Pötyi

Pötyinek sos-be keresünk befogadót, még akkor is, ha csak ideiglenes mamát találunk neki. Pötyi sok mindenen átment már. Valahol, valamikor elütötte egy autó, és bal hátsó eltört, és elsorvadt. Emaitt nem is használja, ami a kisebbik baj lenne, de ez az élettelen láb elakad, fennakad, és megsérül. A sérülések miatt fertőzések alakulhatnak ki. Az orvos csapat úgy döntött, le kell amputálni Pötyi lábát. Emaitt keresünk sos-be befogadó családot a számára. Nagyon picinyke, igazi lakás kutya, aki szobatiszta is.

.

Néró

Termetes, rottweiler jellegű keverék legény. Eleinte távolságtartó volt, de mostanra már sokat változott. Tekintélyt parancsoló a megjelenése, és bizony el kell nyerni a bizalmát, hogy elfogadja az új családját.

Daria

2018 elején született malinis szuka. Energiabomba. Pörög, forog, táncol, éppen csak nem röpül. Fajtájának megfelelő az energia szintje. igazi munkakutya, akivel sokat kell foglalkozni, és nem csak fizikailag, de szellemileg is le kell fárasztani.

Iza

Iza a tipikus szaporítós kutya. Elhanyagolt, többször elletett, chip nélküli, utcára dobott. Idő kell, hogy a teste helyrejöjjön. Emberekkel nagyon kedves, barátságos, de a többi kutyát nem szíveli.

Kuplung

Kuplungot, nagy valószínűséggel autóból rakták ki, mert futott ő autópályán, falvak útjain, és a falvakat összekötő utakon. Sokan próbáltak meg segíteni neki, aminek az lett a vége, hogy mindig menekülőre fogta a dolgot. Több hetes futkározás után került menhelyre, de még innen sem volt egyszerű a történet. 4 hónap kellett ahhoz, hogy szóba álljon velünk.

Hektor

Hektor szép magasra nőtt, bull tipusú legényke. Tisztában is van a méreteivel. Emberekkel csupa bűbáj, kutyákkal szemben csak akkor haragos, ha éppen etetés van. Nagyon félti a kajáját, ami érthető is, egy utcán kolduló kutyánál.

Manci

Mancika, egy alacsony növésű stafford keverék szuka. Energikus, imád játszani, és mindent elkövet, hogy figyeljenek rá. Még sokat kell tanulnia, hiszen eddig senki sem foglalkozott vele.

Pandóra

Pandóra bundája, és alakja is javításra vár. Még kell egy kis idő, hogy a túlzott karcsúságát eltüntessük, és meleg idő, hogy ezt a rendetlen bundát helyre hozzuk. Labrador, golden keverék leányzó. 2018 elején született. Igazi családi kutya, aki nagyon igényli, hogy foglalkozzanak vele.

Rómeó

A Rómeó tipusú hapsikból, most bizony többet egyedet is tudunk ajánlani a látogatóknak, de közülük is kilóg a méreteivel. Szép nagyra nött a legényke, aki 2018 elején született. A nagy macika, nagyon boldog tud lenni, ha valaki szól hozzá, vagy éppen egy pórázzal sétálni viszi. Nagyon igényli az emberek társaságát.

Inez

Inez méretei leginkább egy beagle méreteihez hasonlíthatóak. Nagyon tüneményes, bájos hölgyike. 2015-ben született. Mindenkit szeret, mindenkihez kedves.

Pali

Pali különleges, Pali nem mindennapi, Pali, a tacskó lábakon közlekedő staff keverék. Muris figura, és még nem tudtuk eldönteni, hogy inkább tacsi, vagy inkább staff. Még a félősebbik formáját mutatja, aki nem nagyon érti, mi van körülötte.

Odin

Odin, nagyon jó fej, és igazán különleges megjelenésű legény. Nem lehet róla egy normális fényképet készíteni, mert Odin mindig lát valamit, vagy hall valamit, ami sokkal fontosabb számára, mint egy jó portré. Úgy kell elképzni, mint egy túlméretezett, szálkás tacskóra emlékeztető játék kutyát. Nagyon mókás a megjelenése. Határozott egyéniség, bár most is együtt él más kutyákkal, szereti, ha őt szólitják főnöknek.

Tessa

2017 elején született, kis-közepes testű, keverék szuka. Inkább félénk még, nagyon sokat kell vele foglalkozni, hogy elhiggye, már minden rendben van. Megjelenése igazán különleges, csíkjaival igazán elegáns hölgyike.

Bizsú

2017 elején született, nagyon kedves, és ezzel együtt, még mindig nagyon kajla foxi keverék legényke. Kiváncsi, éber, és figyelmes. Más kutyákkal is tud együttélni, inkább megadja magát, de nem keveredik konfliktusba.

Liliom

2018.01.01.-én született szuka. Végtelenül hálás ragaszkodó típus. Nagyon hálás azért ha foglalkoznak vele. Más kutyákkal is nagyon jól tud együtt élni. Úgy tudjuk autóból rakták ki őt. Aki őt választja, egy szuper kutyát vihet haza.

Cili

2018.10.03.-án született szuka. Kis-közepes méretű. Nagyon ragaszkodó, tele van energiával. Sok foglalkozást igényel. Tanítani kell, hiszen kicsit kajla. Végtelenül kedves, barátságos bújós. Nagyon szép kiállása van.

Madison

2018.09.01.-én született (becsült) szuka. Hosszú idő telt el hogy elkezdett bennünk bízni. A helyén már nagyon örül annak, ha bemegyünk hozzá és egy kicsit megsimogatjuk. Viszont amint póráz kerül rá, retteg. Nem tudjuk, hogy min mehetett át ez a kiskutya, de aki őt választja sok türelemre és kitartásra van szüksége.

Nessy

2018.09.01.-én született (becsült) szuka. Ő is nagyon fél. Ő hozzá is sok türelem és kitartás kell. Sajnos, ő nem igazán bízik senkiben. Ha bemegyünk hozzá a helyére félve jön oda óvatosan megszagolja az ember kezét de a bizalma még nem teljes. Lassan próbálkozunk vele és bízunk benne, hogy a kitartásunk lassan meghozza az eredményt.

Dusty

2019.07.25.-én született (becsült) legényke. 3 testvérével együtt kerültek be a menhelyre. Ő az egyedüli fekete cser mintázatú kölyök. Játékos, energikus mozgékony. Igazán talpra esett kölyök.

Odil

2019.06.28.-án született ( becsült ) szuka. Testvérével érkezett be hozzánk. Igen határozott természete van. Nagyon éber figyelme van igazán jó jelző kutya.

Panna

Talán németvizsla volt valamelyik őse, tőle örökölte a küllemét. Hogy a szemeit kitől... azt nem tudjuk, de tény, nagyon különleges, amikor nem feltétlenül egy irányba néz, nagyokat vigyorogva. 2018.03.01.-én született (becsült) szuka. Hihetetlen szeretet van benne. Tele van energiával.

Briós

2018.08.01.-én született (becsült) szuka. Bull jellegű, termete alacsonyabb a megszokott bullnál.  Hihetetlenül kedves,csendes, nyugodt, türelmes. Nagyon hálás egy kis simogatásért és szeretgetésért.

Frizbi

2018.09.07.-én született (becsült) tacskó jellegű legényke. Igen szép kiállású. Jó természete van. Jól tud együtt élni a többi kölyökkel. Tanulás neki sem árt hiszen nem tudjuk mennyit foglalkoztak vele eddigi életében.

1. oldal / 6