Verstappen

2019.őszén született ( becsült) legényke. Póráz még ismeretlen neki de egy igaán eleven, játékos vidám kutya. Azt sajnos nem tudjuk, hogy mekkora lesz . Őt tanítani nevelni kell hiszen az életét a menhelyne kezdte meg.

Raikönnen

2019.született legényke. Eleven, játékos kölyök kutya. Imád játszani szaladgálni. Jól érzi magát a többi kutya társaságában. Mivel a kis életét a menhelyen kezdte így neki mindent meg kell tanítani.

Bottas

2019.őszén született legényke. Eleven, játékos kölyök kutya. Imád játszani szaladgálni. Jól érzi magát a többi kutya társaságában. Mivel a kis életét a menhelyen kezdte így neki mindent meg kell tanítani.

Schumacher

2019.őszén  kan. A tesói közül talán az egyik legbátrabb kutyus. nagyon szép kiállása van. Családba gyerekek mellé tökéletes lenne hisz még ő maga is kölyök. neki mindent meg kell tanítani hisz az életét a menhelyen kezdte meg.

Hamilton

2019.őszén kan. Végtelenül kedves, játékos, bújós. kölyök kutya. Nagyon jól érzi magát a többi kiskutya társaságában. Neki még mindent meg kell tanítani hisz az életét a menhelyen kezdte. Családba ajánljuk gyerekek mellé.

Füli

2019.06.07.-én született szuka. Még nagyon félős. Bizalmatlan,de ha már ölbe kerül akkor mindin rendben van vele. Nagyon kell neki , hogy foglalkozzanak vele. Mindenre meg kell tanítani, de leginkább arra, hogy bizzon az emberekben és elhiggye nem mindenki gonosz.

Dana

2018.06.09.-én született szuka. Nagyságra inkább beagle méret. Már egész jól viszonyúl az emberekhez. A pórázt még szoknia kell. Igazából nem árt neki egy olyan gazdi, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy megtanítsa mindenre.

Vinkli

2019.08.10.-én született kan. Na pont ő az a típus, akinek nagy szüksége van egy olyan gazdira aki bizalmat ad neki, és sok szeretetet. Nem tudjuk, hogy mi történhetett vele , de ő tényleg az a kategória akinek nagy szüksége van egy szerető gondoskodó gazdira.

Tréfi

2018. nyarán született,  tacskó jellegű kan. Csont és bőr volt mikor rátaláltunk . Több héten keresztül vitaminokat kapott hogy szépen megerősődjön. De szerencsére szépen összeszedte magát. Felhízott és már egy nagyok szép kutya lett belőle.

Amber

2019.04.10.-én született (becsült) szuka. Egy igazi kis torzom borz. A bundájára ráfér egy kis szépítkezés, de ha nem lesz gazdája akkor rendbe tesszük neki mi.Egy igazán energikus mozgékony, járékos.

Szörmi

2018.01.01.-én született ( becsült) kistermetű kan. Szereti megmutatni a többi kutyának hogy ő a főnők, bár ez nem minidg sikerül neki. Pórázon nagyon ügyesen közlekedik. Az látszik rajta, hogy nagyon sokat nem foglakoztak vele inkább csak úgy éldegélt valakinél.

Penny

019.01.01.-én született ( becsült) lányka. Nagyon félénk még neki bizalmat kell adni. El kell hinnie, hogy vannak még olyanok akik szeretni tudják őket. Annak ellenére , hogy látszik rajta, hogy fél mellette egyfolytában csovál és bújik. Egy igaz

Kincső

2019.01.01.-én született ( becsült) szuka. Ő közepes termet. Látszik rajta, hogy nagyon szeretne közeledni mindenki felé, de van benne egy kis félelem ami miatt nem mert. Lényegében nagyon kedves, bújós.

Csíkós

2018.01.01.-én született ( becsült) kan. rettenetes félős. Sokat kell vele foglalkozni ahhoz, hogy ezt a félelmet le tudja küzdeni és tudjon újra bízni. Amíg nálunk van ezen fogunk dolgozni. Közepes termetű szép tigris csíkós.

Muci

2016.04.03.-án született ( becsült ) szuka. Igen nyugodt természete van. nem kiabálos. Viszont ahogy észrevettük ő inkább egyedülinek ajánljuk. Elvan más kutyákkal is de jobban szereti ha egyedül van. Német juhász jellegű termetre.

Frici

2018.nyarán született, vigyorgó legényke. Nagyon igényli, hogy emberek közelében legyen, és minden vágyukat teljesítse. Szeretne egy igazi családot, ahol csak vele foglalkoznak, és ő szeretgetik.

Berci

2018 elején született, igazán különleges megjelenésű legényke. Mi csak mini bernipásztornak hívjuk, mert pont úgy néz ki, mint egy bernipásztor, tacsi lábakon. Kedves, barátságos legényke.

Szuzi

2019. nyarán született, kis-közepes testű keverék szuka. Valahol, már bántották, a hátán egy régebbi sérülés hege látható, ami nagy valószínűséggel egy életen át látszani fog. Nagyon különleges színű, szürkés árnyalatú a bundája.

Poppy

2019. tavaszán született, nagy testű szuka. Még növésben van, és tényleg szépséges kutya lesz, felnőtt korában. Most még nagyon félénk, bátortalan, hiszen az utcán élt, senki sem foglalkozott vele, vagy csak éppen arrébb rúgták.

Irisz

2019. elején született, kis-közepes testű, szálkás kislány. Még nagyon bizonytalan, rettegve figyeli, mi történik körülötte. A kennelje, és a társai jelentik a biztonságot számára.

Zsömi

2018. nyarán született, kistermetű legényke. Most még nagyon félénk, nem nagyon érti, mi történik körülötte. Sokat kell még vele foglalkozni, és tanítani. Más kutyákkal együtt lakik jelenleg, és nem jelent neki gondot, hogy osztoznia kell a többiekkel a kennelen.

Mangó

2019 őszén született, foxira emlékeztető legényke. Aprócska kora óta itt van, és szépen beilleszkedett a bölcsisek csapatába. Hangadó, az is tény. Arra fel kell készülnie a leendő gazdinak, hogy azért a foxi vér, az bizony hangot is tud adni. Minden érdekli, mindenre figyel.

Kevin

2019 nyarán született, kócos legényke. Nagyon ráfér a nevelés, mert bizony kajla, és neveletlen. De, tudjuk, még nagyon fiatal. Azt viszont nem tudjuk, mekkorára fog nőni, hiszen még növésben van.

1. oldal / 6