány. Barátságos, játékos, bújós. 2020. tavaszán született.

Tovább olvasom

Figó

Aprócska, tacskó jellegű keverék legényke. 2020. tavaszán született. Nagyon kedves, barátságos.

Tovább olvasom

Balu

Balu egy nyurga kamasz, és pontosan úgy is viselkedik. Energikus, minden érdekli, mindenre figyel. Okos és tanulékony,

Tovább olvasom

Nyurga

Nyurga nincs tisztában a méreteivel. Meg van róla győződve, hogy ő egy ölbe kutya. Pedig azért ettől már egy picinykével nagyobbra nőtt.

Tovább olvasom

Milady

Közepes termetű energia bomba. Mindemellett még nagyon csinos is. A bundája, igazán különleges, egyedivé teszi.

Tovább olvasom

Bella

Bella, úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt bison. Ha, eljut végre a fodrászhoz, akkor ez meg is fog látszani. A megjelenése klasszisokkal fog változni.

Tovább olvasom

Ében

Ében nem szereti a celeb életet, nagy ívben kerüli a fényképező gépet, nehogy véletlenül legyen róla egy normális kép. Pedig igazán megérdemelné, hogy legyen végre egy saját családja.

Tovább olvasom

Amadeus

Ránézésre tudjuk, hogy nem lehetett eddig könnyű élete. Megviselte az élet, pedig még nagyon fiatal. 2020. elején született.

Tovább olvasom

Cassi

2021. nyarán született, kis-közepes testű keverék szuka. Terrieres küllemet látunk rajta, bár a természete ettől még nagyon távol van.

Tovább olvasom

Alissa

2021 nyarán született keverék szuka. Talán foxi vér is csordogál az ereiben. Testvéreivel együtt érkezett.

Tovább olvasom

Szépi

Szépi, 2021. nyarán született, legényke. Nagyon sokat változott, mióta nálunk lakik. A kezdeti félénkségét hamar elhagyta.

Tovább olvasom

Csoki puding

Nagyon picike, és valószínűleg picike is marad, mert az eddig itt töltött hetek alatt, szinte semmi változás nem történt a méretekben.

Tovább olvasom

Dáma

2020. nyarán született, vizsla jellegű keverék szuka. Boka kis húga. Rá is abszolút jellemzőek a vizsla viselkedési formák.

Tovább olvasom

Boka

2020. nyarán született, vizsla jellegű keverék legényke. Nagyon csinos a megjelenése, és bizony nagyon kajla a természete.

Tovább olvasom

Hubacsek

Görbe lábú, tacsi jellegű legényke. Nagyon elegáns, és jól nevelt is. Szépen használja a pórázt is.

Tovább olvasom

Elton

A morcos pofi, senkit ne tévesszen meg. Egyszerűen ilyen a fejberendezése. A pincsi jellegű fejecske, a kiálló fogak, nem éppen a szépség jelei, de biztos vagyok benne, hogy akad olyan is, aki a legszebb kutyát látja Eltonban.

Tovább olvasom

Maci Laci

Aki követi az ASKA facebook oldalát, ott láthatott egy hatalmas kutyát, aki lépni alig tudott a rákeményedett, rasztás bundától. Azonnal le kellett nyírni róla, azt a borzalmas páncélt. Ő volt akkor Maci Laci.

Tovább olvasom

Suhanc

Aki ránéz a képre, azonnal tudja, milyen is Suhanc természete. Pont ilyen kis cuki, mint a képen Suhanc. Vigyorog, játszik, és mindenkit szeret.

Tovább olvasom

Nati

Aki követi az ASKA híreit, sokat olvashatott Zafirról, a kölyökről, aki konkrétan megkopaszodott, és nagyon sok vitamint szedett azért, hogy ismét legyen szép bundája. Nos, az ő mamája, Nati.

Tovább olvasom

Bugi

Bugi esete nem egyedi, de nagyon tanulságos. Tipikus példája annak, hogy a rosszul értelmezett állat szeretet, hogyan teszi tönkre egy állat lelkét.

Tovább olvasom

Sziszi

Arra még nem derült fény, hogy mi történhetett Sziszivel, amiért ennyire magas falakat húzott maga köré. Ő volt a megközelíthetetlen.

Tovább olvasom

Keti

Az a fültartás… Azért ilyen fülekkel, nem mindenki dicsekedhet. Mintha egy kis denevér is bejátszott volna a családfába.

Tovább olvasom

Buborék

Buborék, igazán különleges megjelenésű leányzó. Kis-közepes termetű, lobogó hajú, és tulajdonképpen ami szín létezik a kutyák berkeiben, az rajta mind meg is található.

Tovább olvasom