HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Mylo

Bár rövidebb a lábacskája, de attól még bizony az ereiben beigle vér csordogál. A vadászösztön hatalmas. Tartásához szükség van szökés biztos kerítésre.

Csiki

Minden érdekli, mindenről tudni akar, és persze azonnal intézkedik is. Kiváló házőrző válhat belőle. Kis-közepes termete miatt, akár gyerekek, vagy idősek mellé is ajánljuk.

Szutyi

Kócos hajú, talán vizsla keverék legényke. Kezdeti félénkségét már elfelejtette, és kezd határozott, igazi éber kutyává válni. Még sokat kell tanulnia, hiszem még gyerek.

Rex

Hatalmas termetű, nyugodt, békés, idősebb úr. A termete tiszteletet parancsoló.

Keszi

Csemetéjét is hozta magával, mint gondos anyuka. Nagyon barátságos, állandóan vigyorgó, kedves kislány. Igazán elegáns a megjelenése, a szőke hosszú hajával.

Fürge

Mamlasz kamasz, így lehetne röviden jellemezni Fügét. Senki sem tanította, a pórázt hírből sem ismerte. De, csodálatos, szép, és okos kutya válhat belőle, egy jó gazdi kezében.

Tündér

Nagyon picike, méretei miatt lakásba ajánljuk. Bújós, barátságos, okos. Nagyon szeretné, ha végre családban élhetne.

Szergej

Nagyon különleges legényke. Aprócska, pihe-puha bundájú, úgy néz ki, mint egy mini kaukázusi.juhász. Kedves, bújós, nagyon barátságos.

Red

Első látásra egy vizsla gyerekre hasonlít, de aztán pont akkorka is maradt. Igencsak határozott egyéniség, azt hiszi, ő a nagy legény. De, még kölyök, sokat kell tanulnia.

Puszedli

Nagyon aprócska termetű kis gombóc. Fürge, játékos, és igényli is, hogy legyen játszótársa. Gyerekek mellé tökéletes választás.

Maci

Maci nem egyedül érkezett hozzánk. Hozta magával az asszonykáját, és kicsi fiát is. Voltak küzdelmei, ez látszik a buksiján, amin sebek vannak. De, szépen viselkedik, és nagyon hálás a gondoskodásért. Beagle nagyságú.

Cili

Elütötte egy autó, úgy találtunk rá. Szerencsésen megúszta a kalandot, egy kisebb sérüléssel. Kistermetű, pincsi jellegű keverék szuka.

Greg

Még nagyon kajla, hiszen most kezdi csak élvezni az életet. Nagyon soványan, legyengülve találtunk rá. Igényli a foglalkozást, a gondoskodást.

Roger

Tacskó jellegű keverék legényke. Más kutyákkal is tud együttélni, de figyelni a szeretet pontos elosztására, mert nagyon féltékeny tud lenni.

Dumbó

Útszélére kidobott francia bulldog legényke. Sokat kell foglalkozni, sokat kell még szeretgetni, hogy megnyugodjon, és bízzon az emberekben.

Patkó

A mamája hozta be a telepre a tesókkal együtt. A mami eltűnt, a kölykök itt maradtak. Patkó már több mint bátor, mondhatnánk vakmerő, úgy grasszál a kutyák között.

Eddy

Vizsla jellegű, nagyon kedves, játékos, ivartalanított legényke. Már lassan 1 éve ASKA lakó, minden régi barátja már gazdára talált. Lakásba is jó választás.

Démon

Csupa bűbáj, mosoly a kiskutya. Pedig inkább sírásra lenne oka. Egy menhelyről fogadták örökbe, a chipje alapján beazonosítottuk. Mind a menhely, mind a gazda azt a választ adta, nem tud mit kezdeni a kutyával.

Bigi

Nem fiatal már, de ennek ellenére nincs benne chip, és senki sem kereste. Barátságos, a lakásban élhetett. A hűtőt nagyon jól ismeri.

Frici

Valószínűleg Ő is azon kutyák egyike, akit nem sikerült eladni, elajándékozni. Így mehetett, amerre látott, csak a gazda ne lássa többé. Bújós, kedves, barátságos legényke.

Nimród

Nagyon kajla még, hiszen egy kölyök. Okos, figyelmes, és persze játékos, igazi szeleburdi vizsla természettel. Ivartalanított.

Dafni

Nagyon fiatalka, még 1 éves sincs, ez a gyönyörű leányzó. Játékos, barátságos. Természetesen ivartalanítását követően költözhet új otthonába.

Góliát

Óriás méretű mamlasz. Bár hatalmas, mégis olyan kis mamlasz, mint egy aprócska kis kölyök. Nagyon tud bújni, kéri a simogatást.

1. oldal / 8

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet: