ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR

Hogyan működik az örökbefogadás?

Az ASKA menhelyre bekerülő kutyák 14 napig csak eredeti gazdájuknak adhatóak ki. Ezen időszak letelte után az állatok megkapják kötelező védőoltásaikat (veszettség elleni védőoltás, kombinált

védőoltás, féreghajtók), chipjüket, és lehetőségeinkhez mérten folyamatosan ivartalanítjuk őket.

A menhely hétközben 8-16 óra között, hétvégén 9-12 óra között látogatható. Ekkor személyesen is lehet találkozni a kiválasztott kutyussal, macskával. Lehetőség van ismerkedésre, sétára, játékra.

Ha megtörtént a kiválasztás, akkor már csak néhány perc választja el a gazdát és kutyát attól, hogy hazainduljanak. A helyszínen elkészülnek az örökbefogadási papírok, és a chipregisztráció. az utolsó lépés pedig a búcsú fénykép, az indulásnál.