Ludwig

Mire eljutottunk odáig, hogy Ludwig gazdakereső státuszba kerülhessen, bizony eltelt fél év. Nagyon rossz állapotban volt, gyengén, betegen találtunk rá.Nem csak a fizikai állapotát kellett helyrehoznunk, hanem bizony a lelkét is. De, mostanra már minden helyre került, és ..

Mire eljutottunk odáig, hogy Ludwig gazdakereső státuszba kerülhessen, bizony eltelt fél év. Nagyon rossz állapotban volt, gyengén, betegen találtunk rá.Nem csak a fizikai állapotát kellett helyrehoznunk, hanem bizony a lelkét is. De, mostanra már minden helyre került, és Ludwig úgy érzi, bőven letöltötte már ő az elmúlt fél évben az egy kutyára jutó menhelyi életet, és családot keresne magának. Még a hirtelen mozdulatoktól időnként megretten, de ez már csak egy múló rossz emlék lesz hamarosan. Már ismeri pórázt, és nagyon hálás minden jó szóért, simogatásért.

Kor:  4 év

Nem: kan

Mindenképpen családot keresünk neki, és nem munkahelyet.

Tovább a kategóriában: « Morzsi Betti »