HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Thor

Néró testvérkéje, és ő is inkább aprócska kutyák közé tartozik. Talán, kis-közepes méretűre várható a növekedése.

Piri

Piri is nagyobbacska lesz felnőtt korában. Ő Emőre hasonlít leginkább, mind a színeiben, mind a szálkás szőrzetében.

Néró

Aprócska termetű, és most még azt gondoljuk, kisebb termetű is marad Néró. Neki is van testvére, Thorral érkezett együtt.

Haly

Ő a harmadi a családba. Emő, és Guszti testvére. Kicsit rövidebb a szőre, de szép, különleges vörös jegyeket viseli.

Guszti

Bár nem hasonlítanak egymásra, de Emő testvére. Ő a legnagyobb, és az egyszem legényke. Németjuhász nagyságrúra várható a növekedése.

Emő

Emő, egy újabb csapat tagja. Szálkás szőrű, talán németjuhász nagyságura várható a növekedése.

Bori

Atika, és Bájos testvére. Ő is a csíkos ruhát örökölte a szüleitől. Nagyobb termetűre várjuk a növekedését.

Bobi

Bisonra emlékeztető, bozontos legényke. Egyedüli gyerekként érkezett hozzánk, de nagyon szépen beilleszkedett az ovi lakói közé.

Bájos

Ati testvére, bár egészen más az alkata, és a színezete is. Nagyon bájos, kedves kiskutya, ezért kapta ezt a nevet.

Ati

Tigris csíkos legényke, akiről most azt gondoljuk, hogy nagyobb testűre várható a növekedése.

Maca

Maca egy aprócska szépség. A bundája gondozást igényel, a fodrász rendszeres látogatása ajánlott mindenképpen, és akkor a gazdi élete is sokkal könnyebb lesz. Játékos, kedves kislány, családi kedvencnek is tökéletes választás.

Zseton

Az ősök között, tuti, hogy volt beagle. Az alkata erre utal. Nem tutul, nem kiabál, más kutyákkal is szépen tud együttélni. Még sokat kell erősödnie, mert nagyon legyengült állapotban került hozzánk.

Fincike

Aprócska Fincike, nem véletlenül kapta a nevét. A méretei jól láthatóak. Csöndes, bújós kedves kislány.

Kira

Egy mezőre dobták ki, a bűne, vemhes volt. Ott születtek meg a kölykei, akik nem élték túl. Kirát jószándékú emberek juttatták a menhelyre. Nagyon nyugodt, barátságos kislány.

Terry

Nagyon kajla, játékos, tombol benne az erő. Sok mozgásra van szüksége, ennek a fiatal legénynek, és még nagyon sok tanulni valója.

Macilány

Maci idős gazdája meghalt. Sokáig egyedül volt, a szomszédok etették, majd bekerült a menhelyre. Bár ő egy hölgy, a gazdi mégis Macinak hívta, így a nevét meghagytuk. Nagyon barátságos, jószándékú kutya.

Brandon

Rossz tartási körülmények miatt került beszállításra. Gyönyörű, bár egy kicsit még javítani kell a súlyán. Okos, és értelmes is. Egy kicsit akaratos, de jó kezekben, tökéletes kutya válik belőle.

Andrej

Hiányzik még róla néhány kiló, de azt hamar rá lehet pakolni. Tombol benne az energia. Nagyon okos, valaki, valahol már tanította. Akár még munkakutya is válhat belőle.

Rozsda

Németjuhász is volt az ősei között, bár ő inkább egy kis öleb, aki nagyra nőtt. Nem lesz belőle bősz házőrző, inkább egy bújós családi kedvenc.

Csubi

Anyukája egy puli jellegű keverék, a papa ismeretlen. A mama, megunta a gyerek nevelést, és kirakta Csubikát. Nagy valószínűséggel kisebb termetűre várható a növése.

Bella

Németjuhász nagyságúra várható a mérete, amit hamarosan el is fog érni. Még sokat kell erősődnie, és izmosodnia, hiszen még növésben van.

Iza

Aprócska termetű, tacsi jellegű, bújós, kedves kislány. Jó házőrző, éber, és nagyon figyelmes. Akár házőrző is lehet még belőle.

Picur

Ő a harmadig tagja a családnak, akik árván maradtak. Buksival és Bogival érkezett hozzánk a kisöreg. Ivartlanított, bújós, kedves kiskutya.

1. oldal / 5

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet: