Polli

Mostanra már senki sem gondolná, hogy bizony megküzdöttünk Pollival. Egy aprócska fekete kis kölyköt hozott magával, és úgy ahogy illik, bizony védte a kölykét. Velünk sem akart szóba állni, ami nem volt éppen helyes döntés, hiszen a kezelőben éltek a babával, és naponta többször is kellett beszélgenünk.

Pumba

2018 tavaszán született. Aprócska termete ellenére, egy  nagyon határozott egyéniség. Szereti irányítani az eseményeket. Nagy benne a megfelelési vágy, bizonyítani akar leendő gazdájának.

Rex2

2015-ben született, nagyon szép kiállású németjuhász legény. Gazdája súlyos betegsége miatt rendelték el a menhelyre szállítását, mivel nem volt senki, aki vállalta volna a gondozását.

Ticsi

2018-ban született, aprócska, de annál nagyobb szájú, tacsi jellegű keverék szuka. Éber és figyelmes, magában hordozza a tacsikra jellemző kiváncsiságot.

Pixi

2018. végén született, nagyon kedves, bújós, barátságos kislány. Bár, elég rossz állapotban találtunk rá, hamar regenerálódott a fiatal szervezet. Okos, és tanulékony, igényli az emberek közelségét.

Kleopátra

Kölykeivel együtt került utcára. A kölykök felnőttek, gazdához kerültek. Kleopátra pedig megkezdte a tanulást. Nagyon ráfért, mert bizony eddig senki sem foglalkozott vele.

Duszi

Nem tudni, mi történt a családjával. Chipes, de a regisztrált címen 1 éve nem lakik senki, és nem is kereste. Amikor hozzánk került, remegett, és rettegett, az ember látványától fájdalmasan visított. Biztos, bántották, amiért ennyire bizalmatlan volt. 2014-ben született, de egész életében úgy fog kinézni, mint egy vizsla kölyök.

Ludwig

Mire eljutottunk odáig, hogy Ludwig gazdakereső státuszba kerülhessen, bizony eltelt fél év. Nagyon rossz állapotban volt, gyengén, betegen találtunk rá.Nem csak a fizikai állapotát kellett helyrehoznunk, hanem bizony a lelkét is.

Kugli

2017-ben született, tacskó jellegű keverék legény. Egyik szeme valamikor régen megsérült, de ez őt a legkevésbé sem zavarja. A pórázzal már megismerkedett az előző életében, és örömmel fogadja,.

Nudli

Nagyon picinyke, kerti törpe. Talán törpe tacsi is volt az ősei között. Aprócska termete mellé párosul, a hatalmas energia. Egy pillanatra nem áll meg, állandóan mozgásban.

Vénusz

Csinos ki szuka, és mostanra már boldog is. Nem véletlen mondom ezt, hiszen kobzás során került hozzánk, olyan cudarul bántak vele. Időre volt szüksége, hogy megbízzon az emberekben.

Szemes

Szemes 2010-ben született, és 7 boldog évet töltött el a gazdijával. De, a sors közbeszólt, és a gazdi meghalt. Kettő éven át egyedül élt, és néha dobtak neki egy-egy kis falatot.

Marco

Óriás termetű, dog keverék legényke. Igazi egyéniség. 2015-ben született. Az első találkozáskor, egy végtelenül szomorú, nekem minden mindegy állapotú kutyával ismerkedtünk.

Lasszó

2018-ban született, meghatározahatatlan keverék legényke. Borzalmas körülmények között élt, csak arrébb rúgták, ha éppen ember útjába került. Sok idő kellett, hogy elhiggye, már nem bántja senki.

Jázmin

Azt is mondhatjuk, hogy egy igazi kis bohóc, aki állandóan mosolyog, és mosolyt fakaszt. 2018-ban született, németjuhász nagyságú keverék szuka.

Franci

Kistermetű, tacskó jellegű keverék leányzó. Vidám, játékos, kajla, mindez még természetes, hiszen 2018-ban született. Még most ismerkedik sok új dologgal, a póráztól még kicsit idegenkedik.

Carlos

2017-ben született, nagytestű, szetter jellegű keverék kan. 2019-ben került a menhelyre. Nagyon jól viselkedik. Nyugodt, kiegyensúlyozott kutya.

Ricsi

2017-ben született, tábornok. Aprócska termete ellenére, nagy önbizalommal rendelkezik. Mindent tudni akar, mindent irányítani akar.

Oleg

Tacskó jellegű keverék legényke. Még nagyon fiatalka, 2018-ban született. Csöndes, nyugodt, és inkább félrehúzódó. Nincs gondja a többi kutyával, de nem is igazán bandázik velük.

Frank

2017, nyarán született, pincsire emlékeztető legényke. Aprócska, bújós, más kutyákkal sincs gondja, bár inkább omega alkat.

Pola

2018-ban született, talán pincser keverék szuka. Ő, a nagy rettegő. Legszívesebben köddé válha, ha valaki közelít felé. Leendő gazdájának sok-sok szeretettel kell közelíteni felé.

Riki

Riki a fura figura. A tacskóba oltott golden retriever, aki mindkét fajta jellemzőt hordozza magán. 2017-ben született, 2019. áprilisa óta menhely lakó.

Kobold

Nagyon csúnya nyaksérüléssel került hozzánk. Heteket töltött a kórházban, amíg helyrejött. Nem csoda hát, ha fenntartással kezeli az emberek közeledését. 2017-ben született kan.

1. oldal / 5