Pöttöm

2019.08.15.-én született (becsült) tacskó keverék szuka. 5-n voltak tesók közülük már 3 testvére gazdisodtak. Ő egy kicsit félénk típus,de egyben érdekli minden. 2-3 kiló körüli. Igen aprócska és nem is lesz sokkal nagyobb már.

Paca

2019.08.15.-én született ( becsült) tacskó jellegű szuka. 5-n voltak tesók ,de már három testvére gazdisodott. Kis termetű kb 2-3 kiló körüli. Nem lesz nagy .

Pompom

2018.01.01.-én született ( becsült) kis termetű szuka. Végtelenül kedves, nyugodt kiegyensúlyozott. Nagyon tud ragaszkodó az emberhez. Nagy benne a megfelelési vágy.

Zsaklin

2018.01.01.-én született (becsült) kis-közepes termetű szálkás bundájú szuka. Végtelenül kedves,nyugodt türelmes. Egész ügyesen közlekedik már pórázon. Nagyon ember központú.

Béla

2016.01.01.-én született (becsült) tacskó nagyságú kan. Más kutyákkal jól tud együtt élni. Pocakját nagyon szereti. Határozott jó természetű kutya. Igazán éber a figyelme.

Oreo

2019.07.25.-én született (becsült) fiúcska. 3 testvérével érkezett a menhelyre. Nagyon játékos, mozgékony. Testvéreivel sokat játszik. Szereti megmutatni milyen hangja van, és nagyon szokott örülni a látogatóknak. Mivel még kölyök őt mindenre meg kell tanítani még.

Dusty

2019.07.25.-én született (becsült) legényke. 3 testvérével együtt kerültek be a menhelyre. Ő az egyedüli fekete cser mintázatú kölyök. Játékos, energikus mozgékony. Igazán talpra esett kölyök.

Odil

2019.06.28.-án született ( becsült ) szuka. Testvérével érkezett be hozzánk. Igen határozott természete van. Nagyon éber figyelme van igazán jó jelző kutya.

Lipót

2017.01.01.-én született (becsült) kan. Golden jellegű, arisztokratikus a megjelenése)) Kedves, okos, türelmes. Nagyon szépen sétál pórázon. Nagy benne a megfelelési vágy.

Panna

Talán németvizsla volt valamelyik őse, tőle örökölte a küllemét. Hogy a szemeit kitől... azt nem tudjuk, de tény, nagyon különleges, amikor nem feltétlenül egy irányba néz, nagyokat vigyorogva. 2018.03.01.-én született (becsült) szuka. Hihetetlen szeretet van benne. Tele van energiával.

Briós

2018.08.01.-én született (becsült) szuka. Bull jellegű, termete alacsonyabb a megszokott bullnál.  Hihetetlenül kedves,csendes, nyugodt, türelmes. Nagyon hálás egy kis simogatásért és szeretgetésért.

Lujza

2009.09.10.-én született cane corso szuka. Gazdáját többször kerestük,de nem érdekli Lujza. Tudjuk, hogy idős már de az esély neki is jár , hogy találjunk számára egy szerető családot.

Nokedli

2 év körüli legényke.Jelenleg ideiglenes befogadójánál tölti minden napjait. Több kutyával él együtt. Jól tud alkalmazkodni. Befogadó anyukája szerint über cuki!! Okos, nagyon figyel mindenre. Frissen lett kozmetikázva és nagyon várja, hogy végre megtalálja végleges otthonát.

Frizbi

2018.09.07.-én született (becsült) tacskó jellegű legényke. Igen szép kiállású. Jó természete van. Jól tud együtt élni a többi kölyökkel. Tanulás neki sem árt hiszen nem tudjuk mennyit foglalkoztak vele eddigi életében.

Igor

2019.05.01.-én született (becsült) legényke. Bull jellegű. Igen játékos mozgékony. Ez a képeken is látszik hisz egy pillanatra nem állt meg. Ragaszkodó típus. A pórázzal most ismerkedik.

Pehely

2018.01.01.-én született (becsült) cifra mudi szuka. Még a hirtelen mozdulatoktól megijed ,de már bátrabban közeledik gondozói felé. Nagyon szép kiállású kutya. Pórázon még nem tökéletesen közlekedik, de majd megtanulja. Hozzá is türelem és kitartás kell.

Jilien

2018.04.01.-én született (becsült) foxi szuka. Energikus, mozgékony. A többi kutyával is jól tud együtt élni. Egy kicsit még kajla így sokat kell még vele foglalkozni. Kb. 10 -12 kiló .

Emili

2018.06.03.-án született (becsült) szuka. Nagyon jól tud együtt élni más kutyákkal is. Egy igazán mozgékony tele energiával. Borzasztó nagy szeretet van benne. Mindenkit nagyon szeret mindenkihez nagyon tud alkalmazkodni.

Csiki

2017-ben született, kis-közepes testű keverék szuka. Különös ismertető jegye, hogy csak fél szeme van. De, őt ez nem zavarja, lehet, hogy így született. Más kutyákkal is tud együtt élni, de azért valahogy mindig elkülönül, félrevonul.

Leslie

2017-ben született, félénk, bátortalan, keverék. Valami féle terrier is lehet az ősei között. Hosszú az eredeti bundája, ehhez a frizurához fodrász szükséges.

2018.04.10-én született keverék legényke. Kis-közepes termetű. Falkában jól tud együtt élni. Egy igazán energikus, játékos, mozgékony. Tökéletes lenne családba gyerekek mellé.

Méri

2016-ban született ivartalanított tacskó jellegű szuka. Mint a képeken is látszik rettenetesen félős volt. Hosszú hónapok kellett neki ahhoz, hogy feloldódjon. Már jól érzi magát a többi kutyával.

Pepe

2016.07.03.-án született keverék kan. Okos, türelmes. Jól tud együtt élni a többi kutyával. Szépen közlekedik pórázon. Tökéletes családba gyerekek mellé. Annak ellenére, hogy hogy okos azért van még mit tanulnia.

1. oldal / 7