ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR

Ödön

Sokat bánthatták ezt a picike legényt. Bizonytalan, félős, sőt, még rettegőnek is mondhatjuk. Időre van szüksége, hogy feloldódjon, és megnyugodjon.

Zsuzsi

Határozott asszonyság, aki szeret rendezkedni. Ha bekerül a csapatba, azonnal át akarja venni a vezető szerepet. Kis termetű, talán pincsi is volt az ősei között.

Zsazsa

Alkalmazkodó, csöndes, békés, szeretetre vágyó, idősebb hölgy. Aprócska méretei, és kora miatt lakásba ajánljuk. Kezdeti félénkségét, bizonytalanságát már leküzdötte, és bátran várja a látogatókat.

Red

Első látásra egy vizsla gyerekre hasonlít, de aztán pont akkorka is maradt. Igencsak határozott egyéniség, azt hiszi, ő a nagy legény. De, még kölyök, sokat kell tanulnia.

Maci

Maci nem egyedül érkezett hozzánk. Hozta magával az asszonykáját, és kicsi fiát is. Voltak küzdelmei, ez látszik a buksiján, amin sebek vannak. De, szépen viselkedik, és nagyon hálás a gondoskodásért. Beagle nagyságú.

Cili

Elütötte egy autó, úgy találtunk rá. Szerencsésen megúszta a kalandot, egy kisebb sérüléssel. Kistermetű, pincsi jellegű keverék szuka.

Greg

Még nagyon kajla, hiszen most kezdi csak élvezni az életet. Nagyon soványan, legyengülve találtunk rá. Igényli a foglalkozást, a gondoskodást.

Lola

Jövök, megyek, intézkedek kategória. Nagyon jó jelző kutya. Más kutyákkal szemben szereti fitogtatni az erejét, a cicákkal sincs túlzottan jó viszonban. Viszont egyedüli kutyának tökéletes választás.

Góliát

Óriás méretű mamlasz. Bár hatalmas, mégis olyan kis mamlasz, mint egy aprócska kis kölyök. Nagyon tud bújni, kéri a simogatást.

Ivon

Ivi tesója, de ő egy kicsit masszívabb, testesebb. Ivartalanított lányka. Egy kicsit lustább is, mint a tesó.

Ivi

Baba kora óta a menhelyen él, testvérével együtt. Igazi rosszcsont, akit bizony nevelni kell még. Jó kis hangja van, házőrzőnek is kiváló.

Ricsi

Ránézésre egy kölyök staff. De, pont ott is maradt a növésben. Aki őt fogadja örökbe, egy igazán jó fej kutya gazdája lehet. Jelenleg is együtt lakik más kutyákkal, de etetésnél figyelni kell.

Enci

Tesójával együtt érkezett hozzánk. Olyan mintha labrador lenne, de sokkal alacsonyabb a termete. Igazi kajla kölyök, aki még most ismerkedik a világgal.

Sheldon

Bár Sheldon egy igazán szép, nagy termetű rottweiler keverék, egyáltalán nincs tisztában a méreteivel. Pontosan úgy viselkedik, mint egy kis kölyök kutya, aki ölbe szeretne aludni. Termete tiszteletet parancsoló.

Fifi

Kis-közepes termetű, játékos, kajla kölyök, aki még csak most fedezi fel a világot. Más kutyákkal is jól viselkedik, képes az együttélésre. Az emberek társaságát már kezdi elfogadni.

Stella

Aprócska, és bizony sokat bántott lányka. El kell nyerni a bizalmát. Nincs kifogása a fotel ellen sem, de nagyon szeret az udvaron futkározni, játszani.

Philip

Nagyon bátortalan, ifjú legényke, bár az utóbbi időben, mióta biztonságban érzi magát, már kezd kinyilni a csipája. Más kutyákkal szemben hallatja a hangját, de ez inkább félelemből történik. Az emberekkel nagyon barátságos, kedves.

Jessika

Nagyon sokat változott már, mióta menhely lakó lett. A bátortalan, félős kislányból, egy vidám, játékos, ugri-bugri lányka lett. Gyerekek mellé is kitűnő választás.

Haribó

Kistermetű, őzike alkatú lányka. Még nagyon kis fiatal, most tanulja az életet. Csöndes, bújós, akár lakásba is élhetne, de mindenképpen csak családi kedvencként, házőrzésre alkalmatlan.

Luca

Csemetéjével együtt érkezett hozzánk, és eleinte bizony  félelmében csípett, rúgott, harapott. Mára már az emberi kéz a bizonságot jelenti számára. Kis termetű, keverék leányzó.

Topi

Nagyon picinyke, állandóan vigyorgó, örömében két lábon táncoló csajszi. Tökéletes választás egy olyan családba, ahol szükség van a jókedvre, a vidámságra. Mert elég csak ránézni Topira, és máris mosolyra fakad az ember.

Bodi

Foxi méretű, kajla, játékos ifjú. A gyerekekkel nagyon jó barátságban van, tökéletes lenne, ha sok gyermekes családba költözhetne. Más kutyákkal is szépen viselkedik, jelenleg is barátokkal együtt lakik.

Csövi

Egy csatorna rendszerben élt, innen kapta a nevét. Igazi kis vadóc, aki nem egyszerű eset. Már nem harap, csak csahol ))  Sok foglalkozást igényel még, és türelmes gazdit.

1. oldal / 5