Dollár

2018. elején született, pincsi jellegű legényke. Sok idő tellett el, mire végre egyáltalán hozzá tudtunk érni, annyira félt mindentől, és mindenkitől.

Hilary

2018. tavaszán született, vékonyka, félénk kislány. Borzalmas körülmények között él, úgy került hozzánk. Nagyon sok türelmet, és figyelmet igényel.

Hugó

2019. tavaszán született, tacskó méretű legényke. Megviccelte a természet, mert bizony harcsa harapása van, nem is akármekkora. Csoda, hogy egyáltalán tud enni, hiszen nem érnek össze a fogai.

Bibi

2016-ban született, aprócska, nagy kedves, barátságos, tüneményes, igazi családi kutya. Lakásba is tökéletes választás, az aprócska hölgyike.

Öreg Bubu

2012-ben született, nagyon aprócska legény. Már 4 évet élt gazdinál, de visszakerült. Bubu eddig lakásban és udvaron is élt, szabadon garázdálkodott.

Pöttöm

2019.08.15.-én született (becsült) tacskó keverék szuka. 5-n voltak tesók közülük már 3 testvére gazdisodtak. Ő egy kicsit félénk típus,de egyben érdekli minden. 2-3 kiló körüli. Igen aprócska és nem is lesz sokkal nagyobb már.

Paca

2019.08.15.-én született ( becsült) tacskó jellegű szuka. 5-n voltak tesók ,de már három testvére gazdisodott. Kis termetű kb 2-3 kiló körüli. Nem lesz nagy .

Coco

2019.07.25.-én született (becsült) kan. Játékos, vidám kölyök. 3 testvérével érkezett a menhelyre. Kidobták őket . Mi úgy gondoltuk,hogy labrador nagyságúak lesz de nem sokat nőtt mióta nálunk van.

.

Lipót

2017.01.01.-én született (becsült) kan. Golden jellegű, arisztokratikus a megjelenése)) Kedves, okos, türelmes. Nagyon szépen sétál pórázon. Nagy benne a megfelelési vágy.

Nokedli

2 év körüli legényke.Jelenleg ideiglenes befogadójánál tölti minden napjait. Több kutyával él együtt. Jól tud alkalmazkodni. Befogadó anyukája szerint über cuki!! Okos, nagyon figyel mindenre. Frissen lett kozmetikázva és nagyon várja, hogy végre megtalálja végleges otthonát.

Bizsu

2019.06.01.-én született (becsült) lányka. Kissé bátortalan még,de a többi kutyával nagyon jól érzi magát. Nem tudjuk mekkora lesz .Jelenleg azt mondanánk,hogy kis-közepes lesz ha felnő.

Fogas

2018.01.01.-én született (becsült) mudi kan. Félős kicsit visszahúzódó! Még mindentől fél. Pacsikat nagyon szeret adni. Neki egy olyan gazdira van szüksége, aki bebizonyítja neki, hogy milyen jó dolog is a gazdis élet. A póráztól is fél, de próbáljuk hozzá szoktatni. Nem egy egyszerű eset, de ha bátrabb lesz nagyon hálás kutya lesz belőle.

Nikita

2019.01.01.-én született (becsült) husky szuka. Természetesen ivartalanított. Fajtájának megfelelően, hatalmas energiákkal rendelkezik, amit a gazdinak tudni kell kezelni. Igényli a nagy sétákat, a sok foglalkozást, még nagyon fiatalka. Más kutyákkal is jól viselkedik.

Hella

2017.11.13.-án született (becsült) palota pincsi szuka. Szoba tiszta végtelenül kedves, türelmes, bújós. Bundáját kicsit rendbe tettük. Nagyon okos, figyel mindenkire.

Műzli

2018.01.01.-én született keverék ivartalanított kan. Szeret bújni. A póráztól kicsit még fél. Nagy testű. Sokat kell még tanulnia hiszen még fiatal. Jó kiállású, még ha a fotóin ez nem is látszik.

Jack

Nagy termetű, és még növésben lévő kutya. Tekintélyt parancsoló a megjelenése. Nem kell azt tudni senkinek, hogy a hatalmas test, egy kajla kölyköt takar, aki imád mindenkit, és boldog, ha vele foglalkoznak.

Dió

2015-ben született, labrador legényke. Tenyész kanként élte eddigi életét, egy szaporítónál. A fiatalsága átsegítette ezen az időszakon. Közvetlen, érdeklődő, és igényli is az ember közelségét.

Hajdú

Hajdú, egy igazán különleges figura. Basset hound és beagle keveréke. Rövid lábacskáival igazán mosolyra fakasztó a megjelenése. Bár, ő is egy szaporító telepén élt, mégis nyít az emberek felé.

Marcsi

Marcsi, Manyival volt összezárva. Kettőjük közül, ő a nyugodtabb, nyitottabb, de meg sem közelíti a viselkedése egy átlagos kutya viselkedését.

Tofi

2017 nyarán született, pincser jellegű keverék szuka. Hosszú hetek teltek el, mire végre kézbe lehetett fogni. Nem tudjuk, mi történhetett vele, eddigi kis életében de mindentől, és mindenkitől rettegett. Próbálta magát megvédeni, csípett, rúgott, harapott, hogy megvédje magát.

Gina

2019. elején született, stafford jellegű keverék szuka. Okos, kedves, barátságos kislány. De, mindettől függetlenül stafford vér folyik az ereiben, így tudni kell kezelni. Csak fajtát ismerő gazdit keresünk neki, aki megfelelően tudja őt kezelni.

Kadét

2017-ben született kan. Mostanra már, rá sem lehet ismerni, a vékony, összetört, rettegő Kadétra, akit mi az első találkozáskor megismertünk. Sok idő kellett hozzá, de mostanra már fizikailag és lelkileg is szépen helyrejött. Már ismeri a pórázt, és szereti is a sétákat.

Pumukli

2019. tavaszán született legényke. Mamájával együtt került hozzánk, de most már önálló nagy fiú lett. A hosszú szőrű tacskóra hasonlít talán a legjobban. Mérete is tacskó méret, és nem is várható további növekedés.

1. oldal / 27