ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR

Patkó

A mamája hozta be a telepre a tesókkal együtt. A mami eltűnt, a kölykök itt maradtak. Patkó már több mint bátor, mondhatnánk vakmerő, úgy grasszál a kutyák között.

Lola

Jövök, megyek, intézkedek kategória. Nagyon jó jelző kutya. Más kutyákkal szemben szereti fitogtatni az erejét, a cicákkal sincs túlzottan jó viszonban. Viszont egyedüli kutyának tökéletes választás.

Eddy

Vizsla jellegű, nagyon kedves, játékos, ivartalanított legényke. Már lassan 1 éve ASKA lakó, minden régi barátja már gazdára talált. Lakásba is jó választás.

Démon

Csupa bűbáj, mosoly a kiskutya. Pedig inkább sírásra lenne oka. Egy menhelyről fogadták örökbe, a chipje alapján beazonosítottuk. Mind a menhely, mind a gazda azt a választ adta, nem tud mit kezdeni a kutyával.

Bigi

Nem fiatal már, de ennek ellenére nincs benne chip, és senki sem kereste. Barátságos, a lakásban élhetett. A hűtőt nagyon jól ismeri.

Frici

Valószínűleg Ő is azon kutyák egyike, akit nem sikerült eladni, elajándékozni. Így mehetett, amerre látott, csak a gazda ne lássa többé. Bújós, kedves, barátságos legényke.

Nimród

Nagyon kajla még, hiszen egy kölyök. Okos, figyelmes, és persze játékos, igazi szeleburdi vizsla természettel. Ivartalanított.

Dafni

Nagyon fiatalka, még 1 éves sincs, ez a gyönyörű leányzó. Játékos, barátságos. Természetesen ivartalanítását követően költözhet új otthonába.

Góliát

Óriás méretű mamlasz. Bár hatalmas, mégis olyan kis mamlasz, mint egy aprócska kis kölyök. Nagyon tud bújni, kéri a simogatást.

Maszat2

Maszatos pofijú, nagyon bújós, aranyos legényke. Családi kedvencnek is kitünő választás. A gyerekeket kimondottan szereti.

Ivon

Ivi tesója, de ő egy kicsit masszívabb, testesebb. Ivartalanított lányka. Egy kicsit lustább is, mint a tesó.

Ivi

Baba kora óta a menhelyen él, testvérével együtt. Igazi rosszcsont, akit bizony nevelni kell még. Jó kis hangja van, házőrzőnek is kiváló.

Ibi

Nyugodt, csöndes leányzó. Inkább félénk, el kell nyerni a bizalmát. Inkább családi házba ajánljuk.

Ricsi

Ránézésre egy kölyök staff. De, pont ott is maradt a növésben. Aki őt fogadja örökbe, egy igazán jó fej kutya gazdája lehet. Jelenleg is együtt lakik más kutyákkal, de etetésnél figyelni kell.

Roni

Kistermetű, nagyon barátságos, játékos legényke. Más kutyákkal él együtt, tehát akár második kutyának is költözhetne.

Enci

Tesójával együtt érkezett hozzánk. Olyan mintha labrador lenne, de sokkal alacsonyabb a termete. Igazi kajla kölyök, aki még most ismerkedik a világgal.

Smöre

Állandóan vigyorog, mosolyra fakad aki ránéz. Gazdája súlyos állapotban került kórházba, emiatt került a menhelyre. Nem mai csirke már, a könyve alapján 12 éve, ami mondjuk becsült dátum, szerintünk fiatalabb. Tüneményes, barátságos, kedves kislány.

Sheldon

Bár Sheldon egy igazán szép, nagy termetű rottweiler keverék, egyáltalán nincs tisztában a méreteivel. Pontosan úgy viselkedik, mint egy kis kölyök kutya, aki ölbe szeretne aludni. Termete tiszteletet parancsoló.

Fifi

Kis-közepes termetű, játékos, kajla kölyök, aki még csak most fedezi fel a világot. Más kutyákkal is jól viselkedik, képes az együttélésre. Az emberek társaságát már kezdi elfogadni.

Stella

Aprócska, és bizony sokat bántott lányka. El kell nyerni a bizalmát. Nincs kifogása a fotel ellen sem, de nagyon szeret az udvaron futkározni, játszani.

Philip

Nagyon bátortalan, ifjú legényke, bár az utóbbi időben, mióta biztonságban érzi magát, már kezd kinyilni a csipája. Más kutyákkal szemben hallatja a hangját, de ez inkább félelemből történik. Az emberekkel nagyon barátságos, kedves.

Jessika

Nagyon sokat változott már, mióta menhely lakó lett. A bátortalan, félős kislányból, egy vidám, játékos, ugri-bugri lányka lett. Gyerekek mellé is kitűnő választás.

Haribó

Kistermetű, őzike alkatú lányka. Még nagyon kis fiatal, most tanulja az életet. Csöndes, bújós, akár lakásba is élhetne, de mindenképpen csak családi kedvencként, házőrzésre alkalmatlan.

1. oldal / 6