HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Simi

Nem véletlen kapta a nevét, mert a simizést nagyon szereti. De, ő egy stafford keverék legényke, és időnként tud makrancos is lenni.

John

Foxi méretű, nagyon bújós, kedves, játékos legényke. Még fiatal, sokat, kell tanulnia. Családi kutyának is kiváló választás.

Irisz

Pont úgy néz ki, mint egy fekete kölyök vizsla, csak éppen már nem kölyök, hanem kamasz. Inkább félénk, őzike testalkatú leányka. Lakásban érezné magát tökéletes, a kanapén fekve.

Marly

Nagytestű, igencsak jó kiállású legény. Nem jár a szája feleslegesen, csak akkor jelez, ha valóban történik valami.

Racsni

Nagyon kedves, bújós, tacskó méretű legényke. Selymes, hosszű szőre gondozást igényel. Akár udvarra, akár lakásban tartásra is kiváló választás.

Szifon

Szépséges, jó kiállású németjuhász legény. Nagyon emberközeli, bújik, szeret, ölbe is mászik. Valahol, valamikor biztos sokat foglalkoztak vele, nem tudjuk miképpen került utcára.

Kate

Kate válási árva volt. Szétesett a család, és ő ennek lett szenvedő alanya. El nem vihették, de ahol maradt, ott pedig nem gondoskodtak róla. Legyengülve, rettegve, bántalmazva érkezett hozzánk egy hatósági eljárás során. Mára már szépen megnyugodott, meghízott. Nagyon szereti a sétákat, és a finom falatokat.

Ludó

Ludó sem a bátorság szobra, bár képes szoborrá merevedni, ha idegent lát. Gondozóit már elfogadta, de nagyon várjuk, hogy legyen egy saját embere, aki csak az övé, akiben megbízhat. Németjuhász küllemű, barika bunkájú legény.

Leona

Talán soha nem tudjuk meg, mi történhetett Leonával, amiért ennyi fél az emberektől. Még nagyon fiatal, de sok rossz élménye van. Elbújik, remeg, retteg. Nagyon sok türelem, és szeretet kell ahhoz, hogy megnyugodjon.

Szimóna

Egy büszke ifjú hölgy, aki tisztában van azzal, hogy igencsak mutatós a külleme. De, akkor is egy ifjú még, akinek sokat kell tanulnia.

Wifi

A név választás nem volt véletlen, ez a képek is látszik. Radar fülei fogják a jeleket. Nem ugatós, inkább megfigyelő alkat. Aprócska termete miatt, akár lakásban is élhetne.

Tessi

Nagyon különleges megjelenésű leányzó. A komondor bunda, és a rózsaszínű nózi, nem mindennapi látvány. Nagyon kedves, bújós, barátságos.

Derelye

Bár még fiatalka, hiszen 2017. szeptemberében született, de ennek ellenére egy nagyon határozott egyéniség. Megválogatja a kutya barátait, nem mindenkivel áll szóba.

Zsófi

Egyszer csak egy kertben teremtek a tesóval együtt. Ő Kinga testvére, de sokkal kisebb, és sokkal félénkebb.

Kinga

Egyszer csak egy kertben teremtek a tesóval együtt. Nagy valószínűséggel gazdájuk úgy kívánt megszabadulni a számára felesleges létszámtól, hogy más kertjébe dobta.

Ciklon

Ifjú kora ellenére már megjárta a poklot. Állatkínzási eljárás során került hozzánk. Az apró kiskutyát kikötötték, és a nyakába belenőtt a kötél. Egy ideig a kórházban élt, mire a sérülése helyrejött, de mára már begyógyultak a sebek.

 

Astor

Hatalmas, okos, éber, figyelmes mackó. De, kaukázusi. Mindenképpen olyan gazdit keresünk neki, aki ismeri a fajtát.

Ödön

Ödönkét kidobták az M7-es autópályán. Szegényke magára maradt, és senki sem kereste. Chipes ugyan, de már 3 évvel ezelőtt elajándékozták. Az új tulajdonost nem érdekelte, mi van vele. Letagadta, hogy valaha is látta.

Megan

Fiatal, nagyon barátságos, kedves, komondor kislány. Ivartalanított. Bundáját még rendbe kell tenni, de utána egy csodálatos, jó kiállású hölgy válik belőle.

Brigitte

Németjuhász jellegű keveréknek tippelnénk, tehát olyan jó közepes méretűre várható a növekedése. Igencsak határozott kis hölgy, aki szereti ha figyelnek rá ha foglalkoznak vele.

Bíbor

Közepes testűre várható a mérete. Játékos, barátságos, bújós. Akár lakásban is élhetne, de a kinti tartással sincsenek gondjai.

Smöre

Még ifjú a legényke. Minden érdekli, mindenre figyel. Igazán különleges a megjelenése, a szálkás, csíkos, foltos. Senki sem tanította eddig, lesz még dolga a gazdának is.

Panni

Őzike alkatú, vékonyka leányzó. Görbe lábai alapján tasi is volt az ősök között. Jön, megy, mindenre figyel, de szerencsére nem hangoskodik.

1. oldal / 5

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet: