HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Ani

Kölykeivel együtt érkezett hozzánk. Csemetéi már önálló életet élnek, így a mami is megpróbálkozhat az új élettel, űTerrier jellegű, nagy mozgás igényű. Egy kis kertben, rendet tartana, biztos, hogy oda férgek nem mennek be.

Zsani

Zsani világába, nagyon beleférne, hogy apró gyerekekkel focizzon az udvaron, vagy éppen másik, hozzá hasonlóan játékos kiskutyával rohangáljon. Még nagyon fiatalka, és ennek megfelelően kajla is. Sokat kell tanulnia, de nagyon okos, és minden érdekli,

Csipesz2

Csipeszt már örökbefogadták tőlünk, majd úgy tűnik meg is szabadultak tőle. Gyerekek között élt, így nyugodtan ajánljuk családba, akár több gyerek mellé is.

Csipesz

Ráfér egy kis kozmetika, ez tény, de ha még marad pár hétig, akkor erre is sor kerül. Kis-közepes termetű, nagyon bújós, nagyon barátságos legényke. Meg van róla győződve, hogy ő ember, és kimondottan utálja a kutyákat.

Kimi

Gyönyörű, hihetetlenül nyugodt macilányka. Fajtáját tekinteve leonbergi, vagy annak egy jól sikerült keveréke. Szépen sétál, nagyon okosan viselkedik emberekkel, kutyákkal egyaránt.

Csúzli

Igazi rosszcsont, ez a Csúzli legényke. Minden érdekli, és azonnal szeretne intézkedni is. Egy jó nagy udvarra van szüksége, ahol kedvére szaladgálhat, és az sem baj, ha vannak barátai, akivel eltölthetik közösen az időt.

Benji

Igazán elegáns a megjelenése. Fajtáját tekintve, leginkább a katalán pásztor kutyára emlékeztet. A szőre gondozást igényel, hogy mindig teljes szépségében pompázhasson.

Frida

Még nagyon fiatalka, és nagyon félős. Sokat bánthatták. Éppen bundát vált, így nem látszik csodálatos ordas színe. Ha felerősödik, gyönyörű, erőteljes kutya válik belőle.

Csipet

Nem is tudom mi lenne, ha négy lába lenne, és nem három. Mert a három lábával is olyan fürge, olyan vidám, hogy nehéz bírni vele a tempót. Bújós, kedves, kis-közepes termetű szuka. Gazdája egyszerűen magára hagyta, a pocakján a hatalmas sérvvel. Mára már a műtéten is túl van, és nagyon jól érzi magát.

Dorka

Dorka a rettegő. Megverték, lábát átharapták, megrugták. Mint a kocsonya úgy remegett jó ideig, ha ember ment felé. Mostanra már örömmel ugrál, ha látja a gondozókat, a póráztól sem retteg, bár még van mit gyakorolnia.

Szemi

Szemi tacsi keverék, és ahogy az a képen is látszik, rettentően bátor legényke, csak senki ne szóljon hozzá. Szeretgetni kell, figyelni rá, és néhány hét alatt már látható lesz a változás.

Néró

Nagyon békés természetű staff keverék legény. Más kutyákkal is szépen tud viselkedni. Okos, jólnevelt. De, ettől meg csak a fajtát ismerő gazdit keresünk neki.

Rocky

 Nagyon jó kiállású legény. Adták, vették, egy tárgynak nézték előző gazdái. Szépen sétál, szófogadó. De, mindettől függetlenül egy rottweiler, aki hatalmas erővel rendelkezik.

Sziporka

Még nagyon baba, éppen csak most váltott fogat. Testvéreit lelőtték, hárman maradtak életben. Valószínüleg nagytestűre várható a mérete. Most még egy kajla, nyakigláb csemete, aki állandóan játszana.

Lea

Kuvasz keverék létére, igencsak félénk. Nem tudni, mi történt vele, hogy ennyire retteg az emberektől.

Csinos

Szépséges, aprócska leányzó. Nagyon különleges a csoki és tej keveréke a bunkájában. Nagyon csöndes, bújós, nyugodt kiskutya, aki más kutyákkal is tökéletesen viselkedik.

Aisa

Nem fiatal már, 8 éves. Úgy dobták utcára, hogy a pocakján egy hatalmas, kifakadt daganat volt. Ha, nem került volna azonnal a kórházba, ma már nem élne. De, szerencsére időben rátaláltunk, és a műtét is jól sikerült. Aisa nagyon kedves, alkalmazkodó hölgy.

Pincsi

Szépséges, fajtatiszta pincsi legényke. A szőre gondozást igényel, és a pincsi mint fajta is, nagyon igényli a szeretgetést, a gondozást.

Foltos

Beagle nagyságú legényke. Rossz tartási körülmények közül került hozzánk. Éppen kis kamasz korát éli, és mivel senki sem nevelte, szereti fitogtatni az erejét. De, gyorsan tanul, és szépen szelidül.

Emma

Úgy néz ki, mint egy kölyök vizsla, akiből még az is lehet, hogy valamikor nagy vizsla is lehet majd belőle. Más kutyákkal is jól viselkedik, alkalmazkodik a többi kutyához.

Hilda

Aprócska tacsi kislány, aki nagyon bújós, kedves. Emberekkel, és más kutyákkal is szépen viselkedik, akár második kutyának is költözhet.

Irisz

Pont úgy néz ki, mint egy fekete kölyök vizsla, csak éppen már nem kölyök, hanem kamasz. Inkább félénk, őzike testalkatú leányka. Lakásban érezné magát tökéletes, a kanapén fekve.

Marly

Nagytestű, igencsak jó kiállású legény. Nem jár a szája feleslegesen, csak akkor jelez, ha valóban történik valami.

1. oldal / 13

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák