Betti

7 éve került el a menhelyről.Betti családban élt, társaival együtt több éven át. Tragédia történt, és a gazdi halála után új családot kerestek mindegyik kutyusnak. Mindenki azt hitte, a dolgok rendben mennek, de Betti befogadója külföldre távozott, és ott hagyta egyedül..

7 éve került el a menhelyről.Betti családban élt, társaival együtt több éven át. Tragédia történt, és a gazdi halála után új családot kerestek mindegyik kutyusnak. Mindenki azt hitte, a dolgok rendben mennek, de Betti befogadója külföldre távozott, és ott hagyta egyedül. Régi családtagjai, azonnal érte mentek, amikor megtudták mi történt. Magukhoz vették, de Betti nem tudja megszokni a panel lakást, és a bezártságot. Hangosan sír, és emiatt a társasházból is mennie kellett. Most ismét nálunk van. A kinti léttel nincs gondja, de azt nagyon nehezne viseli, hogy kennelbe van zárva. Nagyon szereti, ha foglalkoznak vele, ideális társ lenne akár idősebb gazdik mellé is.

Kor:  8 év

Nem: szuka

Udvari tartással, akár ki-be járással keresünk neki új otthont.

Tovább a kategóriában: « Ludwig Kleopátra »