ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR

Fruzsi

Térdig érő, jövök, megyek, intézkedek leányzó. Bármi történik, neki azt látni kell. Éber, és figyelmes, tökéletes járőr lehet belőle, egy házikó udvarán.

Szultán

Óriás termetű, ivartalanított legényke. A termete ijesztő, de a természete nagyon kedves. Persze, előtte ismerkednie kell, hogy elővegye a kedves modorát. Ebből kifolyólag kiváló házőrző lehet.

Pizsi

Luca fiacskája, aki vak. Gazdájuk halála után mindketten utcára kerültek. Pizsi szemműtétre vár, és nagy az esélye, hogy sikerül visszadni a látását. Nagyon kedves, bújós, kistestű legényke.

Cherry

A legrégebbi ASKA lakó. Vajon miért? Hiszen egy aprócska, fekete tacskó keverék hölgy, aki imádja ha vele foglalkoznak. 5 éve él már a menhelyen.

Dagi

Spániel jellegű keverék legényke. Inkább házőrzői természettel van megáldva, és ezt élvezi is. Éber, és figyelmes, de a sétákat is kedveli.

Pulcsi

Nagyon félénk, puli kislány. Egy kis simogatás, és feloldódik, de még nagyon sokat kell vele foglalkozni, és a bundájára is ráfér egy kis kozmetika.

Borzas

Kedves, játékos bozontos legényke. Határozottan szereti, ha a bundáját fésülik. Családi kedvencnek ajánljuk.

Frida

Ivartalanított, keverék kislány. Már egyszer élt családban, de a család megváltozott körülményei miatt visszakerült a menhelyre. Gyerekekkel, emberekkel tökéletesen viselkedik, más kutyákkal szemben szereti fitogtatni az erejét.

Pálma

Mali kislány, akivel nagyon sokat kell még foglalkozni, és nagyon nagy a mozgásigénye. Igazi munkakutya, akinek feladatokat kell adni.

Csillagszem

Igazán különleges, felemás szemű kislány. Barátságos, játékos, igazi családi kedvenc.

Daisy

Barátságos, kedves, ivartalanított kislány. Fajtáját tekintve, stafford keverék, emiatt inkább egyedüli kutyának ajánljuk. Emberekkel, tökéletesen viselkedik.

Gubanc

Nem puli, bár elsőre annak látszik, Selymes, hullámos szőre van, és nagy fülei. Talán katalán pásztor keverék. Egyenlőre még visszabeszél, de majd megtanulja a viselkedési szabályokat.

Dínó

Staff keverék legényke, és igencsak bátortalan. Sokat bánthatták, fél a hangos zajoktól, a hirtelen mozdulatoktól.

Bogi

Aprócska, tacskó jellegű keverék szuka. Nagyon bújós, barátságos kislány.

Beri

Szálkás szőrű tacsira emlékeztető legényke, aki egyáltalán nem a bátorság szobra. Sok-sok szeretetre, és biztatásra van szüksége.

Jasper

bár most igencsak kajlán áll a frizurája, de határozottan egy skót terreierre emlékeztet Jasper. Nagyon félős, bátortalan. El kell nyerni a bizalmát.

Hudini

Csutka farkú, hiperaktív legény. Minden érdekli, mindenről tudni akar. Sokat kell vele foglalkozni.

Argosz

Barátságos, nyugodt staff legényke. Mindezek ellenére fajtát ismerő gazdát keresünk neki, mivel előző életében nagyon rossz körülmények között élt, és bántották.

Dana

Okos, szótfogadó, kiegyensúlyozott hölgy. Valamikor sokat foglalkozhattak vele, így ismeri a játékszabályokat. Akár gyerekes családba is tökéletes választás.

Pindúr

Foxi méretű, és temperamentumú, ivartalanított lányka. Szereti, ha ő irányítja az eseményeket, és még a tőle több számmal nagyobb kutyát is képs rendreutasítani. Emberekkel tökéletesen viselkedik, de inkább egyedüli kutyának ajánljuk.

Basa

05.15-én Mezőfalván befogott tacskó jellegű keverék szuka. Sokáig betegecske volt, most már helyrejött. Már nem fél a simogatástól sem. 2-3 éves leányzó.

Milli

06,27-én Mocsán befogott terrier keverék szuka. 6 hónapos elevenség. Igazi rosszcsont, akit minden érdekel, aki mindenre figyel.

Emma

05.16-án Mocsán befogott kaukázusi jellegű keverék szuka. Emberekkel barátságos, kedves. Komoly gondjai vannak még viszont a pórázzal, ezért is készült így a kép róla. 1 éves.

1. oldal / 5