Chaplin

Nem csinos, ez tény, hiszen éppen bunda váltás van. Emiatt Chaplin loncsos és bozontos. Egy nagyra nőtt gyerek még, hiszen 2019-ben született. Úgy viselkedik. Kajla, ugrál, játékos, és attól retteg, hogy nem lesz mit ennie. Így hát minden

Manci

Manci nagyon nem egyszerű eset. Nem tudjuk, mi történhetett vele, de nagyon fél. Hosszú hónapok után jutottunk el addig a pontig, míg elkészült első fotó kennelen kívül.Csípett, rúgott, harapott, ha közelítettünk, de csak félt, és

Milady

Termetes hölgyike, talán kaukázusi keverék. Eleinte nem voltunk barátok, nem nagyon értette, miért kell egy kennelben élnie. Eltelt pár hét, mire közel engedett magához minket. Az már kiderült, inkább férfi párti, és nem is árt neki a

Dalma

2020. tavaszán született, kis-közepes termetű keverék szuka. Kedves, bújós, barátságos, más kutyákkal is jól érzi magát. Most éli tini korát, amikor minden érdekli, mindenre figyel. Gyorsan tanul, és igénye is van a foglalkozásra. Ezért is

Debi

2019. elején született, mondjuk úgy hátrányos helyzető, fekete, szálkás szőrű, fehér mellényes leányka. Tudjuk, ez az a típusú kutya, akiből minden menhelyen nagyon sok van. Kedves, bújós, barátságos. A pórázzal még csak most

Sanyi

2016-ban született, kis-közepes termetű legényke. Félénk, bizonytalan még, a pórázzal is vannak gondjai, de minden tanulható. Türelemre, biztatásra van szüksége, és az ehhez szükséges türelmes családra, akik vállalják, hogy a kis lelkét

Nessi

2019 nyarán született mali kislány. Nagyon okos, az biztos, hogy valaki már foglalkozott vele. Nagyon játékos, labdás, jól képezhető. Fegyelmezett is tud lenni, csak akkor előtte nem árt futni vele néhány kört. Munkakutya, és ennek

Vazul

2019-es születésű, nagytestű, leginkább németjuhászra emlékeztető legényke. A kennelben már nagyon bátor, de ott a biztonság. A séta még akadozva megy, és az idegenektől is tat, de a gondozóival már megbarátkozott. Időre

Móricz

Aki találkozott vele személyesen, mindenki csodálkozik, hogy egy ilyen szép, okos kutya, hogyan került utcára, Hogy-hogy nem keresi senki? Vajon mi történhetett vele? De, már nem csodálkozunk semmin, hanem az a cél, hogy

Lord

Ő egy igazi Lord. Tekintélyt parancsoló a megjelenése, és igazán elegáns is. 2018-as születésű, nagytestű keverék legény. Nagyon nyugodt, csendes, türelmes. Tökéletesen közlekedik pórázon.Okos, alkalmazkodó, jól kezelhető.

Mex

2019-ben született, ez a szépséges legényke. Azok a fülek, azok mindent visznek, éppen csak nem repül velük. Fiatal kora ellenére nagyon okos. Még az is lehet, hogy a méretei is növekednek, hiszen még nagyon fiatalka. Nagy a

Saci

2019-ben született, így nem csoda, hogy mindig játszanak Saci. Nagyon kedveli a többi kutya társaságát, boldogan játszik, szaladgál velük. Mindenképpen javasolt a kutyaiskola, hiszen a legfogékonyabb korban van, és bizony rá is fér

Babett

Nagyon különleges megjelenésű kis hölgy. 2018-ben született. Ha jobbról nézzük, akkor boci tarka, ha balról, akkor dalmata pöttyei vannak. Kissé még félénk, de hamar tanul. Más kutyákkal is jól érzi magát. Fiatalka, aktív, nagyon örülne

Maja

2017-ben született, labrador jellegű kislány. Emberekkel csupa bűbáj, kedvesség, hízelgés. Nagyon igényli a szeretetet. Kutyákkal szemben viszont vannak fenntartásai, így inkább egyedüli kutyának ajánljuk, legalábbis addig, míg

Dante

Méretei, kis medve méretre várhatóak. Még kölyök, ez a moszkvai őrkutya keverék legény. Mély, öblös hangját már messziről meg lehet ismerni. Imád játszani, sétálni, és kimondottan szereti a vizet. Erre, a kert locsolásakor érdemes

Nyafi

Nyafi, nem véletlenül kapta a nevét. Ő egy nyafi, aki mindenért visít. Megértjük, volt már rossz tapasztalata az emberekkel, de még a kutyáktól is fél. Elég csak ránézni, és máris keserves sírásba kezd. Dolgozunk az ügyön, gondozóitól,

Inda

Gyönyörű kiállású, határozott megjelenésű hölgyike. 2019. elején született. Az elsőre morcos pofi, egy igazi kajla, bújós, játékos kutyát takar. Más kutyákkal sincs gondja. Most tanulja a póráz használatát, bár inkább ölbe bújna,

Zserbó

2019 elején született, kis-közepes termetű keverék kislány. Mostanra már sokat változott, használja a pórázt, szépen sétál, és örömmel bújik a sétáltató ölébe. Nem volt ez mindig így. Nagyon fél, sokat bántották. Időre volt szükséges,

Roxi

Valamilyen terrier is volt az ősei között ez egyértelmű, a drótos bundából, a nagy szájból, és a foxi méretből. Ahhoz képest, hogy amikor először találkoztunk, egy remegő nyárfalevél állt velünk szemben, aki még ránk nézni sem mert,

Mara

Közepes testű keverék kislány. A kenneljében már játszik, vigyorog. Ott érzi magát biztonságban. Az idegenekkel szemben tartózkodó, el kell nyerni a bizalmát. Időre van szüksége a barátkozáshoz. Kutyákkal jó a kapcsolata, szeret

Villa

Villa nem ennyire szende, ahogy az a képen látszik. A póráznak van most még ilyen hatása, amivel még csak ismerkedik. Fiatalka, 2019. végén született, ezüst szürke, foxi nagyságú keverék szuka. Bújós, barátságos, a többi kutyával

Benjamin Frenklin

Nem mindennapi figura.Szép termetes, nagyon kócos, és nagyon kajla. Az első találkozásnál konkrétan ingerült volt, szó nem volt barátkozásról. Félt. Nem tudjuk mi történt vele, de időre volt szüksége. Jól sikerült a várakozásunk, hiszen

Félix

Bár még fiatal, de ránézésre egy idős kutyának gondolnánk. Ennek az az oka, hogy 2018-ban született, de ezt a két évet, láncon, kikötve, rossz körülmények között élte. Hozzánk úgy került, hogy magára hagyták, láncra verve.

1. oldal / 4