„Óccsó” kutyák

Egész évben zajlik a kutyakereskedelem, de ünnepek tájékán fokozottan. Nem volt ez másképpen, most húsvétkor sem. Óccsó kutyára, mindig van kereslet.

A Vám és Pénzügyőrség munkatársai találtak rájuk. Ők a szaporítók áldozatai. Idő előtt a mamakutyáról leválasztott, apró hógolyók, mert kereslet van az ócsó kutyára. Mert azt hiszik sokan, hogy a neten vásárolható 30 ezer forintos kutya, az bizony jó buli. Ők lettek volna sok helyen, a húsvéti ajándékok. Hát nem.

Nincs oltásuk, semmi. Még csak most kezdődik az oltási program. Ez bizony nem kevés összeg lesz. A fele társaság corona fertőzéses, (nem covidos, a kutyáknak van saját vírusuk, mely a pocakban dolgozik), tehát a banda egyik fele kezelést kap jelenleg, de meg fognak gyógyulni. Ha, minden oltásukat megkapták, akkor pedig ivartalanítva lesznek. Mindezek mellett nem kizárt, hogy a későbbiekben bármilyen, jelenleg még nem látott, nem ismert betegségre is fény derül.

Fentiek tudomásul vételével keresünk befogadó, örökbefogadó családokat, akiknek nem plüss kutyára van szükségük, hanem valóban szeretnének 15 évig szeretni, és nevelni egy kis kutyát, még akkor is, ha beteg lesz, a pénzt kell rá költeni. A leendő örökbefogadók, egészen addig csak ideiglenes befogadóként lesznek nyilvántartva, míg az összes oltás megkapja a kiskutya, és az ivartalanítás is megtörténik.

A befogadók jelentkezését EMAILON VÁRJUK! info@animal-save.hu címre.  TELEFONON NE ÉRDEKLŐDJENEK! Tehát újra, emailon lehet jelentkezni a kutyák befogadására.

Köszönjük a feliratkozást!