HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Bogi bigi

 Fajtatiszta beagle kislány. Az a pocakján egyértelműen látszik, hogy bizony őt egy inkubátornak használták, és csak ellette, ellette a kölyköket. Ez többet nem fordul vele elő, mivel minden kutyánk ivartalanított, de egy nyugodt, békés otthont keresünk neki, ahol kedvére szaladgálhat, sétálhat.

Jess

Igazán ügyes kislány. Azonnal megértette, hogy most szépen le kell ülni, mert készülnek a fotók, Nincs kifogása a póráz ellen sem, sőt már kutyák társaságában is jól érzi magát. Okos, de tud játszani is, és igényli is a foglalkozást.

 

Dömper

Dömper a megtestesült nyugalom. Bár még csak középkorú, de annyi bölcsesség van benne, mintha egy idős kutyával állnánk szemben. Ismeri a pórázt, szépen közlekedik, nem kiabál, megvárja a kaja osztást. Szóval, ő egy főnyeremény!

 

Szálkás

Még nagyon fiatalka, és nem sokat foglalkozhattak vele. Kezdeti félénkségét, néhány simogatás után sutba dobja, és nagyon hálás, minden jó szóért. Puli jellegű, kócos kis legényke. A pórázzal még csak most találkozott, nem nagyon tudja, mit kell vele kezdeni, de könnyen tanul.

 

Red

Egy újabb rettegő, aki a termete alapján még félelmetes is lehetne, de egy félős kis kölyök lélek lakik a vörös bunda alatt. Biztos, hogy sokat bántották, sőt még talán kikötve is élhetett, hiszen a póráztól még nagyon fél. De, majd sokat gyakoroljuk, és hamarosan megérti, hogy póráz és a séta a boldogságot jelenti

 

Kimi

Gyönyörű, hihetetlenül nyugodt macilányka. Fajtáját tekinteve leonbergi, vagy annak egy jól sikerült keveréke. Szépen sétál, nagyon okosan viselkedik emberekkel, kutyákkal egyaránt.

Tarajos

Meghatározhatatlan fajtájú, kócos leányzó. Kezdeti bizonytalanságát, és még talán morcosságát is már elfelejtette. Bújós, kedves, játékos leányzó lett belőle, aki más kutyákkal is szeret bandázni.

Tupir

6 évvel ezelőtt fogadták örökbe tőlünk, majd ennyi idő után magára hagyták. Nagytestű, szálkás szőrű, igazi jó házőrző uraság.

Alma

Szó szerint a halálból tért vissza Alma. Magára hagyták, várva, hogy éhen haljon. Annyi ereje sem volt, hogy a fejét felemelje, mozogni már egyátalán nem tudott. A bőre rá volt aszalódva a testére, és minden simogatás fájdalmat jelentett. Nem sok esélyt láttunk arra, hogy sikerül megmenteni. De, Alma élni akart, és küzdött. Már szépen hízik, ügyesen sétál.

Milka

Nagyon félős volt, amikor hozzánk került. Időbe telt, mire elhitte, hogy nincs mitől tartani. Mindennap van ennivaló, és itt a kéz simogat. Más kutyákkal is már szépen viselkedik, pedig még a legapróbbtól is rettegve futott világgá. Közepes termetű, pihe-puha bundájú hölgyike.

Lédi és Akon

Rossz tartási körülmények miatt kerültek hozzánk. Szaporítós kutyaként élték az életüket. Lédi 8 éves, Akon 4 éves. Nagyon kötődnek egymáshoz, így mindenképpen azt szeretnénk, ha együtt költözhetnének új otthonukba. Lédi visszahúzodóbb, Akon sokkal közvetlenebb. Óriás testű kutyák mindketten, de ennek ellenére nem mondható, hogy nagy a mozgásigényük. Egy-egy rövidebb séta, pontosan megfelel az igényeiknek.

Bogár

Bogár nagy pocakkal érkezett hozzánk, és felnevelte a kis kölykét. Mára már nagyon várja, hogy legyen egy nagy udvara, ahol kedvére szaladgálhat. Puli jellegű keverék szuka.

Majré

Majré egy óriásira nőtt kopó keverék. Lapát fülecskék, hatalmas tappancsok, és egy majrézó kutya. Ezért is kapta a nevét, mert nagyon tud félni, kóborlása alatt nagyon sok rossz élménye lehetett. Semmi agresszíó nincs benne, ha sikerül elnyerni a bizalmát, akkor dugja a fejét, és kéri a simogatást.

Bucs

Bucs állatkínzás áldozata. Egy pincébe zárta volt gazdája, és magára hagyta. Bucs csont soványan, betegen érkezett hozzánk. Hosszú hónapok kellettek ahhoz, hogy mára már egy boldog, kiegyensúlyozott kutyát tudjunk bemutatni.

Benji

Igazán elegáns a megjelenése. Fajtáját tekintve, leginkább a katalán pásztor kutyára emlékeztet. A szőre gondozást igényel, hogy mindig teljes szépségében pompázhasson.

James

James, egyszer egy nagyon szépséges, bufla fejű, macika lesz. Most még bizony elég érdekes a bundája. Úgy érkezett, hogy csak, itt-ott volt szőr rajta, ellenben volt helyette hihetetlen mennyiségű bolha, kullancs, és atka. A kezeléseknek köszönhetően, már már ismét elkezdett nőni a szőre, és kezd kutya formája lenni. Nagyon fiatal, még inkább egy kajla kamasz.

Frida

Még nagyon fiatalka, és nagyon félős. Sokat bánthatták. Éppen bundát vált, így nem látszik csodálatos ordas színe. Ha felerősödik, gyönyörű, erőteljes kutya válik belőle.

Csipet

Nem is tudom mi lenne, ha négy lába lenne, és nem három. Mert a három lábával is olyan fürge, olyan vidám, hogy nehéz bírni vele a tempót. Bújós, kedves, kis-közepes termetű szuka. Gazdája egyszerűen magára hagyta, a pocakján a hatalmas sérvvel. Mára már a műtéten is túl van, és nagyon jól érzi magát.

Öcsi

Öcsi tesóival már régebben sikerrel jártunk. Öcsi, akkor elmenekült, és magányosan élt. Nem volt egyszerű megfogni sem, megszelídíteni meg végképpen nem. Türelem, és szeretet kell, hogy biztonságban érezze magát.

Merész

Rossz tartási körülmények miatt került hozzánk. A nevét hozta magával, bár egyáltalán nem merész, hanem nagyon félős. Retteg mindentől, és mindenkitől, még nagyon sok figyelmet, és gondoskodást igényel. Csak olyan helyre ajánljuk, ahol megfelelő türelemmel tudna vele foglalkozni.

Nudli

Rossz tartási körülmények miatt került hozzánk. A kezdeti félénkségét már kezdi elfelejteni, és nagy örömmel fogadja a látogatókat.Németjuhász nagyságú, pihe-puha bundás legényke.

Néró

Nagyon békés természetű staff keverék legény. Más kutyákkal is szépen tud viselkedni. Okos, jólnevelt. De, ettől meg csak a fajtát ismerő gazdit keresünk neki.

Sanyi

Szépséges németjuhász legényke, vagy inkább úr. Kedves, barátságos, bár nem fiatal, de nagyon játékos. Termete tekintélyt parancsoló, az idegeneknek pedig nem kell tudniuk, hogy nagyon szelíd, és senkit sem bánt.

1. oldal / 5

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák