Mini

2020 tavaszán született, aprócska, tacskó jellegű lányka. Nem csak kedves, aranyos, de mutatós is, a fehér-fekete bundájával. Nagyon legyengülve, vékonyan került hozzánk, így a hidegebb napokat a kezelőben töltötte, hogy fel tudjon

Alba

Alba, a kócos, szeleburdi csaj. nem igazán tudom elképzelni, hogy milyen lehet jól fésült állapotban. Valahogy Alba, így az igazi, ez jól tükrözi a személyiségét. Mindemellett barátságos, kedves, és érdeklődő. 2017-es születésű.

Helén

Helén nagyon rendes leányzó., Bár 2015-ben született, ez nála még nem kor. Csöndes, nyugodt, kiegyensúlyozott, bújós. Kölykeivel együtt érkezett hozzánk, és még másik két árvát is felnevelt a jószívű anyuka. Most már ő is

Cini

Cini, gonden jellegű keverék kislány. 2018-ban született. Nem kapkod, nem ugrál, örömmel figyeli gondozóját, és nagyon boldog, amikor csak vele foglalkoznak. A golden természet egyértelelműen érezhető rajta. Igazi családi kutya,

Fibi

2014-ben született, tacskó jellegű keverék hölgy. Ahogy az a pocakján is látszik, bizony sokszor ellett már az évek alatt. Ivartalanított. Sok minden történhetett már vele, emiatt egy kicsit még bátortalan. Türelemre, és sok szeretetre van

Kantár

Aki nem találkozott még Kantárral, nem is érti, miért olyan kedves nekünk ez a kutya. Még csak 5 éves, 2015-ben született, de ránézve, egy összetört öregembert látunk. Valahol, valamikor, elütötte az autó, emiatt, kicsit nehezebb indul,

Gizi

Közvetített gazdikeresők! A cicák a CAT TRN Fehérvár csapat gondozásában élnek. A csapat facebook oldalán várják a jelentkező gazdikat. Októbe közepén születtek. A mamája magára hagyta őz, egy család gondoskodik róls jelenleg

Lizi

Ibolyka

Ibolykát, ez a kép jellemzi leginkább. Nagyon fél, nagyon bizonyatalan. Ha biztonságban érzi magát, akkor mindent elkövet, hogy ott maradhasson. Öleli a sétáltatót, bújik az ölébe. Nagyon vágyik a szeretetre. fiatal kora ellenére már,

Zója

Erősen bison gyanús hölgyike. Picurka, Inkább félénk, de ez betudható, aprócska méreteinek is. Egy kis barátkozás után, már nincs kifogása a találkozó ellen. Után élt, sokat bántották. Mindenképpen olyan gazdát keresünk neki,

Jerry

Igazán csinos foxi legényke. Az első találkozásnál egy rettegő kis kutyával találkoztunk. Időre volt szüksége, hogy ne ugorjon félre a simogató kéz elől. Ha, nehezen is, de átléptük ezt a félelem határt, és ma már örömmel ugrik az

Leon

Még nagyon fiatal, és neveletlen legényke. Eddig senki sem foglalkozott vele. A póráztól még fél, de majd lassan megszokja. Más kutyákkal sincs gondja, szépen játszik a barátjával. Az emberet nagyon szereti, és keresi is a

Fahéj

Fahéj egy igazi ridikül kutya. Leendő gazdája bárhová magával tudja vinni, ezt az apró pincser legényt.2020. elején született, vékonyka, pihe súlyú. Nagy csibész. Imád ölbe lenni, nagyon igényli az ember közelségét. Más kutyákkal

Melodi

Talán, golden volt az ősei között, erre utal a külleme, és a nagyon kedves, csöndes természete is. 2019. elején született kislány. A pórázzal nincs gondja, szépen használja. Akit megismer, hatalmas örömmel fogadja, az idegenekkel

Szörf

Meghatározatlan fajtájú, nagyon kajla, nyakigláb kamasz. Ő is a "felesleges" szaporulat kategória, akit egy déli megye gyepmesteri telepére adtak be, altatásra, mert nem kell senkinek. Csodálatos, trikolor szinezetű szépséges

Ervin

Kis- termetű, tacskó jellegű keverék legényke. Eleinte tartja a távolságot, de ha valakit megismer, akkor máris örömmel ugrik ölbe. Félkhosszú szőre, időnként gondozást igényel. Kis termete miatt, inkább lakásba ajánljuk. Lábacskái

Döme

Most kócos és bozontos, de egy kozmetikus, elő tudja belőle varázsolni azt a yorki formát. Mert, Döme pont úgy néz ki, mint egy nagyobbra nőtt yorki legényke. Az biztos, hogy előző életében udvaron élt, semmi gondja a kinti léttel.

Csoki

2019-ben született, tacsi legényke. Nagyon tud fázni, így mielőbb keressük neki a megfelelő fotelt, ahol pihenhet. Nem régen került hozzánk, így még a kondicóján van mit javítani, de ez gyorsan fog változni. Tacskó, aki nyugodtan élhet

Papó

A névválasztás nem véletlen. Hiszen Papó, 2008-ban született. Csupa szív, ez a kiskutya. A kis gomb szemeivel hálásan néz mindenkire, aki foglalkozik vele. Igaz, nem mai gyerek már, de tökéletes társ lenne idősebb gazdi mellé.

Diesel

Kopó jellegű keverék legényke, csak egy kicsit alacsonyabbra nőtt. Még inkább a félős kategóriába tartozik, de majd alakul. Éber, és látszik rajta, hogy nagyon figyel, mikor tesz jót, és mit várnak el tőle. Gyorsan tanul, de még van

Monti

2019. elején született, közepes testű keverék legényke. Igazán csinos a megjelenése, főleg, ha még a bundáját is szépen rendbe rakja a kozmetikus. Nagyon barátságos, kedves, igényli az ember közelségét. Más kutyákkal is szépen