Szilver

2018.10. hóban  született belga juhász kan. Rettenetesen fél. Ha embert látott már sírt. Nem tudjuk, egyszerűen mit lehet tenni egy ilyen fiatal állattal, hogy ennyire rettegjen az embertől.

Ticsi

2018-ban született, aprócska, de annál nagyobb szájú, tacsi jellegű keverék szuka. Éber és figyelmes, magában hordozza a tacsikra jellemző kiváncsiságot.

Duszi

Nem tudni, mi történt a családjával. Chipes, de a regisztrált címen 1 éve nem lakik senki, és nem is kereste. Amikor hozzánk került, remegett, és rettegett, az ember látványától fájdalmasan visított. Biztos, bántották, amiért ennyire bizalmatlan volt. 2014-ben született, de egész életében úgy fog kinézni, mint egy vizsla kölyök.

Timon

Gyönyörűséges husky legényke. Aki ismeri a fajtát, tudja, nem kerti dísz, szeret dolgozni. Ha, nem kapja meg a lehetőséget arra, hogy lemozogja a felesleges energiáit, akkor a gazdát fogja dolgoztatni, hogy rendet tegyen utána.

Tessa

2017-ben született fekete szépség. Megjelenését tekintve, akár egy nyírt spánielt is formázhatna, csak éppen sima a szőre. Nagyon barátságos, játékos, más kutyákkal is tökéletes viselkedik.

Marly

Marly még csak egy kajla kölyök. 2018. tavaszán született, labrador jellegű keverék legényke. Hordozza magában a labrador vért, így igazi családi kutya, aki imádja, ha körülötte forgolódnak.

Luna

Gazdája halála után, magára maradt, így került a menhely gondozásába. Nagyon bújós, kedves, vidám hölgyike. 2017-ben született, eredeti firzurája pedig félhosszú, lobogó, amit gondozni kell.

Huncut

Óriás bébinek is nevezhetnénk. Nagy termetű, talán labrador is van az ősei között. Hatalmas a mozgásigénye, és nagyon kötődik az emberekhez. Az a legtökéletesebb, ha olyan helyre kerül, ahol valaki mindig van vele.

Jamie

Még nagyon kajla, játékos, hiszen 2018. végén született legényke. Semmit nem ismer még a világból, mindenre rácsodálkozik. Eddigi kis életét egy hátsó udvaron élte, kikötve.

Emma

Stafford jellegű, félénk, bátortalan kislány. Még nagyon fiatalka, nincs is mit csodálkozni ezen. 2019-ben született, és rövidke élete alatt is sok élmény, és tapasztalat érte már.

Carlos

2017-ben született, nagytestű, szetter jellegű keverék kan. 2019-ben került a menhelyre. Nagyon jól viselkedik. Nyugodt, kiegyensúlyozott kutya.

Jetta

Talán foxi, talán beagle is volt az ősei között, az tény, energiában nincs hiány nála. 2018-as születésű, tűzről pattant menyecske.

Bóbita

2018. májusában született legényke. A bundája nagyon különleges. A szürke, barna, fehér színek kavarognak benne, mintha melirozva lenne a frizura. Végtelenül jó természetű.

Mása

Ha egy szóval kell jellemezni Mását, akkor ő egy bohóc. 2015-ben született, leginkább tibeti terrierre hasonlító lányka. Aki ránéz, azonnal mosolyra fakad.

Szendi

2018-.ban született, még nagyon fiatal. Szendi a szokásos fekete kutya, akikből nagyon sok él a menhelyeken. Talán annyi előnye van, hogy valami féle labrador vér csörgedezik az ereiben.

Zara

Ereje teljében lévő hölgy, aki 2016-ban született. Mégis úgy lapít a földön, mint egy rettegő kölyök. Nagyon sok bántás érte eddigi kis életében, és még nem mer bízni.

Májki

2017. februárjában született, labrador jellegű legényke. Nem igazán tudja eldönteni, hogy most rettegjen, vagy bújjon az emberhez. Sok türelemre van szüksége, de akar változni.

Totyi

2017-es születésű, apró termetű terminátor legényke. Nagyon ügyesnek, és csalafintának kell lennie annak, aki Totyi tudta nélkül bármit is szeretne cselekedni. Nagyon éber, mindenre figyel.

Róka

Róka a nyugdíjasaink közé tartozik, hiszen 2009-ben született, bár ezt senki sem mondaná meg róla, olyan nagy energiákkal rendelkezik. 2011-től lakik az ASKA menhelyen, és már nagyon ideje lenne, hogy ne csak a kennelt ismerje, hanem legyen egy saját kertje is.

Oszkár

Oszkár gazdája meghalt, a szomszédok etették, és gondoskodtak arról, hogy menhelyre kerüljön. Bár 2011. szeptemberében született, de egyáltalán nem látszik rajta a kora. Nagyon eleven, játékos, és jó nagy szájjal vigyázza a portát.

Carmen

Bár 2012-ben született, és 1 éves kora óta menhely lakó, Carment ez nem törte össze. Ha, csak valaki ránéz, már attól boldog, ha meg még simogatják is, az már maga a menyország.

Fifi

Nagyon aktív, nagyon éber, nagy szájú leányzó. Pincser jellegű keverék szuka. Szeret intézkedni, a csapatban ő is a főnökség tagjai közé tartozik.

Bambi

2013-ban született, és egy menhelyen kötött ki. Onnan örökbeadták, majd utcára került. Pedig Bambi csupa szív, csupa szeretet. Nagyon igényli az emberek közelségét. Mindig jelen akar lenni.

1. oldal / 23