Rosi

2018-ban született, közepes testű, de németjuhásznál alacsonyabb, nagyon kedves leányzó. Csöndes, nyugodt, kiegyensúlyozott. Szépen sétál pórázon, és nagyon gyorsan tanul. Tökéletes családi kutya válhat belőle, egy kis

Buksi

2011-ben született tacskó jellegű kan. Idős gazdáját elvesztette, és nem volt aki befogadja, így került a menhelyre. Nagyon jó lelkű kutya. Szereti a többi kutyát is főleg a csajokat. Korához képest elég aktív. Jól közlekedik pórázon.

Jakson

2019 nyarán született. Egyenlőre úgy néz ki, hogy ő csak egyedüli kutyának való. Még kissé kajla ,határozott nevelést igényel. Nagyon vékony volt mikor bekerült hozzánk. Most már szépen lassan elkezdett hízni. A pocakját nagyon szereti

Peggy

2018 nyarán született, apró termetű, csíkos ruhás leányzó. Még nagyon sok mindent kell tanulnia, de igyekszik, és meg akar felelni az embereknek. Éber, és figyelmes ha kell, de amint lehetősége van rá, azonnal bújik egy kis simogatásért.

Berry

2017 őszén született, aprócska, de annál határozottabb legényke. Egy kicsit magának való, nem áll szóba akárkivel, megválogatja a barátait. Emiatt inkább egyedüli kutyának ajánljuk. Éber, és figyelmes, nagyon jól jelez. Aprócska termetét

Ofra

2019-ben született, keverék szuka. Végtelenül bújós, szeretetre vágyó természete van. Csendes, nyugodt. Ügyesen sétál pórázon és élvezi is a sétákat. Mindenkihez próbál bújni, csak érezze az emberek közelségét.

Jakson

Gondoltad volna, hogy ez a vigyorgó kiskutya, nem is olyan régen kínok között várta, hogy valaki egyszer majd csak kiszabadítja őt kínzói kezéből. A nyakán lévő csúnya vágás, még sokáig emlékezteti arra, hogy mi történt vele.

Rozi

Rozi, nem egyszerűen Rozi, hanem Rozália asszonyság. Olyan, mint egy intézkedő házmester néni. Szereti a rendet maga körül, ha csöndre vágyik, akkor ezt közli is az ifjakkal. Nem idős még, csak megviselte az élet. 2015-ben született,

Panda

Küllemében hasonlít a tesókra (Kávé, és Karamell), csak éppen ő hófehér. Kócos, vidám kis szuka. A tesókkal tökéletes összhangban él, figyel, tanul. A sétákat még csak most kezdte, de okos kislány, menni fog ez is. 2019. nyarán

Kávé

Kávé sem egy hétköznapi kutya. Kócosnak, kócosnak, de még a kócosok között is különleges. 2019. nyarán született. Éber, jól jelez. Nagyon okos, és gyorsan tanul. A pórázzal még ő is csak most ismerkedik,

Karamell

2019. nyarán születetett, igazán különleges megjelnésű legényke. A nevét is emiatt kapta. Kis-közepes termetű, vidám, játékos, és okos. Gyorsan tanul, szeretne megfelelni az embereknek. A pórázzal még csak most ismerkedik,

Tigi

2020. tavaszán született, rövid szőrű, vidám, játékos legényke. Nagyon jól érzi magát az oviban, és lelkesen játszik a többi kölyökkel. Sem a papáját, sem a mamáját nem ismerjük, egyedül volt, mikor rátaláltunk.

Penge

2018-ban született, szálkás szőrű tacskó keverék kan. Eddigi kis életében csak volt, senki sem foglalkozott vele. A menhelyen az alapoktól indultunk. A kezdeti nehézségek a pórázzal, meg megoldódni látszanak,

Thor

2019-ben született, nagyon mafla staff gyerek. Ő a tipikus megtestesítője annak a dajka kutya mítosznak, amiről tudjuk, hogy nem igaz, de mégis így jellemzik az igazán okos, szelíd staffokat. Szépen sétál,

Csutak

Csutak jelenleg még a csíp, rúg, harap kategóriába tartozik. Félelem agresszív. El sem tudjuk képzelni, mit élhetett át a kölyök, hogy ennyire retteg az emberektől. 2020. tavaszán született, nagyon

Patron

Megjelenése tisztetet parancsoló. Nagytermetű, csupa izom legényke. 2018-ban született. Valahol, valaki már foglalkozott vele, ismeri a pórázt, és néhány vezényszót. Kutyákkal való kapcsolata,

Maci

A név, megtévesztő lehet, hiszen egy idős hölgyről beszélünk. Maci már 11 éve ezt a nevet viseli, így nem változtattunk rajta. Gazdija halála miatt került hozzánk. Nagyon kedves, barátságot hölgyike. Szereti a sétákat,

Spike

Nagyon hasonlít egy drótszűrő magyarvizslára. A külleme is, de a természete abszolut. Minden érdekli, azonnal menne, és intézkedne, bármit lát, vagy hall. Neki, mindenbe bele kell beszélni. Imádja a nagy sétákat,

Nitro

Valamilyen családi kötelezékkel kapcsolódik Novához, csak azt nem tudjuk, hogy anya-fia páros, vagy éppen egy kisöcsi az, akivel együtt Nova érkezett. Nitroról is elmondható,

Nova

Talán bull, talán boxer is volt az ősök között, legalábbis a csíkok, és a széles fej erre utal. Termete jóval alacsonyabb. Kedves, barátságos, pórázt ismerő leányzó 2018. őszén született.

Zsemle

Kis termetű, de annál nagyobb szívű, játékos, vidám kis bohóc. Imádja az emberek közelségét, és mindent meg tesz annak érdekében, hogy felhívja magára a figyelmet. Más kutyákkal is képes együttélni,

Rudi

Rudi nagy traumán esett át, és ennek nyomait őrzi a kis lelkében. Hosszú-hosszú hónapok óta küzdünk a bizalmáért. Bizony, nagyon megdolgoztatott minket. Nem adta könnyen a barátságát,