Tejszín

Küllemében hasonlít a tesókra (Kávé, és Karamell), csak éppen ő hófehér. Kócos, vidám kis szuka. A tesókkal tökéletes összhangban él, figyel, tanul. A sétákat még csak most kezdte, de okos kislány, menni fog ez is. 2019. nyarán

Muffin

2020. májusában született, nagyon picike leányzó. Anyukája is apró termetű, így biztos, hogy Muffin is aprócska lesz felnőtt korában. Termete miatt, mindenképpen csak lakásba ajánljuk. Az oviban szépen játszik

Pogi

2020. áprilisában született, kis-közepes testű keverék szuka. Papa, mama ismeretlen, így csak a jelenlegi méretei alapján tippeljük a várható nagyságot. Élénk, játékos, kajla kölyök, aki nagyon jól érzi magát az oviban a többi kutyával.

Csipp

2020. májusában született, aprócska termetű legényke. Rajta, mintha a csivavára emlékeztető vonásokat fedeznénk fel. Kistestű, és nagyon úgy néz ki, hogy kistesű is marad felnőtt korára. Az oviban nagyon jól érzi magát,

Csepp

Cseppnyi ez a kiskutya, és nagy valószínűséggel, nem is lesz nagyobb termetű, talán a tacskó méretet eléri. 2020. májusában született. Aprócska termete miatt, inkább lakásba ajánljuk. Biztos, azt is nagyon szeretné,

Csöpp

2020. májusában született, nagyon picinyke legényke. Egészen aprócska kora óta a menhelyen él, így mást nem is ismer, csak a gondozóit, és az ovis társait. Szépen játszik a többi kölyökkel. A leendő gazdinak

Gigi

2020. tavaszán született kölyök, aki nem akar modell lenni. A pórázt is nyűgnek tartja még, és nem érti mire való. Mindezek nélkül, az oviban nagyon bátran, és jókedvűen játszik a többi kölyökkel. A leendő gazdinak

Bütyök

Bütyök a tipikus esete, a cseppnyi kutya, jó nagy szájjal történettel. Amikor más kutyákkal találkozik, akkor azonnal berregű üzemmódba vált. Ennek oka, az aprócska termet, így próbál nagyobbnak látszani. Még nagyon

Coco

2020. tavasszán született, kis-közepes termetűre növő keverék legényke. A fénykép senkit ne tévesszen meg, nem ennyire jó gyerek, csak életében először találkozott a pórázzal. A kölykökkel nagyon vidáman játszik,

Szálka

Aki egy vidám kis bohóc társat keres, feltétlenül látogassa meg Szálkát. Aki ránéz, jó kedvre derül. Állandóan vigyorog. 2018 elején született, és eddig senki sem tanította. A póráz még újdonság számára, de hamar tanul.

Gyömbér

Gyömbérről képtelenség egy jó fotót csinálni. Vagy pocak simiért esedezik, vagy ölbe ugrik, vagy lábunkat tekeri körbe, nehogy magára maradjon, annyira szüksége van az emberek közelségére.

Ivy

2018.nyarán szuka. Tacskó jellegű keverék. Végtelenül aranyos, bújós. Nagyon ügyesen sétál pórázon. Más kutyákkal is tökéletes jól érzi magát. Mivel kistestű, így akár udvarra, akár lakásba is szívesen költözne.

Miri

2019-ben született, foxi méretű ivartalanított szuka. Jól tud más kutyákkal együtt élni. Pórázon már egész jól közlekedik. Nagyon kedves, barátságos iszonyú jó lelkű kutya. Családi kutyának tökéletes .

Sakk

2019.őszén született kan Beagle keverék lehet. Végtelenül játékos, bújós. A többi kutyával is jól érzi magát. szeret sétálni. Volt része tanulgatni is a szobatisztaságot, ami úgy ahogy ment neki.T

Lexi

2018.nyarán született,  kistestű szuka. Babáival érkezett be hozzánk. Gyerekeket már felnevelte és már ő is készen áll arra, hogy családba költözzön. Nagyon csendes,kedves, bújós.

Deni

2019. elején született kan. Hihetetlen, milyen nyugodt, türelmes. Tökéletesen közlekedik pórázon. Nem húz, nem ugrál. Az látszik rajta, hogy régen foglalkoztak vele. Más kutyákkal is tökéletesen jól érzi magát.

Szikra

2019.02.05.-én született ( becsült) kan. Nagyon rossz állapotban volt mikor bekerült hozzánk. Csont és bőr volt, ki volt száradva, vitamin hiányos volt. De a kezeléseknek köszönhetően már sokkal jobban néz ki.

Harold

2018. őszén született kan. Nagyon nyugodt,kiegyensúlyozott türelmes. Más kutyákkal sincs problémája. Pórázon tökéletesen közlekedik.Azért tanulnia neki is kell,de az esze meg van hozzá.

Tori

2017. őszén született,  ivartalanított szuka. Végtelen jó lelkű, kedves, nyugodt türelmes. Más kutyákkal is nagyon szépen nyugodtan tud együtt élni. Nagyon szépe összeszedte magát mióta nálunk lakik.Nagyon jó étvágya van.

Daniella

2019-ben született, ivartalanított szuka. Hihetetlen kedves, bújós mindenkivel közvetlen.Más kutyákkal is nagyon jól érzi magát. Már most isrengeteget változott. A bújás a mindene.Tanulnia ennek ellenére kell,hiszen kell, hogy okos szófogadó legyen.

Lucky

2019-ben született  kan. Borzasztó állapotban került be hozzánk. Csont és bőr volt, atkás és bolhás,Az egész teste piros volt, és persze szőrhiányos. Rengeteg vitamint kapott. Parazita elleni kezelése is megtörtént.Nagyon sokat erősődőtt már, s,zépen lekezdett hízni.

Nelson

2019- ben született  kan. Igazán energikus, mozgékony. Hihetetlen kedves, bújós. Nagyon szeret sétálni és szereti ha kötődhet valakihez. Mivel fiatal még nevelni kell így a kutya iskola kell neki és leendő gazdijának.

Adolf

4-5 éves ivartalanított nagytestű kan. Már egyszer gazdisodott,de sajnos nem jól tartották, ezért visszahoztuk őt a menhelyre. Hihetetlenül barátságos, kedves, szeretetre éhes óriás bébi. Mindenkit imád.

1. oldal / 36