Shrek

2019.07.09.-én született (becsült) kaukázusi legényke. Hihetetlen okos. Imád pacsit adni. Vezény szóra leül. Bújik, hogy valaki szeretgesse meg. Igazi tökéletes kutya. Akár még családba is jó választás.

Töpörtyű

2017-ben  született szálkás törpe tacskó mix, ivartalanított szuka. Ő inkább nő párti. Szobatiszta, azonnal jelzi ha ki kell mennie elvégezni a dolgát. Túl van az ivartalanításon, amit jól viselt. Olyan gazdit keresünk számára aki sokat tud vele foglalkozni.

Fülöp

2017.01.01.-én született kan. Tacskó méretű . Egy igazi tünemény. Pórázon nagyon szépen közlekedik. Más kutyákkal is jól viselkedik. Akár kinti benti kutyának is tökéletes. Az látszik rajta, hogy valaha volt vele foglalkozva.

Mimi

2019.01.01.-én született szuka. Ivartalanított. Kistestű, szálkás . Nagyon kedves, bújós, egy igazi szeretet bomba. Utcán élt mindenhonnan elzavarták, pedig csak egy kis törődésre vágyott. Semmi gond nincs vele.

Trüffel

2019.őszén született,  szálkás tacskó. Az már bizos, hogy nem szereti ha fotózzák. Még nagyon félős és kell neki a bíztatás. Mindent meg kell neki tanulnia hiszen eddig nem nagyon foglalkoztak vele.

Emese

2018.03.09.-én született ( becsült) foxi szuka. Hihetetlen nyugodt , türelmes, ember központú. A többi kutya társával is szuperűl érzi magát. A napi teendője eddig csak hogy napozik. A pórázt is jól viseli .

Rongyi

2019.01.20.-án született ( becsült) szuka. Egy igazi kis tünemény. Kis termetű így akár lakásba is tökéletes választás lenne. A póráztól még tart egy kicsit de majd megszokja mire is való. Tökéletes harmóniában tud együtt élni a többi kutyával. mindenkit imád.

Csenge

2019.02.03.-án született ( becsült) pincser jellegű szuka. Egyenlőre jól tud együtt élni más kutyákkal de szereti megmutatni ki a főnők. Pórázt nem szereti, de muszáj elviselnie. Nagyon aprócska őt mindneképpen csak lakásba szeretnénk örökbe adni.

Virsli

2019.02.01.-én született ( becsült) tacskó legényke. Hihetetlen figura. Bárhogy próbáltuk fotózni ő csak kényelmesen eldőlt és napozott. Kis termetű így akár lakásba is szívesen költözne. Nagyon tud bújni.igazán ember központú.

Nobli

2019.01.20.-án született  legényke. Egy igazán aprócska tündéri kutya. Bújós, csendes, türelmes kis szeretet bomba. Mivel picike így szeretnénk őt lakásba örökbe adni. A szobatisztaságot azt természetesen meg kell neki tanítani majd.

Gina

2019.12.31.-én született ( becsült) bull jellegű szuka. Anyukájával és még 4 testvérével érkezett be hozzánk. Már 2 tesója családban él. Oltási programja elkezdődőtt. Vidám, bújós, járékos igazi kölyök. Elötte áll az élet és neki bizony még mindent meg kell tanítani.

George

2019.12.31.-én született bull jellegű legényke. Anyukájával és még 4 testvérével érkezett be hozzánk. 2 tesójá már családban él. Anyukája bull jellegű keverék szuka. Oltási programja elkezdődőtt. Játékos, eleven mozgékony mint egy kölyök.

Görti

2019.12.31.-én születtt ( becsült) bull jellegű szuka. Anyukájával és 4 testvérével együtt érkezett be hozzánk. 2 testvére már családban él. Olási programja megkezdődőtt. Játékos, energikus mozgékony kölyök.

Papó

Papóka, a kora alapján nem is papóka meg. 2015 környékén születhetett. Viszont a megjelenése, a természete, egy lenyugodott, megfontolt idős kutyára emlékeztet. Papóka ideális társ lenne, akár egy idősebb családtag mellé is.

Mazsola

2019. novemberében született apró kis szuka. Akik követik facebok oldalunkat, ott úgy ismerték meg, hogy a beszélő kutya. Ő, az a kis dumás, aki nem ugat, hanem beszélget. Nagyon beteg volt, mikor hozzánk került, de szerencsére már jól van.

Juci

2018.őszén született, csodálatos megjelenésű németjuhász szuka. Fiatal kora ellenére, valaki, valahol foglalkozott vele, ezért is érthetetlen, hogy miért nincs azonosítója.

Csoki

2019. őszén született, törpe tacsi keverék kislány. Maroknyi kora óta lakik nálunk, csak a menhelyi barátokat ismeri. Játékos, kajla, igazi kis kölyök, aki nagyon szereti, ha foglalkoznak vele.

Töpi

2019. augusztusában született, ő is. A család legapróbb tagja. Mamija Mézi, aki pincsi méret, így szinte biztos, hogy Töpi is a mini kategória lesz. Maroknyi kora óta a menhelyen él a mamájával, és a testvéreivel.

Hisztis

Mamája Mézi is aprócska termetű, így nagy valószínűséggel Hisztis sem lesz nagyméretű kutya. A nevét nem véletlenül kapta, ez a kis legényke. Egyszerűen hisztis. 2019. augusztusában született, és semmi mást nem ismer még, csak a menhelyi életet.

Gringó

2018. nyarán született, kistestű, leginkább szálkás tacskóra emlékeztető , vidám kis bohóc. Nagyon szeret játszani, élvezi az emberek, és más kutyák társaságát is. Szépen sétál pórázon, tudja mire való.

Uno

Szép nagyra nőtt ez a fiatal legényke. Amilyen nagy, olyan mamlasz. Hatalmas mérete, hatalmas szivet takar. Imád az emberek közelében lenni, sétálni. A legelső perctől kezdve nyitott minden kezeledésre, barátkozásra, tanulásra.

Borisz

Borisz igazán csinos legényke. És, nem csak csinos, de nagyon kedves, barátságos is. 2018-ban született. Tökéletes családi kedvenc lehet belőle, ha megtaláljuk számára az álom családot.

Pötyi

Pötyinek sos-be keresünk befogadót, még akkor is, ha csak ideiglenes mamát találunk neki. Pötyi sok mindenen átment már. Valahol, valamikor elütötte egy autó, és bal hátsó eltört, és elsorvadt.

1. oldal / 30