Pezsgő

Pezsgő, nem csak a képen látszik kicsinek, hanem a valóságban is egy aprócska kutya. Úgy tűnik, nem is fog nagyra nőni, tartja az elemes kutya méretet. 2020. nyarán született. Egyik kis tesója már gazdihoz költözött, de Pezsgő még

Kömény

2020. tavaszán született, tacsi legényke. Zsizsegő, energia bomba. Igazi tacsi vér tombol az ereiben. Meg sem áll, egy pillanatra sem, állandóan mozgásban van. Még nagyon sok mindent meg kell tanulni, de van idő, hiszen még

Flo

2017-ben született, puli jellegű keverék szuka. A puli fajtájának minden jellemzőjét bemutatja. Nagyon éber, azonnal reagál minden mozgásra. Szeret rendet tartani maga körül, és ez vonatkozik a vele egy kifutón élő kutyákra is. Irányítja

Fifi

2017-ben született, leginkább shizura emlékeztető legényke. A pórázt egyáltalán nem ismeri, fél tőle, ezt még gyakorolni kell. A többi kutya ellen nincs kifogása, de, nem is bandázik. Szépen elüldögél közöttük. Igaz, még aránylag új

Jenny

2020. tavaszán született, különleges megjelenésű kis szuka. Mindenkinek feltűnik a foltos bundájával. Talán közepes termetűre várható a mérete a későbbiekben. Nagyon játékos, kedves, igazi családi kutya. Gyerekek mellé is

Molli

2019. tavaszán született, kisebb termetű, vékonyka testalkatú, lobogó hajú szépség. Igazán szépséges a megjelenése. A szőre időkénti gondozást igényel, de az a tapasztalatunk, aránylag jól tisztuló a bundája. Más kutyákkal sincs

Szeder

2020. tavaszán született, tacsi jellegű keverék kölyök. Valamiért, időnként a fejét ferdén tartja, egyenlőre még nem tudjuk az okát, az alap vizsgálatok erre nem adtak magyarázatot. De, ezt az apró kis hölgyet, nem zavarja ez a

Villám

Villám, nem véletlenül kapta a nevét. Ő, egy csodálatos agár, aki nyakigláb, és imád rohanni. Tombol benne az energia, ami nem csoda, hiszen még nagyon is fiatal is ráadásként. 2020. elején született. Mindenkit szeret, mindenkivel jól

Ancsi

Nagyon soványan, rettegve találtunk rá. Mostanra már sokat javult a kondija, és a kis lelke is. Nem tudjuk milyen élete lehetett, de az biztos, hogy nem sok jóban volt része. Pedig még nagyon fiatalka, mindössze 2019-ben született.

Hakni

2019-ben született, foxi jellegű szálkás legényke. Ügyesen sétál pórázon, nem hangoskodik. Kedves, barátságos legényke. Kócos haja igényel némi kozmetikát, amitől egészen más lenne a külleme. De, reméljük, így is megtaláljuk

Luna

2019-ben született, fekete szépség. A külső megjelenése tökéletes. Van még mit tanulnia, de okos, és ha rákerül a póráz, akkor nagyon figyeli a sétáltatóját, hogy mi lesz a következő feladat. A fajtája miatt, csak a staffokat ismerő, és

Sziszi

A foxi, alapból sem a nyugalom példája, de Sziszi ráadásul még a kölykök közé sorolható, hiszen 2019-ben született. Kajla, imád játszani, futni, kajlálkodni. Energiabomba. A leendő családjának fel kell rá készülnie, hogy bizony sok időt

Salamon

Bár idősebbnek látszik, de még fiatalka. 2019 elején született, nagytestű, nagyon kedves, nagyon barátságos legény. Valahol, valaki biztos, hogy sokat foglalkozott vele. Okos, türelmes, ismeri a pórázt, és nagyon figyeli az embert. Ő

Sasha

2019-ben született, nagyon fiatal, cane-corso keverék szuka. Még növésben van, a jelenlegi szép termete még tovább fejlődik. Korának megfelelően kajla, játékos, de szép nagy termete miatt, nem egyszerű kordában tartani. Mindenképpen

Pötyi

Most eldöntöttük, hogy igenis gazdát fogunk találni a kis öregeinknek. Mert nincs is attól nagyobb boldogság, amikor éveken át él a menhelyen egy kutya, és senki, rá sem néz. Aztán egyszer csak jön egy jó tündér, és azt mondja,

Tina

2019. elején született, bicolor jellegű keverék szuka. nagyon jó fej, barátságot, igazi családi kutya. Nem kiabál feleslegesen, és a többi kutyával is nagyon jól eljátszik, így akár második kutyának is költözhetne.

Melany

2019. tavaszán született, kistestű, terrier jellegű keverék szuka. A bundája, folyamatos gondozást igényel, de ha ezt figyelembe veszi a leendő gazdi, akkor egy nagyon csinos kis kutyája lesz. Senki sem tanította,

Berta

Nagyon fiatalka még. 2020. tavaszán született, kis szuka. Még bármi lehet belőle, majd elválik a hónapok alatt, hogy mekkora lesz felnőttként. Vékonyka tesalkatú, nagy csöndes, inkább félénk kölyök. Szépen játszik a többiekkel az