Paula

2016-os születésű, ivartalanított, apró termetű keverék szuka. Nagyon csinos a bundája, de gondozást igényel. Őt már örökbefogadták, de visszakerült. Az ok, nagyon védi a gazdákat.

Az volt a gazdák kifogása, hogy nem enged be mindenkit Paula, és megvédi a területét, és a gazdákat. Ők társasági életet akartak élni, ebbe nem fért bele Paula, még úgy sem, hogy esetleg az ilyen alkalmakkor külön elzárják. Úgy gondolták, a kutyának ezt azonnal meg kell érteni, és igenis úgy viselkedni, ahogy ők gondolják. Ez sajnos, nem így működik. Minden kutyának időre van szüksége, hogy megtanulja a gazdák által felállított szabályokat. Paulának olyan gazdát keresünk, aki türelemmel, és megértéssel viszonyul hozzá.

Tovább a kategóriában: « Hetty Bogi bigi »