HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Emőke

2020.01.01.-én született ( becsült) szuka. Nagyon jól érzi magát a többi kölyök kutyával ,de az emberi kézben még kicsit bizonytalan. Tanulgatja a pórázon való sétát. Nem tudjuk, hogy mekkora lesz ,de még növésben van.

Merlin

2020. elején született ( becsült) szuka. Végtelenül kedves, csendes. Jól érzi magát a többi kölyök kutyával. Még kicsit bizonytalan pórázon, de szépen lassan tanulgatja, hogy mire is való. Még növésben van így nem tudjuk, hogy mekkora lesz.

Rajmi

2019.nyarán született kan. Igen határozott természete van.Jó kiállású, igazán tökéletes kutya. Más kutyákkal is jól tud együtt élni.Nevelni még kell hiszen még fiatal.

Wendy

2019. elején született szuka. Pórázon még kissé bizonytalan,de a helyén, a többi kutya között bátran közlekedik. Kis-közepes termetű úgy 10-12 kiló közötti. Neki még sok biztatásra, foglalkozásra van szüksége.

Zsuzsi

2018.telén született,  tacskó jellegű szuka. Jelenleg más kutyákkal él együtt, így akár második kutyának is tökéletes választás lenne. Most fedezi fel milyen jó is,az, ha játsszhat , a többi kutyával. Szeret pihenni a napsütésben. Kistestű,  így akár lakásba is szívesen költözne.

Nené

2019.kora tavaszán született,  tacskó jellegű szuka. Ő még kicsit félénk bizalmatlan, de ha ölbe kerül már bújik is. Neki sok szeretgetésre és foglalkozásra van szüksége. Tanulnia kell, de hát melyik kutyusnak nem .

Brumi

2017.nyarán született (becsült) kistestű kan. Ő még kissé bizonytalan, néha oda oda kap az ember felé, de dolgozunk rajta, hogy ne legyen gondja. Igazából a póráztól fél nagyon, de ezen is dolgozunk.

Gréti

2018.elején született szuka. 5 babájával érkezett be hozzánk. Gréti a kezdetekben nagyon félt védte babáit, de mára egy igazán bújós szeretett bomba lett belőle. A póráztól megijed de szépen tud vele közlekedni.

Fáraó

2019.elején született,  bull jellegű kan. Sok szeretgetésre, foglalkozásra van szüksége, és persze mozgásara, hogy szépen megerősődjön. Pórázon ügyesen közlekedik. Más kutyákkal való kapcsolatát még teszteljük, de eddig nem volt gond azzal sem.

Ati

2018.09.02.-án született kan. Nagyon jó kiállása szép csikós bundával rendelkezik.Kedves, barátságos türelmes kutya. Itt nem tapasztaltuk,hogy más kutyákkal problémája lenne.

Jimi

2018.01.01.-én született ( becsült) kan. Nagytestű, német juhász jellegű. A póráz végén még bizonytalan, talán sose volt pórázon és nagyon ismeretlen még neki. Nagyon kedves, csendes, bújós kan.

Sierra

2018-ban született  német juhász jellegű szuka. Kedves, bújós . Neki valóban szüksége van a foglalkozásra. Tele van energiával. tanítható és kell is  tanulnia. Emberekhez nagyon tud kötődni ez látszik rajta.

Imi

2010.04.03.-án született kan.5 évvel ezelőtt egyszer már örökbe fogadták,de sajnos most elveszítette gazdáját és ismét visszakerült a menhelyre. Sajnos gazdája, betegsége miatt,  már nem tudott róla rendesen gondoskodni így nagyon lefogyott. De amióta nálunk van nagyon szépen kezdi magát összeszedni.

Raikönnen

2019.született legényke. Eleven, játékos kölyök kutya. Imád játszani szaladgálni. Jól érzi magát a többi kutya társaságában. Mivel a kis életét a menhelyen kezdte így neki mindent meg kell tanítani.

Hamilton

2019.őszén kan. Végtelenül kedves, játékos, bújós. kölyök kutya. Nagyon jól érzi magát a többi kiskutya társaságában. Neki még mindent meg kell tanítani hisz az életét a menhelyen kezdte. Családba ajánljuk gyerekek mellé.

Füli

2019.06.07.-én született szuka. Még nagyon félős. Bizalmatlan,de ha már ölbe kerül akkor mindin rendben van vele. Nagyon kell neki , hogy foglalkozzanak vele. Mindenre meg kell tanítani, de leginkább arra, hogy bizzon az emberekben és elhiggye nem mindenki gonosz.

Dana

2018.06.09.-én született szuka. Nagyságra inkább beagle méret. Már egész jól viszonyúl az emberekhez. A pórázt még szoknia kell. Igazából nem árt neki egy olyan gazdi, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy megtanítsa mindenre.

Amber

2019.04.10.-én született (becsült) szuka. Egy igazi kis torzom borz. A bundájára ráfér egy kis szépítkezés, de ha nem lesz gazdája akkor rendbe tesszük neki mi.Egy igazán energikus mozgékony, járékos.

Penny

019.01.01.-én született ( becsült) lányka. Nagyon félénk még neki bizalmat kell adni. El kell hinnie, hogy vannak még olyanok akik szeretni tudják őket. Annak ellenére , hogy látszik rajta, hogy fél mellette egyfolytában csovál és bújik. Egy igaz

Csíkós

2018.01.01.-én született ( becsült) kan. rettenetes félős. Sokat kell vele foglalkozni ahhoz, hogy ezt a félelmet le tudja küzdeni és tudjon újra bízni. Amíg nálunk van ezen fogunk dolgozni. Közepes termetű szép tigris csíkós.

Szuzi

2019. nyarán született, kis-közepes testű keverék szuka. Valahol, már bántották, a hátán egy régebbi sérülés hege látható, ami nagy valószínűséggel egy életen át látszani fog. Nagyon különleges színű, szürkés árnyalatú a bundája.

Irisz

2019. elején született, kis-közepes testű, szálkás kislány. Még nagyon bizonytalan, rettegve figyeli, mi történik körülötte. A kennelje, és a társai jelentik a biztonságot számára.

Zsömi

2018. nyarán született, kistermetű legényke. Most még nagyon félénk, nem nagyon érti, mi történik körülötte. Sokat kell még vele foglalkozni, és tanítani. Más kutyákkal együtt lakik jelenleg, és nem jelent neki gondot, hogy osztoznia kell a többiekkel a kennelen.

1. oldal / 5

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák