HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Csúzli

Igazi rosszcsont, ez a Csúzli legényke. Minden érdekli, és azonnal szeretne intézkedni is. Egy jó nagy udvarra van szüksége, ahol kedvére szaladgálhat, és az sem baj, ha vannak barátai, akivel eltölthetik közösen az időt.

Dorka

Dorka a rettegő. Megverték, lábát átharapták, megrugták. Mint a kocsonya úgy remegett jó ideig, ha ember ment felé. Mostanra már örömmel ugrál, ha látja a gondozókat, a póráztól sem retteg, bár még van mit gyakorolnia.

Szemi

Szemi tacsi keverék, és ahogy az a képen is látszik, rettentően bátor legényke, csak senki ne szóljon hozzá. Szeretgetni kell, figyelni rá, és néhány hét alatt már látható lesz a változás.

Sziporka

Még nagyon baba, éppen csak most váltott fogat. Testvéreit lelőtték, hárman maradtak életben. Valószínüleg nagytestűre várható a mérete. Most még egy kajla, nyakigláb csemete, aki állandóan játszana.

Lea

Kuvasz keverék létére, igencsak félénk. Nem tudni, mi történt vele, hogy ennyire retteg az emberektől.

Csinos

Szépséges, aprócska leányzó. Nagyon különleges a csoki és tej keveréke a bunkájában. Nagyon csöndes, bújós, nyugodt kiskutya, aki más kutyákkal is tökéletesen viselkedik.

Aisa

Nem fiatal már, 8 éves. Úgy dobták utcára, hogy a pocakján egy hatalmas, kifakadt daganat volt. Ha, nem került volna azonnal a kórházba, ma már nem élne. De, szerencsére időben rátaláltunk, és a műtét is jól sikerült. Aisa nagyon kedves, alkalmazkodó hölgy.

Pincsi

Szépséges, fajtatiszta pincsi legényke. A szőre gondozást igényel, és a pincsi mint fajta is, nagyon igényli a szeretgetést, a gondozást.

Foltos

Beagle nagyságú legényke. Rossz tartási körülmények közül került hozzánk. Éppen kis kamasz korát éli, és mivel senki sem nevelte, szereti fitogtatni az erejét. De, gyorsan tanul, és szépen szelidül.

Emma

Úgy néz ki, mint egy kölyök vizsla, akiből még az is lehet, hogy valamikor nagy vizsla is lehet majd belőle. Más kutyákkal is jól viselkedik, alkalmazkodik a többi kutyához.

Hilda

Aprócska tacsi kislány, aki nagyon bújós, kedves. Emberekkel, és más kutyákkal is szépen viselkedik, akár második kutyának is költözhet.

Irisz

Pont úgy néz ki, mint egy fekete kölyök vizsla, csak éppen már nem kölyök, hanem kamasz. Inkább félénk, őzike testalkatú leányka. Lakásban érezné magát tökéletes, a kanapén fekve.

Marly

Nagytestű, igencsak jó kiállású legény. Nem jár a szája feleslegesen, csak akkor jelez, ha valóban történik valami.

Russel

Russel nagy valószinűséggel egy jack russel keverék, azzal a temperamentummal, energiával. Hatalmas a mozgásigénye. Ha lakásba költözik, akkor a gazdi tervezzen nagy túrákat. sétákat.

Racsni

Nagyon kedves, bújós, tacskó méretű legényke. Selymes, hosszű szőre gondozást igényel. Akár udvarra, akár lakásban tartásra is kiváló választás.

Szifon

Szépséges, jó kiállású németjuhász legény. Nagyon emberközeli, bújik, szeret, ölbe is mászik. Valahol, valamikor biztos sokat foglalkoztak vele, nem tudjuk miképpen került utcára.

Ludó

Ludó sem a bátorság szobra, bár képes szoborrá merevedni, ha idegent lát. Gondozóit már elfogadta, de nagyon várjuk, hogy legyen egy saját embere, aki csak az övé, akiben megbízhat. Németjuhász küllemű, barika bunkájú legény.

Szimóna

Egy büszke ifjú hölgy, aki tisztában van azzal, hogy igencsak mutatós a külleme. De, akkor is egy ifjú még, akinek sokat kell tanulnia.

Wifi

A név választás nem volt véletlen, ez a képek is látszik. Radar fülei fogják a jeleket. Nem ugatós, inkább megfigyelő alkat. Aprócska termete miatt, akár lakásban is élhetne.

Tessi

Nagyon különleges megjelenésű leányzó. A komondor bunda, és a rózsaszínű nózi, nem mindennapi látvány. Nagyon kedves, bújós, barátságos.

Derelye

Bár még fiatalka, hiszen 2017. szeptemberében született, de ennek ellenére egy nagyon határozott egyéniség. Megválogatja a kutya barátait, nem mindenkivel áll szóba.

Nudli

A legkisebb kölyök a telepen, Ő AKSA 3. kölyke. 2018-01-22-én született. 2 naposan került hozzán, a mamival együtt, aki egy útszéli kidobott hűtőben hozta világra kölykeit,

Lexi

Ő Lexi tesója. 2 naposan került hozzánk, a mamival együtt. A csapat egyetlen fekete jegyekkel rajzolt babája. 2018.01.22-én született.

1. oldal / 12

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák