Cézár

2020. nyarán született. Ő is annak a családnak a tagjai, akiket a "gazda", nemes egyszerűséggel kidobott az erdőben. Nem is gondolta talán, hogy rájuk találnak. De, szerencsére a kirándulók rájuk találtak, így kerültek a menhelyre a

Lolly

2020. nyarán született keverék kislány. Testvéreivel együtt, egy erdőben dobták ki őket. Egészen aprócska babaként került hozzánk. Most már szépen növöget, az oltási programja is befejeződött, itt az ideje, hogy elköltözzön.

Folti

Folti 2019 tavaszán született legényke. A terrier vérvonal egyértelműen látszik, már a küllemén is, a vigyoráról meg már ne is beszéljünk. Pont olyan, ahogy a fényképeken is látszik. Vidám, játékos, és energiával teli. Mindenképpen

Sindy

Igazi kis banda vezér. 2020. tavaszán született leányzó. Kis-közepes termetű, rövid szőrű. Szeret intézkedni, főleg a csajokkal szemben, emiatt vagy kan kutya mellé, vagy egyedi kutyának ajánljuk. Még növésben, így elképzelhető,

Trixi

2018-ban született, mali keverék? szuka. Aki ismeri a fajtát tudja, ő nem az az ágyban békésen szunyókáló kutya, hanem a munkakutya, akit dolgoztatni kell. Túrázni, futtatni, kutya suliba járni vele. Gyönyörű a kiállása. Nagyon

Lady

Elza

Még nagyon baba, és ez meg is látszik rajta. 2020. elején született, igazán csinos németjuhász keverék lányka. Nagyon kedves, barátságos, és igényli az emberek közelségét. Igazi családi kutya

Shila

És egy újabb rettegő, Shila. Igen, biztos, hogy oka van, amiért tart az emberektől. Ez az állapot van akinél hamar változik, van akinél hosszabb időbe telik, hogy feloldódjon. Shila is szépen alakul, de időre van szüksége. Kistestű,

Gyűszű

2015-ben született, jagd terrier jellegű keverék legényke. Megtalálásakor volt benne chip, de a hozzárendelt adatok alapján nem lehetett felkutatni a gazdát. Az azóta eltelt időben, szépen alkalmazkodott a menhelyi élethez, oltásait

Kyba

Mondhatjuk, hogy tiszta anyja ez a gyerek. Nagyon hasonlít a mamira Kyba, aki 2020. nyarán született. A külöbség annyi, hogy míg a maminak a bal szeme az a különlegesen kék, addig Kybának a jobb szeme. Ja, és igen, a nemekben

Bársony

Bársony, Bíbor testvére. Együtt érkeztek hozzánk. Bársony a nagyobb szájú, vagányabb csaj. Ő sem lesz kis kutya, még növésben van. 2020. tavaszán született. Sok mindent kell még megismernie, megtanulnia. Egészen apró kutyaként

Bíbor

Bíbor, még nagyon ifjú, 2020.tavaszán született. Ennek ellenére, már nem mondható kicsi kutyának. Úgy tűnik, nagytestű lesz, felnőtt korára. Nagyon nyugis, kiegyensúlyozott, kedves kislány. Élvezettel játszik a többi kutyával is.

Édes

Édes magára maradt. A gazdák elköltöztek, Ő pedig ott maradt. A szomszédok kértek segítséget, így került a menhelyre. Igazi kis szeretet gombóc. A kezdeti félelmeit legyőzte, és szépen beilleszkedett a menhely életébe. Nagyon szereti

Pille

Pille nyurgább, magasabb, mint anyukája Pola. Őzike alkatú, aki igazán a lakásban tartásra született. Nagyon csöndes, visszahúzódó kislány. 2018-es születésű. Más kutyák mellé is költözhet, mert azzal sincs gondja, szépen