Puszi

Mindig elcsodálkozunk azon, hogy az állatkínzás során hozzánk került állatok, az elszenvedett fájdalmak ellenére is képesek bízni az emberekben. Liza is állatkínzás áldozata volt. Kikötötték, éheztették, füleit levágták, és hagyták, hogy gyulladt, sebes fülekkel, fájdalmakkal éljen.

Az első pillanattól kezdve partner volt. Jelezte, amikor fájdalmas lett a vizsgálat, de soha, semmilyen agressziót nem mutatott. Pedig méretei, és ereje  alapján bármelyikünk kezét, egy pillanat alatt eltörhette volna. Nem tette. Ügyesen végigcsinálta a kezeléseket, már nincs már dolga, mint elkezdeni hízni, hogy elérje a megfelelő súlyt,. Addig is szeretnénk, ha mielőbb egy szerető gazdinál gyarapodhatnak.

Kor:  3 év

Nem: szuka

Méretei tekintélyt parancsolóak, de vágyik a családra, nem egyedül szeretne őrködni.

Tovább a kategóriában: « Apóka Vagány »