ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉR

Tündér

Nagyon picike, méretei miatt lakásba ajánljuk. Bújós, barátságos, okos. Nagyon szeretné, ha végre családban élhetne.

Szergej

Nagyon különleges legényke. Aprócska, pihe-puha bundájú, úgy néz ki, mint egy mini kaukázusi.juhász. Kedves, bújós, nagyon barátságos.

Puszedli

Nagyon aprócska termetű kis gombóc. Fürge, játékos, és igényli is, hogy legyen játszótársa. Gyerekek mellé tökéletes választás.

Roger

Tacskó jellegű keverék legényke. Más kutyákkal is tud együttélni, de figyelni a szeretet pontos elosztására, mert nagyon féltékeny tud lenni.

Dumbó

Útszélére kidobott francia bulldog legényke. Sokat kell foglalkozni, sokat kell még szeretgetni, hogy megnyugodjon, és bízzon az emberekben.

Patkó

A mamája hozta be a telepre a tesókkal együtt. A mami eltűnt, a kölykök itt maradtak. Patkó már több mint bátor, mondhatnánk vakmerő, úgy grasszál a kutyák között.

Eddy

Vizsla jellegű, nagyon kedves, játékos, ivartalanított legényke. Már lassan 1 éve ASKA lakó, minden régi barátja már gazdára talált. Lakásba is jó választás.

Démon

Csupa bűbáj, mosoly a kiskutya. Pedig inkább sírásra lenne oka. Egy menhelyről fogadták örökbe, a chipje alapján beazonosítottuk. Mind a menhely, mind a gazda azt a választ adta, nem tud mit kezdeni a kutyával.

Bigi

Nem fiatal már, de ennek ellenére nincs benne chip, és senki sem kereste. Barátságos, a lakásban élhetett. A hűtőt nagyon jól ismeri.

Frici

Valószínűleg Ő is azon kutyák egyike, akit nem sikerült eladni, elajándékozni. Így mehetett, amerre látott, csak a gazda ne lássa többé. Bújós, kedves, barátságos legényke.

Nimród

Nagyon kajla még, hiszen egy kölyök. Okos, figyelmes, és persze játékos, igazi szeleburdi vizsla természettel. Ivartalanított.

Dafni

Nagyon fiatalka, még 1 éves sincs, ez a gyönyörű leányzó. Játékos, barátságos. Természetesen ivartalanítását követően költözhet új otthonába.

Maszat2

Maszatos pofijú, nagyon bújós, aranyos legényke. Családi kedvencnek is kitünő választás. A gyerekeket kimondottan szereti.

Ibi

Nyugodt, csöndes leányzó. Inkább félénk, el kell nyerni a bizalmát. Inkább családi házba ajánljuk.

Roni

Kistermetű, nagyon barátságos, játékos legényke. Más kutyákkal él együtt, tehát akár második kutyának is költözhetne.

Fruzsi

Térdig érő, jövök, megyek, intézkedek leányzó. Bármi történik, neki azt látni kell. Éber, és figyelmes, tökéletes járőr lehet belőle, egy házikó udvarán.

Szultán

Óriás termetű, ivartalanított legényke. A termete ijesztő, de a természete nagyon kedves. Persze, előtte ismerkednie kell, hogy elővegye a kedves modorát. Ebből kifolyólag kiváló házőrző lehet.

Pizsi

Luca fiacskája, aki vak. Gazdájuk halála után mindketten utcára kerültek. Pizsi szemműtétre vár, és nagy az esélye, hogy sikerül visszadni a látását. Nagyon kedves, bújós, kistestű legényke.

Masni

Vizsla és labrador keveréke lehet. Nem véletlenül hívjuk bújós Masninak. Nagyon hálás minden simogatásért, egy jó szóért. Nincs tisztában a méreteivel, állandóan ölbe mászik.

Maszat

Foxi méretű legényke. Csöndesen figyeli az eseményeket. Kutyák között ő a leggyengébb, mindenkinek megadja magát. Valószínűleg egyedüli kutya lehetett előző gazdájánál.

Mandy

Nagyon csinos, fehér zoknijában, és fehér nyakkendőjében az ifjú hölgy. Nem csak csinos, hanem a viselkedése is megfelelő. Emberekkel, és más kutyákkal is tökéletesen viselkedik.

Brownie

2017. májusában született szálkás legényke. Hogy mi lesz belőle felnőtt korában, azt nem tudjuk. Papa, mama ismeretlen. Talán kis-közepesre várható a mérete felnőtt korában.

Huba

Mudi jellegű keverék legényke. Az erdő szélén élt kis családjával, teljesen szocializálatlan. Még nagyon sokat kell foglalkozni vele.

1. oldal / 6