Bigyó

Azt mondják, a szem a lélek tükre. Akkor csak  Bigyó, gyönyörű, gesztenye barna szemeibe kell nézni, és minden benne van. A jóság, a kedvesség, a játékosság, és a hatalmas nagy szeretet. Kis-közepes termetű, most bizony kócos legényke, de egy fürdés, és fodrászat után egy..

Albin

Borzasztó állapotban találtunk rá. Csont soványra fogyva, jártányi ereje is alig volt. Idő kellett, mire fel tudott erősödni, és bízni kezdett az emberekben. Most kezd ismerkedni a pórázzal. Más kutyákkal most már együtt lakik, és tanulja hogyan kell viselkedni.  Még nagyon sok..

Kleopátra

A mama és három kölyke együtt került hozzánk. Lánykái már 5 hónaposak, és gazdit keresnek. Kleopátra nagyon okos, és szófogadó. Valahol, valaki foglalkozott vele, hiszen ismeri a pórázt, sőt a lakás és a hűtőt is ismeri. Lakásba is szívesen költözne, és tud is viselkedni.

Betti

7 éve került el a menhelyről.Betti családban élt, társaival együtt több éven át. Tragédia történt, és a gazdi halála után új családot kerestek mindegyik kutyusnak. Mindenki azt hitte, a dolgok rendben mennek, de Betti befogadója külföldre távozott, és ott hagyta egyedül..

Ludwig

Mire eljutottunk odáig, hogy Ludwig gazdakereső státuszba kerülhessen, bizony eltelt fél év. Nagyon rossz állapotban volt, gyengén, betegen találtunk rá.Nem csak a fizikai állapotát kellett helyrehoznunk, hanem bizony a lelkét is. De, mostanra már minden helyre került, és ..

Morzsi

Morzsi még csak egy nagyra nőtt kölyök, de már nagyon sok minden történt vele. Ő, a tipikus esete annak, amikor ajándékba visznek kutyát a nagyszülőnek. Ő is ajándék volt, csak éppen az ajándékozó nem gondolt abba bele, hogy egy idős asszony, vajon hogy fog bírni, egy kajla, nagytestű kölyökkel. Morzsi nagyon játékos, barátságos, kutya. Más kutyákkal is tökéletesen tud viselkedni, igazi családi kedvenc lehet belőle, és persze nagy termete miatt, még akár házőrzőnek is gondolhatja valaki.

Kimberly

2018. augusztusában születhetett. Mamájával, és testvéreivel együtt érkezett hozzánk. Egyedül Ő örökölte a mama szép vöröses barna színét. Inkább félénk természetű, még csak most ismerkedik a világgal. Ügyesen játszik a többi kölyökkel.

Kis Henrich

Ifjú legényke, aki még csak most ismerkedik a világgal. Talán pumi, vagy mudi volt valamelyik őse, akitől a bozontos bundát örökölte. Nagyon vidám, játékos, és szereti a sok mozgást.

Szimóna

Aprócska, félénk természetű leányzó. Eleinte bizonytalan, és tartózkodó, de ha megérzi a szeretetet, akkor örömmel bújik ölbe. Fiatal kora ellenére már sok bántás érte. Más kutyákkal képes együttélni, de velük szemben is távolság tartó. Nagyon sok türelemre van még szüksége.

Burger

Kis-közepes termetű ifjú legényke. Kezdetben nagyon csöndeske volt, majd kinyílt a csipája. Most már jár a szája, és a hallatja a hangját is. Még nagyon sokat kell tanulni, de reméljük, hogy ezt már új családjában vár rá.

Henry

A kóborlás, a reménytelenség nagyon összetörte. Hosszú időbe telt, mire ismét sikerült előhalászni az életkedvét. A depresszóból nagyon nehezen hoztuk ki, most már ismét élni akar. De, az elmúlt időszak nem csak a lelkén, a testén is nyomot hagyott. Már eszik, de kell néhány hét, mire az igazi formáját tudja mutatni.

Zsombi

Bár még éppen csak egy kis kamasz, de már sok szőrnyűséget átélt. Úgy találtunk rá, hogy a nyakában lakattal volt rögzítve a lánc, a lánc végén pedig egy vasvilla volt. Hol élhetett vajon eddig, ahonnan ezekkel a koloncokkal együtt elmenekült? Mostanra már sokat változott. Kezd megnyugodni, és elhiszi, hogy már biztonságban van.

Szofi

Nagyon édes jeges macika, a mi Szofink.Bár a termete tiszteletet parancsoló, de ő egyáltalán nem egy őrmester típus. Csöndben szemléli az eseményeket, és csak akkor szól, ha arra oka van.,

Cleo

Furcsa szerzet. Staff fej, és mentalitás, ehhez társulnak a tacsi méretű lábacskák. Nem kedvesli a többi kutyát, szereti fitogtatni az erejét.

Dina

Mex párja volt. Ő volt a gyengébb láncszem, neki jutott a kevesebb ennivaló. Persze bolha, atka, rajta is volt bőven. Dina nyugodtabb, barátságosabb természetű, ő akár családba is költözhet.

Rex

Nagyon szép kiállású, kedves, barátságos németjuhász keverék legény. Most még inkább bátortalan, de egy kis foglalkozás meghozza majd az eredményt, és egy igazi, vérbeli németjuhász lesz belőle.

Bomer

Ő kérem egy kínai harci kutya, azaz shar-pei. Mindössze 1 éves, és semmi harciasság nincs benne. Inkább félős, a többi kutyától nagyon tart. Ha játszani akarnak vele, hol ebbe, hol abba a sarokba ül. Még ezután tanulja meg, mi is az a játék. Az ember mellett biztonságban érzi magát, de nagyon sokat kell még vele foglalkozni.

Bonó

Nyáron születtek. Mamájuk angol bulldog, a papa pedig egy szálkás, fekete legényke. A papát és a mamát magára hagyta a gazda, a szomszédok pedig addig etették, gondoskodtak róluk, amíg megszületett öt kis kölyök. Közülük az egyik Bonó. Mozgékony, élénk, játékos legényke.

Lajka

Nyáron születtek. Mamájuk angol bulldog, a papa pedig egy szálkás, fekete legényke. A papát és a mamát magára hagyta a gazda, a szomszédok pedig addig etették, gondoskodtak róluk, amíg megszületett öt kis kölyök. Közülük az egyik Lajka. Mozgékony, élénk, játékos legényke.

Fredi

Nem tudjuk, mi történt vele, nagyon félt, és senkit nem akart elfogadni, amikor bekerült. Ahogy teltek a hetek, szép lassan megnyugodott. Már a pórázzal sincs gondja, a szabad játékot pedig kimondottan élvezi a futiban. Nagy test mérete miatt, ijesztő a külleme, így akár házőrzőnek is nézhetik, bár a természete attól nagyon távol áll.

Milla

Tüneményes, kedves, csupa bűbáj csaj. Pihe-puha bundájú szépség. Ő biztos, hogy arra született, hogy egy családban a gyerekek szeretgessék, és játszanak vele.

Cupák

Fajtáját tekintve a nagyfűlűek családjába tartozik. És még talán annyit, hogy terrier is lehetett a családba. Az első időkben, nagyon félénk, bátortalan volt, de mostanra már kinyílt a csipája, és igencsak nagy szájjal közli, ha mondandója akad.

Lana

Kis-közepes termetű, nagyon játékos, nagyon kajla leányzó. Pedig már nem kölyök, hanem egy fiatal hölgy.

1. oldal / 4