Oszkár

Oszkár gazdája meghalt, a szomszédok etették, és gondoskodtak arról, hogy menhelyre kerüljön. Bár 2011. szeptemberében született, de egyáltalán nem látszik rajta a kora. Nagyon eleven, játékos, és jó nagy szájjal vigyázza a portát.

Elwis

2017-ben született,, kis-közepes termetű, igazán különleges pofijú legényke. Biztos volt pincsi is az ősei között, bár hosszabb lábú rokona is lehetett. Így alakult ki, ez a különleges forma.,

Gisella

Terrier jellegű, keverék szuka. Inkább a félénk kategóriába lehetne sorolni, de még nagyon fiatal, sokat változhat, a séták, foglalkozások hatására. 2018-ban született.

Bambi

2013-ban született, és egy menhelyen kötött ki. Onnan örökbeadták, majd utcára került. Pedig Bambi csupa szív, csupa szeretet. Nagyon igényli az emberek közelségét. Mindig jelen akar lenni.

Merlot

2016-os születésű, mali keverék kan. Hatalmas méretű, és ennek megfelelően hatalmas a mozgásigénye is. Nem csak fizikailag, de szellemileg is dolgoztatni kell, hogy komfortosan érezze magát.

Darcy

Igazi kis bohóc, mindenkit mosolyra fakaszt. 2018-ban született, kis szuka. Hamar oldódik, és nagyon gyorsan tanul. Figyeli a többi kutyát, és nagyon ügyesen utánozza is őket.

Roni

Roni is egy ifjú, a sok közül, aki nem nagyon érti, mi történik körülötte. Miért került utcára, miért dobták el. 2018-es születésű.

Milady

2018-as születésű stafford keverék kislány. Vemhesen, és rettegve találtunk rá. Azóta már sok minden történt. Átesett az ivartalanításon, és elkezdtük megszelidíteni a kis rettegőt.

Tupír

2010-ben született. Már másodszor lett ASKA lakó. Egyszer már kölyökként örökbefogadták, majd sok-sok évre rá, magára maradt. Eddigi életében házőrzői feladatokat látott el.

Stezi

2017-es születésű hölgyike. Talán kopó is volt az ősei között, legalábbis ezt gondoljuk a formája után. Bár a természete, nem erre utal. Nyugodt, inkább csöndes kutyus.

Maxi

2013-ban született, alapjáraton loncsos és bozontos legényke. De, a képpel azt is megmutattuk, hogy bizony, egy kis kozmetika, és mindjárt egy mutatós legényke áll velünk szemben.

Tarajos

2014. novemberében született. Ezt azért tudjuk pontosan, mert volt benne chip. Gazdája magára hagyta, így került a menhelyre, 2017-ben. Németjuhász nagyságú, szálkás szőrű hölgyike.

Iza

2018-as születésű kislány. Mamája egy angol buldog, a papája pedig egy farkasra hasonlító keverék (szintén menhely lakó Zsiga).Iza örökölte a papa színeit, és a mama rövid szőrét.

Lajka

2018-as születésű igazán fura figura, legény. Valóban nem mindennapi jelenség, ami a szüleinek köszönhető. Mamája egy angol buldog, a papája pedig egy farkasra hasonlító keverék (szintén menhely lakó Zsiga).

Bonó

Szaffi

2018-as születésű, szépséges leányka. Van benne talán mudi, talán border collei.Ahogy szépen elkezdett helyrejönni a kórságokból, a külleme is jelentős változáson ment át.

Dorisz

2018-as születésű leányzó. Testvérével együtt érkezett, aki már gazdára talált. Kettőjük közül Ő az erősebb személyiség. Határozott, energikus. Border collie keverék szuka.

Szinti

Szinti (a képen a nagyobbik kutya), borzasztó állapotba került hozzánk. Agyon ázva, megfázva, dideregve, csont soványan. Azonnal a kezelőbe került, ahol néhány nap múlva koraszülött kölyköket hozott a világra, akik nem maradtak életben. Szinti állapota is válságos volt.

Eni

Ha, Nina az örökmozgó, akkor Eni pont az ellentéte. Megfontolt, mindenre figyelő, a tudást raktározó, csöndes, visszahúzó lányka. Bár jelenleg is a többi kölyökkel él együtt, mégis inkább felérehúzódik.

Nina

Se nem németjuhász, se nem vizsla, se nem rottweiler, de talán mindegyik volt az ősei között. Nina az a tipikus kutya, akiből nagyon sok él ma. Barna láb, fekete hát, és talán majd a németjuhász nagyságot is eléri a mérete.

Sasha

2017-ben született stafford keverék szuka. Az tisztán látszik a pocakján, hogy eddigi a rövidke életében, semmi más dolga nem volt, mint hogy életet adjon az eladható kölyköknek.

Tömzsi

Tömzsiről, a megérkezésekor még csak elképzelni sem tudtuk, hogy vajon a loncsos bunda alatt milyen kutya lehet. Szalma, állati ürülék, sár, bogáncs, kullancs... és sorolhatnánk, mi minden volt ezen a csöpp kis kutyán.

Joghurt

Imádja az embereket, és borzasztóan tud ragaszkodni. Bogár szemeivel csak arra vár, hogy valakihez odabújhasson. 2017-ben született. Pedig kidobták, a kölykeivel együtt, akkor már nem kellett a volt gazdájának.

1. oldal / 5