Whisky

2019.végén született kan. Igazi játékos legényke. Növésben van, de úgy gondoljuk, hogy olyan közepes termetű lesz majd ha felnő. A nevelés ráfér hiszen még fiatal. Egy igazi kis kópé. Szeret bújni az emberhez.

Törpilla

2019.őszén született szuka. Kedves, bújós igaz kicsit félős. Kicsit visszahúzódó , de ha már ölbe kerül nagyon tud bújni. Kistestű így akár lakásba is szívesen költözne. Egy kis tanítás ráfér. Egy igazán csendes kis tündér.

Szamba

2018.tavaszán született, kis-közepes termetű szuka. Igazán göndör bundája van, ami mosolyt csal az arcokra, a popsija hófehér, és abban csóvál, egy aprócska fekete farok. A többi kutyával nagyon jól érzi magát, viszont, ha póráz kerül rá megijed, még bizonytalan.

Szenilla

2019.01.01.-én született ( becsült) szuka. Egy igazi kajla lányka még. Talán, vizsla, labrador forma. A tanulás bizony ráfér. Pórázon is még kajla, de a jutalom falatra hamar leül és figyel. Jól tanítható okos kislány.

Kitti

2019. elején született, kedves, bújós szeretet bomba. Ő volt az a mama kutya, akit a kollégák a rókalyukból ástak ki, oda fialt. Sajnos csak egy babáját tudtuk megmenteni, és ő már gazdinál lakik, így eljött az ideje, hogy Kitti is költözzön.

Hamu

Hamu 1,5-2 év körüli kis-közepes termetű szuka. Úgy gondoljuk, valamikor 2018 tavaszán, nyarán születhetett. Hihetetlen szeretet van benne az emberek felé. Okos,ez látszik a képeken is milyen szépen okos ült, amíg fotóztam. ragaszkodó típus az biztos. Más kutyákkal is szuperül tud együtt élni.

Gyémánt

2019-ben, született szuka. Hihetetlen gyönyörű színű bundája van. Cifra mudi jellegű színek találhatók meg bundájában. Borzasztóan ragaszkodik az emberhez. Nagyon vágyik a szeretgetésre,  arra, hogy csak vele  foglalkozzanak. A nevelés ráfér,  hiszen még kicsit kajla, de ez természetes, az ő korában.

Abraxasz

2018.nyarán született szuka. Végtelenül kedves, bújós . Okos látszik rajta, hogy valaha foglalkoztak vele. Imád sétálni és nagyon boldog ha kimehet egy kicsit a természetbe.

Bessz

2018.01.01.-én született ( becsült) ivartalanított kistestű szuka. Nagyon türelmes, kedves ember központú. Nagyon szereti a többi kutya társaságát. pórázon tökéletesen közlekedik.

Paula

Hihetetlen forma. Imád az emberek közelében lenni. Bezárva nem szeret lenni. Más kutyákkal is jól érzi magát. Nagyon kis fiatalka még, 2019-ben született. A kanapét ismeri elképzelhető, hogy valaha élt lakásban.

Löncs

2019.05.09.-én született ( becsült) kistestű kan. Nagyon játékos, mozgékony. Élvezni, ha szaladgálhat. A póráztól még egy kicsit tart, de már kezd hozzá szokni. Végtelenül kedves, türelmes. Egy igazi családi kutyus válhat belőle egy kis tanulás után.

Brumi

2019.06.07.-én született ( becsült) tacskó jellegű kan. Azt már tudjuk róla, hogy nem egy fotógén alkat. Póráztól még fél, de ölben nagyon szeret lenni. Más kutyákkal is jól érzi magát. Sok foglalkozásra és törődésre van szüksége. meg persze tanulásra.

Helen

2017.nyarán foxi szuka. Sok energiája van. Más kutyákkai is jól érzi magát. Ismeri a pórázt így valaha biztos foglalkoztak vele. Nagyon szeret szaladni játszani. Ember központú nagyon ragaszkodik az emberekhez.

Jasper

2018. nyarán született, foxira emlékeztető, de attól magasabb legényke. Kedves, barátságos, de bizony a pórázt nem ismeri, és nem tudja mire való. Sokat kell még vele foglalkozni, hogy igazi ügyes kutyus váljon belőle.

Leopold

2018.01.01.-én született ( becsült) kan. Nagytestű,  végtelenül bújós, kedves szeretet bomba. Nagyon tud hízelegni. Pórázon ügyesen közlekedik. Gyönyörű, szép kiállású kutya. Híznia kell még de étvágya nagyon jó.

Shrek

2019.07.09.-én született (becsült) kaukázusi legényke. Hihetetlen okos. Imád pacsit adni. Vezény szóra leül. Bújik, hogy valaki szeretgesse meg. Igazi tökéletes kutya. Akár még családba is jó választás.

Verstappen

2019.őszén született ( becsült) legényke. Póráz még ismeretlen neki de egy igaán eleven, játékos vidám kutya. Azt sajnos nem tudjuk, hogy mekkora lesz . Őt tanítani nevelni kell hiszen az életét a menhelyne kezdte meg.

Bottas

2019.őszén született legényke. Eleven, játékos kölyök kutya. Imád játszani szaladgálni. Jól érzi magát a többi kutya társaságában. Mivel a kis életét a menhelyen kezdte így neki mindent meg kell tanítani.

Schumacher

2019.őszén  kan. A tesói közül talán az egyik legbátrabb kutyus. nagyon szép kiállása van. Családba gyerekek mellé tökéletes lenne hisz még ő maga is kölyök. neki mindent meg kell tanítani hisz az életét a menhelyen kezdte meg.

Töpörtyű

2017-ben  született szálkás törpe tacskó mix, ivartalanított szuka. Ő inkább nő párti. Szobatiszta, azonnal jelzi ha ki kell mennie elvégezni a dolgát. Túl van az ivartalanításon, amit jól viselt. Olyan gazdit keresünk számára aki sokat tud vele foglalkozni.

Vinkli

2019.08.10.-én született kan. Na pont ő az a típus, akinek nagy szüksége van egy olyan gazdira aki bizalmat ad neki, és sok szeretetet. Nem tudjuk, hogy mi történhetett vele , de ő tényleg az a kategória akinek nagy szüksége van egy szerető gondoskodó gazdira.

Tréfi

2018. nyarán született,  tacskó jellegű kan. Csont és bőr volt mikor rátaláltunk . Több héten keresztül vitaminokat kapott hogy szépen megerősődjön. De szerencsére szépen összeszedte magát. Felhízott és már egy nagyok szép kutya lett belőle.

Fülöp

2017.01.01.-én született kan. Tacskó méretű . Egy igazi tünemény. Pórázon nagyon szépen közlekedik. Más kutyákkal is jól viselkedik. Akár kinti benti kutyának is tökéletes. Az látszik rajta, hogy valaha volt vele foglalkozva.

1. oldal / 33