Coco

2019.07.25.-én született (becsült) kan. Játékos, vidám kölyök. 3 testvérével érkezett a menhelyre. Kidobták őket . Mi úgy gondoltuk,hogy labrador nagyságúak lesz de nem sokat nőtt mióta nálunk van.

.

Bizsu

2019.06.01.-én született (becsült) lányka. Kissé bátortalan még,de a többi kutyával nagyon jól érzi magát. Nem tudjuk mekkora lesz .Jelenleg azt mondanánk,hogy kis-közepes lesz ha felnő.

Fogas

2018.01.01.-én született (becsült) mudi kan. Félős kicsit visszahúzódó! Még mindentől fél. Pacsikat nagyon szeret adni. Neki egy olyan gazdira van szüksége, aki bebizonyítja neki, hogy milyen jó dolog is a gazdis élet. A póráztól is fél, de próbáljuk hozzá szoktatni. Nem egy egyszerű eset, de ha bátrabb lesz nagyon hálás kutya lesz belőle.

Nikita

2019.01.01.-én született (becsült) husky szuka. Természetesen ivartalanított. Fajtájának megfelelően, hatalmas energiákkal rendelkezik, amit a gazdinak tudni kell kezelni. Igényli a nagy sétákat, a sok foglalkozást, még nagyon fiatalka. Más kutyákkal is jól viselkedik.

Hella

2017.11.13.-án született (becsült) palota pincsi szuka. Szoba tiszta végtelenül kedves, türelmes, bújós. Bundáját kicsit rendbe tettük. Nagyon okos, figyel mindenkire.

Műzli

2018.01.01.-én született keverék ivartalanított kan. Szeret bújni. A póráztól kicsit még fél. Nagy testű. Sokat kell még tanulnia hiszen még fiatal. Jó kiállású, még ha a fotóin ez nem is látszik.

Hajdú

Hajdú, egy igazán különleges figura. Basset hound és beagle keveréke. Rövid lábacskáival igazán mosolyra fakasztó a megjelenése. Bár, ő is egy szaporító telepén élt, mégis nyít az emberek felé.

Tofi

2017 nyarán született, pincser jellegű keverék szuka. Hosszú hetek teltek el, mire végre kézbe lehetett fogni. Nem tudjuk, mi történhetett vele, eddigi kis életében de mindentől, és mindenkitől rettegett. Próbálta magát megvédeni, csípett, rúgott, harapott, hogy megvédje magát.

Gina

2019. elején született, stafford jellegű keverék szuka. Okos, kedves, barátságos kislány. De, mindettől függetlenül stafford vér folyik az ereiben, így tudni kell kezelni. Csak fajtát ismerő gazdit keresünk neki, aki megfelelően tudja őt kezelni.

Sári

Sári gazdija elhunyt, és Sárika magára maradt. Beérkezését követően azonnal kórházba került, mert vizelettartási problémáit ki kellett vizsgálni. Kiderült a gondot, egy súlyos hólyag gyulladás, és lágyék sérv okozta. A műtét megtörtént, és a gyógyszeres kezelést is megkezdtük.

Manka

Manka is a szaporító telep rabja volt. 2018-ban született, yorki keverék szuka. Még erősödik, ahogy társai is, de sokkal gyorsabb lenne a felépülés, ha egy családban élhetnek, ahol csak vele foglalkoznak, ahol csak őt szeretgetik.

Manci

2016-ban született, aprócska termetű szuka. Ő is egy szaporító telepen élt, simogatás, szeretet nélkül. Apró termete, és előélete miatt csak lakásba ajánljuk, családi kedvencnek.

Pindur

2018. nyarán született, yorki keverék szuka. Eddigi kis életét egy szaporító telepén élte le, ahonnan kobzás során került hozzánk, több társával együtt. Nagyon aprócska, ölbe bújós kislány.

Ancsika

Anyukájával, Xéniával együtt került utcára. Csak annyi volt a bűnűk, hogy Ancsika megszületett, és feleslegessé vált. Még nagyon kis fiatalka, 2019. tavaszán született.

Xénia

2017-es születésű, nagyon kedves kis szuka. Schnauzerre emlékeztet a megjelenése, és egy kozmetikus csodát tudna művelni a bundájával. Félénk, ami érthető, hiszen az út szélén rakták ki autóból, a kölykével együtt.

Emma

2018. őszi születésű, csíkos, keverék kis szuka. Inkább bátortalan, félénk, és nagyon igényli, hogy valaki csak vele foglalkozzon. Közepes termetű.

Mylo

Milo 2018 őszén született. Csupa gömbölyű ez a kiskutya. Egy jó kozmtikus, pillanatok alatt előhozza belőle a pudlit, és akkor már a külleme is tökéltes lesz, nem csak a természete.

Roni

2018. telén született, hosszú lábú, schnauzerre emlékeztető, nagyon kajla, játékos kiverék szuka. Nem csak csinoska, de okos is. Nagyon jól tud alkalmazkodni.

Roy

2018. februárjában született, szépség. Csodálatos a megjelenése, a viselkedése pedig, minden kivánságnak megfelel. Nagyon kedves, bújós, szeretetre ácsingózó legényke.

Frutti

2019. tavaszán született. Franciska testvére, bár egy kicsivel magasabb. Nagy mozgás igényű, és határozottan csinos kutya lányka. Ő és testvére is nagyon betegek voltak.

Masni

2015-ben született, pincser keverék. Őzike lábakkal, karcsú derékkal, igazán csinos leányzó. Apró termete ellenére, nagy a mozgás igénye, nagyon tud szaladni, játszani.

Muffin

Foxi méretű, keverék szuka. Eddig kis életében szinte semmit nem tanítottak neki. Nem ismeri a pórázt sem. De, nagyon érdeklődő, és igyekvő, és hálás.

Rover

Határozottan labradorra emlékeztet, nem csak a külseje, de bizony az a békés, nyugodt, kiegyensúlyozott, emberközpontú természete is. 2017. tavaszán született kan.

1. oldal / 26