Gazdára talált kutyák

Pille

2020-ban született, apró termetű hölgyike. Nem túl aktív, inkább lustácska. Eszik, nézelődik, alszik.

Tovább olvasom

“Óccsó” kutyák

Egész évben zajlik a kutyakereskedelem, de ünnepek tájékán fokozottan. Nem volt ez másképpen, most húsvétkor sem. Óccsó kutyára, mindig van kereslet.

Tovább olvasom

Amy

Aprócska, talán pincser keverék leányka. Apró termetű, de jó nagy a szája. Így akarja kompenzálni a csöpp méretekeit.

Tovább olvasom

Csibész

Golden retriever jellegű, keverék legényke. 2019-es születésű. Nagyon bújós, nagyon játékos, nagyon kedves.

Tovább olvasom

Fióna

Fiónáról képtelenség egy normális fényképet készíteni. Pedig ha valaki eljön, és személyesen találkozik vele, rájön, ő a világ legjobb kutyája.

Tovább olvasom

Vica

Labrador-golden keverék kislány. Bár, 2019-ben született, még mindig úgy viselkedik, mint egy kajla kölyök.

Tovább olvasom

Kuba

2020-ban született, talán vizsla jellegű legényke. Mondhatnánk a fénykép alapján a szeme se áll jól.

Tovább olvasom

Iza

2019-ben született, golden jellegű keverék kislány. Nagyon okos, nyugodt, kiegyensúlyozott. Jól motiválható jutalomfalattal, és könnyen is tanul.

Tovább olvasom

Marcus

Marcus még gyerek. 2020. őszén született, stafford jellegű keverék legényke. Ő is azok közé tartozik, amikor a szaporulat, nem kell senkinek, hát kidobják.

Tovább olvasom

Szofi

Szofi nagyon csinos kislány. Bár kistermetű, de úgy néz ki, mint egy szetter. Békés, türelmes, kiegyensúlyozott kutya.

Tovább olvasom

Elona

A kedvessége vetekszik a szépségével. Elona egy főnyeremény, Hihetetlenül barátságos, játékos, és természetesen gyönyörű is.

Tovább olvasom

Szuzi

Aprócska keverék kislány. Talán hosszú szőrű tacskó volt az ősei között. Nagyon okos, ismeri a pórázt, szépen sétál. A többi kutya társaságát is kedveli.

Tovább olvasom

Cserfes

Cserfes, aki nagyon cserfes. De, ezt ifjú korának tudjuk be. Őt most még minden érdekli, mindent kommentál. 2020. őszén született, és nagyon rá tud csodálkozni a világra.

Tovább olvasom

Maya

Maya, nagyon kedves keverék kislány. A volt gazdáját is megtaláltuk, de közölte, nincs ideje, hogy eljöjjön Mayáért, neki nem kell.

Tovább olvasom

Ropi

Ropi, aprócska termetű, keverék legény. Csöndes, visszahúzódó, olyan igazi szeretgetni való, ölbe kutya. Valahol biztos, hogy szerették, de senki sem kereste.

Tovább olvasom

Trixi

2020. decemberében született foxi jellegű keverék szuka. Testvéreivel együtt került a menhelyre. Trixi nagyszájú, élénk kiskutya.

Tovább olvasom

Mixa

Foxi jellegű keverék legényke. Még nagyon fiatal, 2020. decemberében született. Korának megfelelő kajla, játékos, és tombol benne az energia.

Tovább olvasom

Csipke

Csipke, most még egy rosszcsont legényke. Nem ismeri a pórázt, és mindent elkövet, hogy ne is találkozzon vele. Kajla, és hebehurgya.

Tovább olvasom

Lili

2020. elején született, terrier jellegű keverék kislány. Most még kicsit loncsos, és bozontos, de a kozmetika után egészen megváltozik majd, és igazán elegáns lesz.

Tovább olvasom

Inez

Biztos tolongás lesz Inezért, hiszen úgy néz ki, mint egy elemes játék kutya. De, ő egy igazi kiskutya, aki 2020. nyarán született. Szomorú életet volt eddig, kobzási eljárás során került hozzánk.

Tovább olvasom

Ivy

2020. nyarán született, apró termetű szuka. Testvéreivel együtt rossz tartási körülmények miatt kerültek kobzásra, és a menhelyre. Kezdeti durcásságát, már kezdi elfelejteni.

Tovább olvasom

Matyi

Matyi rossz tartás miatt került hozzánk, tesóival együtt. Matyi sem nőtt nagyra, de mégiscsak ő a legnagyobb hármójuk közül. 2020. nyarán született.

Tovább olvasom

Borsika

Borsika, Babér testvére. Mamája gyönyörű, fekete, németjuhász jellegű szuka. Úgy tűnik, Borsika nem lesz olyan magas, mint a mama, lehet, hogy ő papájára hasonlít.

Tovább olvasom

Babér

Babér anyukája, egy szépséges fekete németjuhász jellegű hölgy. A papa ismeretlen. Nem biztos, hogy olyan nagyra nő, mint a mami, hiszen a korához képest, még alacsonyka.

Tovább olvasom

Szani

2018-ban született keverék szuka. Tesójával együtt érkeztek a menhelyre, és a testvér Roni, pillanatok alatt gazdára talált. Hiába néznek ki úgy, mint az ikrek, Szani még maradt.

Tovább olvasom

Johni

Kis-közepes termetű, tigris csíkos legényke. Még nagyon fiatalka, 21019 végén született. Sokat kell még tanulnia.

Tovább olvasom

Gömbi

Gömbi szép nagy legényke, hatalmas energiákkal. Imád labdázni, játszani, és minden érdekli. Két külön fényképen is bemutatjuk, hogyan változik.

Tovább olvasom

Debóra

Labrador jellegű, keverék kislány. 2019-ben született. Apró kölyökként került a menhely, neki most ez a hely az otthona. Csak annyit ismer a világból, amit a séták alatt lát.

Tovább olvasom

Pogi

Pogi imádja az embereket. Hihetetlenül tud ragaszkodni, és örülni, mikor végre valaki póráz végre kap, aki csak az övé. Pogi egy tünemény.

Tovább olvasom