Kenzi

2018-as születésű. Elütötték, a lábán egy súlyos sérüléssel került hozzánk. Bár a mozgása teljesen tökélesetes, a belső combján élete végéig látható lesz a valamikor baleset nyoma.

Jockey

2016-os születésű, bull jellegű keverék kan. Hatalmas energiákkal rendelkezik. Ha lemozogja magát, akkor már sokkal jobban kezelhető, elfogadja az irányítást.

Ancsika

Anyukájával, Xéniával együtt került utcára. Csak annyi volt a bűnűk, hogy Ancsika megszületett, és feleslegessé vált. Még nagyon kis fiatalka, 2019. tavaszán született.

Xénia

2017-es születésű, nagyon kedves kis szuka. Schnauzerre emlékeztet a megjelenése, és egy kozmetikus csodát tudna művelni a bundájával. Félénk, ami érthető, hiszen az út szélén rakták ki autóból, a kölykével együtt.

Csufi

Egy igazi kis bohóc Csufi. Imád játszani. Teljesen mindegy neki, hogy emberrel vagy kutyákkal van, csak valaki játszon már vele. Igaz, még fiatalka, 2018-as születésű.

Emma

2018. őszi születésű, csíkos, keverék kis szuka. Inkább bátortalan, félénk, és nagyon igényli, hogy valaki csak vele foglalkozzon. Közepes termetű.

Méhecske

Nem tudjuk, mi történt ezzel a kis szukával, de nagyon fél. Pedig már pár hete velünk van, és nagyon lassan nyílik csak meg. Nagy valószínűséggel bántalmazták.

Mylo

Milo 2018 őszén született. Csupa gömbölyű ez a kiskutya. Egy jó kozmtikus, pillanatok alatt előhozza belőle a pudlit, és akkor már a külleme is tökéltes lesz, nem csak a természete.

Regi

Regi, egy kis nebáncsvirág. Rossz emlékei vannak az emberekkel kapcsolatban, de szépen lassan már, elkezdett kinyílni. Még nagyon fiatalka, 2019 tavaszán született.

Kuglóf

2018 tavaszán született. Nem, nem kell megijedni a kép láttán, Kuglóf nem vicsorog, egyszerűen csak ilyen az arcberendezése. Nagyon murisan néz ki, ezekkel a vámpír fogakkal.

Bubi

2019. februárjában született. A póráztól még meg van rettenve, de ez majd hamar fog javulni. Hol is tanulta volna eddig, hiszen testvéreivel együtt dobták ki egy autóból, mint a szemetet.

Base

2019. februárjában született. A családból, talán ő az, akire, ha ránézünk, egy németjuhász jut eszünkbe. Kedves, bújós, igényli a foglalkozást.

Beni

2019. februárjában született. A családban ő a másik zsemle színű. Annak ellenére, hogy legényke, nagyon kis gyámoltalan, bátorításra szorul. Ő, olyan kis esetlen))

Baby

2019. februárjában született. Ő is a nagy család tagja, akit autóból raktak ki, egy település határában. Baby, küllemében a vizslára emlékeztet, de a természete nyugodtabb.

Batyú

2019. februári születésű legényke. Testvéreivel együtt, egy falu szélén rakták ki autóból. Ő a legnagyobb, mind közül. Határozott személyiség, szeret irányítani.

Rémond

2018. tavaszán született, aprócska, tacskó jellegű legényke. Jó férgező, így számára a legtökéletesebb egy élet, egy nagy udvaron lenne, ahol vigyázhat a pipik biztonságára.

Szani

2018. februárjában született, Ő Roni testvére. Együtt kerültek utcára, együtt érkeztek hozzánk. Kettőjük közül Ő az alacsonyabb termet, Nagyon játékos, kajla.

Roni

2018. telén született, hosszú lábú, schnauzerre emlékeztető, nagyon kajla, játékos kiverék szuka. Nem csak csinoska, de okos is. Nagyon jól tud alkalmazkodni.

Roy

2018. februárjában született, szépség. Csodálatos a megjelenése, a viselkedése pedig, minden kivánságnak megfelel. Nagyon kedves, bújós, szeretetre ácsingózó legényke.

Frutti

2019. tavaszán született. Franciska testvére, bár egy kicsivel magasabb. Nagy mozgás igényű, és határozottan csinos kutya lányka. Ő és testvére is nagyon betegek voltak.

Fanni

Beagle nagyságú, vigyorgó, barátságos kis kutya. Mégfiatalka, így sok mindent meg kell tanulnia. A póráztól egy kicsit még idegenkedik, de majd hamar megtanulja, hogy az jót jelent.

Muffin

Foxi méretű, keverék szuka. Eddig kis életében szinte semmit nem tanítottak neki. Nem ismeri a pórázt sem. De, nagyon érdeklődő, és igyekvő, és hálás.

Pitti

Bár talán németjuhász vér is csorog az ereiben, ő inkább egy aprócska pincsikének képzeli magát. Nagyon bátortalan, és nagyon fiatal. Még sok mindent kell megtanulnia.

1. oldal / 6