Gazdára talált kutyák

Szultána

Szultána 2019-ben született, tacskó kislány. Egy idős hölgy gondozásában élt, aki már nem tudta ellátni őt, és kölykeit,

Tovább olvasom

Pillangó

2021. szeptember végén született, aprócska kislány. A papa ismeretlen, a mamája 10 kg alatti termettel rendelkezik.

Tovább olvasom

Tulipán

2021. szeptemberében született kishölgy. Nagyon aprócska, amin nem kell csodálkozni, hiszen a mami is egy tacskó lányka.

Tovább olvasom

Freni

Apró növésű keverék kislány. Eleinte nem mondhattuk, hogy barátságos, menekült mindenki elől. A kutyák között érzi magát biztonságban.

Tovább olvasom

Lui

Lui, nagyon aprócska, görbe lábú tacsi legényke. 2020. tavaszán született. Még sokat kell tanulnia.

Tovább olvasom

Lajcsi

2020.nyarán született, spániel jellegű keverék legényke. Hozza a spániel a vonalat a természetében is.

Tovább olvasom

Matróz

Labrador jellegű keverék legényke, aki a testvérével együtt kóborolt egy Tolna megyei út szélén. 2020. nyarán született.

Tovább olvasom

Mirtill

Nagyon aprócska, 4 kg-os tacsi kislány. Nem sok helyet foglal, ezért sem érthető, miért rakták ki egy főút mellett. Csak a szerencsének köszönhette, hogy nem történt baja.

Tovább olvasom

Lili

Aprócska szőrgombolyag Lili. 2021. augusztusában született, a szülőket nem ismerjük. Most úgy tűnik, inkább kisebb testű lesz felnőtt korában.

Tovább olvasom

Jázmin

Jázmin 2021. augusztusában született, talán szálkás tacskóra emlékeztető kölyök. Papa, mama ismeretlen, amiatt, csak tippelni tudjuk, mi lesz belőle nagy korában.

Tovább olvasom

Mazsola

Mazsola szüleit nem ismerjük, így csak elképzelés van arra vonatkozóan, hogy talán kisebb testű marad. Nagyon hasonlít a szálkás szőrű tacskóra.

Tovább olvasom

Rojtos

Rojtos úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt bichon. 2016-ban született legényke. Egy igazi kis tünemény.

Tovább olvasom

Figó

Aprócska, tacskó jellegű keverék legényke. 2020. tavaszán született. Nagyon kedves, barátságos.

Tovább olvasom

Panni

A külleme spharpei szülőre utal, bár sokkal alacsonyabb. A szőre pihe-puha, a természete pedig nagyon jó.

Tovább olvasom

Tadasi

Tadasi is 2021. nyarán született, legényke. Ránézésre, lehet, hogy vizsla jellegű lesz felnőtt korában. Jelenleg még meghatározhatatlan a fajta jelleg.

Tovább olvasom

Wasabi

2021. nyarán született legényke. Testvérein a drótos szőr, és a terrier küllem jellemző. Rajta ezeket nem lehet látni. Még csak elképzelés sincs, hogy mekkorára várható a növekedése.

Tovább olvasom

Cassi

2021. nyarán született, kis-közepes testű keverék szuka. Terrieres küllemet látunk rajta, bár a természete ettől még nagyon távol van.

Tovább olvasom

Alissa

2021 nyarán született keverék szuka. Talán foxi vér is csordogál az ereiben. Testvéreivel együtt érkezett.

Tovább olvasom

Szépi

Szépi, 2021. nyarán született, legényke. Nagyon sokat változott, mióta nálunk lakik. A kezdeti félénkségét hamar elhagyta.

Tovább olvasom

Csoki puding

Nagyon picike, és valószínűleg picike is marad, mert az eddig itt töltött hetek alatt, szinte semmi változás nem történt a méretekben.

Tovább olvasom

Hubacsek

Görbe lábú, tacsi jellegű legényke. Nagyon elegáns, és jól nevelt is. Szépen használja a pórázt is.

Tovább olvasom

Elton

A morcos pofi, senkit ne tévesszen meg. Egyszerűen ilyen a fejberendezése. A pincsi jellegű fejecske, a kiálló fogak, nem éppen a szépség jelei, de biztos vagyok benne, hogy akad olyan is, aki a legszebb kutyát látja Eltonban.

Tovább olvasom

Simon

Csak bele kell nézni Simon szemébe, és megértjük, hogy mindent odaadna, ha lenne egy saját embere. Nagyon ragaszkodó, bújós, és végtelenül hálás legény.

Tovább olvasom

Pupák

Senkit ne tévesszen meg a morcos arc. Valahogy kitolt az élet Pupákkal, hogy ilyen morcos smikkel díszítette, de ez csak egy fura álarc. Morcosságról szó sincs.

Tovább olvasom

Pezsgő

Pezsgő, nagyon apró, tacskó jellegű legényke. 2020. nyarán született. Amikor bekerült az utcáról, a gazdája jelentkezett érte, de aztán ennyiben is maradt a dolog. Nem jött el érte.

Tovább olvasom

Gesztenye

Gesztenye is annak a kis családnak a tagja, akik 3 hetesen kerültek a menhelyre. 2021. augusztus első hetében született.

Tovább olvasom

Panni

Pannika is az apró lábú csapatot erősíti, mint a 4-5 kilójával. Tigriscsíkos tacsi jellegű keverék szuka.

Tovább olvasom

Ringló

2019-ben született, aprócska termetű, tacsi jellegű keverék legényke. 4-5 kg a súlya.

Tovább olvasom

Pihe

A névválasztás nem véletlen. Pihe-puha bundája van ennek a kislánynak. 2020. nyarán született. Ahogy a képen is látszik, egy tünemény.

Tovább olvasom