Gigi

Gigi újra gazdikereső. Becsapták, félrevezettték, hazudtak neki. Elhitette örökbefogadója, hogy közös életük lesz, de megunta. Mert elutazik külföldre, és nem tudja elhelyezni, no meg nem is akarja.

Flo

2014-es születésű, most azonnal vigyél haza nézésű hölgyike. Nem nagyon érti, mi történt vele, miért nincs már a gazdája mellett, hogyan került utcára. Most még csendben figyel, és várakozik.

Sakál

Igazán különleges megjelenésű Sakál. Talán akita volt az ősei között. 2018. őszén született leányzó. Eleinte bátortalan volt, de mióta beköltözött az ovisok közé, már sokat változott, már nem fél.

Kamilla

Kamilla 2018. nyarán született. Talán az első kalandja okozta, hogy utcára dobták. Vemhesen, pocakosan került hozzánk az apró kislány. Pedig valamikor szerethették. Ismeri a lakás berendezéseit, és azt is, hogy ölben van, és simogatják.

Zserbó

Tüneményes, kedves, barátságos, szeretetéhes... és sorolhatnánk. Zserbó, úgy érkezett hozzánk, hogy több társával, és sok-sok apró kölyök is volt a szállítmányban. Senki sem tudta megmondani, melyik kutya lehet, a sok kölyök közül, bármelyiknek is az anyja.

Fáni

Nagy valószínűséggel foxi fajta is szerepel Fánika ősei között, de az biztos, hogy terrier vér folyik az ereiben. 2019-ben született, most még nagyon aprócska lányka. Éber, és figyelmes, nagyon játékos, határozottan élvezi a többi a kölyök társaságát.

Nudli

Nudli élete sem úgy indult, ahogy azt sokan elterveznék. Még éppen csak maroknyira nőtt, amikor utcán találta magát. Ő is áldozata annak, hogy nem kell ivartalanítani, mert majd lesz gazdája a kölyköknek sablon szövegnek.

Csivi

2017-es születésű, nagyon mokány legényke. Aprócska termetű, igazi öleb. Ennek a jellemzésnek ő meg is akar felelni, határozottan élvezi, amikor ölbe van, és foglalkoznak vele. Pincser jellegű, ivartalanított kan.

Netty

2018. májusában született, puli jellegű keverék kislány. Egy piszén, pisze macira hasonlít. Hangját még nem hallottuk soha, tehát bátran kijelenthetjük, nem egy ugatós fajta.

Napóleon

2017-es születésű, mokány legényke. Apró lábacska tacskóra utalnak, hosszú, és henger formájú teste, egy nagyobb testű ősre emlékeztet. Összességében igencsak muris szerzet.

Mogyoró

2017-ben született. Szép termetes, és igencsak csinos legény. Már megtanulta a póráz használatát, és a veszényszavakat is. Emberekkel tökéletes a viselkedése.

Csimbók

2017.11.20.-án született, igencsak törpe méretű legény. Nagyon pindurka, és csinos ezüst bundájával felhívja magára a látógatók figyelmét, és valahogy még sem találta meg még az igazit.

Tappancs

2017.07.10- ben született. A szerelem hívó szava vitte tévútra, és gazdáját mindez nem érdekelte. Pedig, tragédia is lehetett volna belőle, de szerencsére Tappancs menhelyre került.

Puszi

2018.06.01. a születési dátuma, ennek a nagyon picinyke leányzónak. Úgy tűnik, ő az idő előrehaladtával sem fog nagyobb nőni, mint a mostani mérete. Akár egy ridikülbe is belefér, bár izgága természete miatt, nem biztos, hogy nyugodtan ücsörögne benne.

Áfonya

2018.08.20. a becsült születési dátuma. Pihe-puha, bozontos leányzó. Nehezen viseli a bezártságot. Egy nagy kertre, és sok barátra vágyik. Gyerekek mellé is tökéletes választás, hiszen még ő maga is egy kajla kölyök. Kicsit nehézkes volt a szocializálása, mert az első napokban bizony sokat sirdogált, idő kellett, mire megnyugodott, és elfogadta az új helyzetet.

Puszi

Mindig elcsodálkozunk azon, hogy az állatkínzás során hozzánk került állatok, az elszenvedett fájdalmak ellenére is képesek bízni az emberekben. Liza is állatkínzás áldozata volt. Kikötötték, éheztették, füleit levágták, és hagyták, hogy gyulladt, sebes fülekkel, fájdalmakkal éljen.

Pötyi

Pötyi külleme, tökéletesen bemutatja a jellemét, a tulajdonságait. Pötyi, hihetetlen energia bomba. Bár már felnőtt, és nem kölyök, de nagyon játékos, és bohókás. Táncol, ugrál. Valószínűleg nagyon jól érezné magát sok gyermekes családban, ahol kedvére játszhat, bulizhat a gyerköcökkel.

Lizbet

Lizbet nagyon pincurka. Alig látszik ki a földből, Utcán kóborolt, hogy miképpen került oda, nem derült ki. A szemében van valami, megfejthetetlen szomorúság, még akkor is, amikor ölbe bújik, vagy éppen sétálni indul. Nem fiatal már, de nem is öreg még, hiszen az aprócskák sokkal tovább élnek.

Vilma

Vilma olyan, mint egy házmester. Neki, mindenről tudni kell, mindent látni akar. Ebben az sem akadályozza, hogy esetleg két lábon kell sétálnia, hogy kiláthasson. Tacskó méretnél egy picinykét magasabb a leányzó, és bizony így vannak dolgok, amiket ő nem lát. Tehát, figyel erősen))

Scarlett

Ezen a fényképen még igencsak morcosnak látszik a buksija, de ezt egy kis kozmetikával pillanatok alatt meg lehet változtatni. Még nem nagyon tudja eldönteni, hogy félni kell, vagy bújni kell. Az biztos, valami történt a kis életében, amiért ennyire tartózkodóan fogadja az emberek közeledését.

Evita

Pont úgy néz ki, mint egy vicces rajzfigura, aki állandóan vigyorog. Apró, rövid lábacskái, kócos haja láttán, mindenki azonnal mosolyra fakad. Elmondhatjuk róla, hogy kicsi bors, de erős. Apró termetét, a fogsora mutogatásával szeretné kompenzálni, de nem véregnző fenevad..

Betti

7 éve került el a menhelyről.Betti családban élt, társaival együtt több éven át. Tragédia történt, és a gazdi halála után új családot kerestek mindegyik kutyusnak. Mindenki azt hitte, a dolgok rendben mennek, de Betti befogadója külföldre távozott, és ott hagyta egyedül..