HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Csuri

Igazán különleges szerzet. Megnyírva, úgy néz ki, mint egy tacskóba oltott sharpei. Amíg hosszú szőre volt, addig pedig egy westire emlékeztetett. Leendő gazdija majd eldönti, melyik formájában tetszik neki igazán. Más kutyákkal is szépen viselkedik, és igényli is a társaságot.

Deni

Nagyon mini, igazi ölbe kutya. Lakás ajánljuk inkább, vagy ki-bejárós életre. Most még inkább félénk, de ez a mérete miatt, szinte természetes.

Blitz

Kis-közepes termetű legényke, aki szereti, ha ő van a figyelem központjában. Más kutyákkal is tud együttélni, de ő ajka a főnök lenni.Ez a gond, főleg etetésnél jelentkezik, és akkor figyelni kell rá.

Huncut

Golden jellegű keverék, aki azért szökött meg otthonról, hogy a gyerekekkel tudjon játszani. Igazi családi kutya lehetne belőle. Régi gazdája, a szökések miatt nem vitte haza, időt pedig nem akart arra szánni, hogy foglalkozzon is vele.

Tejföl

Igazi szépség. Hófehér bundája oda vonzza a tekintetet. Még keveset tud a jó magaviseletről, de reméljük, ezt már majd az új gazdinál fogja megtanulni. Nagyon hálás lenne érte, ha csak vele foglalkoznának.

Johs

Nem csak szép, de nagyon okos is. Hatalmas a mozgásigénye, és nagyon igényli, hogy foglalkozzanak vele. Igazi munka kutya

Pázi

Kis termetű, tacskóra emlékeztető, félénk legényke. Bánthatták, mert bizony tart az emberektől. A pórázt nem ismeri, nem nagyon érti, az mire jó. De, sok türelemmel, szeretettel egy csodálatos, szerető barát válik belőle.

Délceg

Déplceg neve, igazán találó, hiszen egy csodálatos legénykéről van szó. Fénylő fekete szőréve, valóban csinos megjelenésű. Leginkább labradorra emlékeztet a formája. Nem tudjuk mi történt vele, de nagyon félénk, és inkább csöndben elbújuk a házába, nehogy bántodása essen. Meg kell nyerni a bizalmát.

Mojito

Energiabomba. Ez lenne a rövid jellemzése Mojitonak. Nagyon nagy a mozgásigénye, és hogy foglalkoztassák. Igazi munkakutya, akivel kiválóan lehetne, akár versenyezni is. A vizet imádja, függetlenül attól,hogy kádban, vagy éppen csak a tálban van, pacsál folyamatosan.

Csonka Pici

Csonka Pici, a farkincája után kapta a nevét, megtalálóitól. Ugyanis, csak egy kis csonkocska jelzi, hogy egy farkincának kellene csóválni. Kis-közepes termetű, bújós, kedves leányzó. Akár lakásban, akár udvaron is vidáman éldegélne.

Dugó

Állatkínzási eljárás során került hozzánk, társával együtt. Már nem fiatal, de attól még tombol benne az energia. Igazán formás, németjuhász jellegű keverék szuka.

Pacsi

Pacsiról úgy jött a bejelentés, hogy a temetőben őríz egy sírt. Bárki közelít felé, elrohan. Mire, mi mentünk érte, addigra már úgy gondolta, hogy elege volt a magányból, és odajött hozzánk. Azóta Pacsi már megkapta az oltásokat, és várja, hogy családra találjon.

Bodza

Bodza 7 évet élt családban. Ismeri a panel lakást, és a viselkedési szabályokat. Kis gazdájával együtt nőttek fel, de a gyermeknél szőrallergiát állapítottak meg, így Bodzának mennie kellett. Nem nagyon érti, miért került ismét kennelbe.

Gordon

Egy fekete labradorra emlékeztet, bár nem igazán fotogén alkat. Csöndes szemlélő még, de valószínűleg majd később ha megnyugodott, akkor sokkal vidámabb, játékosabb lesz.

Helen

Helen nem egyedül érkezett, hozott magával két nagyon rossz csemetét is. A gyerekek az oviba költöztek, Helen pedig élheti a saját életét végre. Puli jellegű, kócos kislány. Nagyon barátságos, szereti a kutyák társaságát is, de az emberekkel sokkal jobban érzi magát. Egy új frizurával, egészen csini lehet.

Fibi

Jack russel jellegű szuka. Nagy a szája, szeret intézkedni. Sok mozgásra, nagy területre van szüksége. Lakásba kevésbé ajánlanánk, inkább egy udvaron érzi jól magát.

Ellen

Szépséges, ordas színű tacsi keverék. Nem egy házőrző alkat, inkább a félős. Nagyon megijedt, amikor magára hatgyták, és bizonytalanul figyeli az embereket.

Pipó

Pipó egy szombati napon indult útnak Úrhidán, és nem volt szerencséje elütötte egy autó. Egész nap a szakadó esőben az árokban ült, mert bár többen is látták, de azt hitték, majd hazamegy. Így késő este került kórházba, ahol kiderült 3 helyen is eltört a medencéje. Mostanra már egészségesen, és nagyon aktívan él. Imád játszani a többi kutyával, a pórázzal még csak most ismerkedik, de gyorsan tanul.

Jolán

Jolánt látni kell a valóságban is, mert nincs az a fénykép, ami vissza tudná adni azt a színkavalkádot, ami az ő bundájában látható. Kócos kis tündér, aki nagyon ügyesen viselkedik más kutyákkal is, az embereket pedig kimondottan imádja.

Dexter

Dexter olyan, mintha csokiban fürdött volna. Csodálatos barna bundája van, ami csak úgy csillog a napfényben. Nagy testű, és éppen kamasz korát éli, emiatt szeret rendezkedni. Nagyon sokat kell még tanulnia, hogy egy igazán okos kutya legyen belőle. Akár lakásba, akár udvaron is jól érzi magát.

Karla

Még csak 1 éves, de már micsoda rossz dolgok történtek vele. Valaki nagyon megverte, sérült a buksija, eltört a lába. Majd kidobták az út szélén. Karla már bolyonghatott egy ideje, mielőtt hozzánk került, mert a röngtgen rögtön mutatta, hogy egy régebbi sérüléssel állunk szemben. Lefogyva, legyengülve várta a segítséget. Már már bundája szép fényes lett, a bordái sem látszanak már ki. A lábán még nyoma van a régi sérülésnek, de ez inkább esztétikai gond, nem zavarja a mozgásban.

Kiba

Kibának 2 hét kellett ahhoz, hogy a kúszó kutyából, végre egy ülő kutyát tudjunk fényképezni. Ez azt is jelentik, hogy gyorsan tanul, és figyeli az eseményeket. A félelmét kezdi hátrahagyni, és napról-napra bátrabban közelít a látogatók felé.

Lédi

Ez a kép, mindent elárul Lédikéről. Amikor hozzánk került, remegve bebújt a házba, és ha valaki közelített felé, üvöltött. Nem sírt, nem nyüszörgött, üvöltött félelmében. Nem tudni mi történhetet vele, de az ember neki fenyegetést jelentett. Hosszú hetek teltek el, mire elkezdett felengedni. Ma, még csak az ismerős arcokban bízik, de hamarosan már megnyugszik, és végre kiválasztja az ő emberét.

1. oldal / 5

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák