Hella

2017.11.13.-án született (becsült) palota pincsi szuka. Szoba tiszta végtelenül kedves, türelmes, bújós. Bundáját kicsit rendbe tettük. Nagyon okos, figyel mindenkire.

Sári

Sári gazdija elhunyt, és Sárika magára maradt. Beérkezését követően azonnal kórházba került, mert vizelettartási problémáit ki kellett vizsgálni. Kiderült a gondot, egy súlyos hólyag gyulladás, és lágyék sérv okozta. A műtét megtörtént, és a gyógyszeres kezelést is megkezdtük.

Manci

2016-ban született, aprócska termetű szuka. Ő is egy szaporító telepen élt, simogatás, szeretet nélkül. Apró termete, és előélete miatt csak lakásba ajánljuk, családi kedvencnek.

Pindur

2018. nyarán született, yorki keverék szuka. Eddigi kis életét egy szaporító telepén élte le, ahonnan kobzás során került hozzánk, több társával együtt. Nagyon aprócska, ölbe bújós kislány.

Ancsika

Anyukájával, Xéniával együtt került utcára. Csak annyi volt a bűnűk, hogy Ancsika megszületett, és feleslegessé vált. Még nagyon kis fiatalka, 2019. tavaszán született.

Emma

2018. őszi születésű, csíkos, keverék kis szuka. Inkább bátortalan, félénk, és nagyon igényli, hogy valaki csak vele foglalkozzon. Közepes termetű.

Mylo

Milo 2018 őszén született. Csupa gömbölyű ez a kiskutya. Egy jó kozmtikus, pillanatok alatt előhozza belőle a pudlit, és akkor már a külleme is tökéltes lesz, nem csak a természete.

Roni

2018. telén született, hosszú lábú, schnauzerre emlékeztető, nagyon kajla, játékos kiverék szuka. Nem csak csinoska, de okos is. Nagyon jól tud alkalmazkodni.

Roy

2018. februárjában született, szépség. Csodálatos a megjelenése, a viselkedése pedig, minden kivánságnak megfelel. Nagyon kedves, bújós, szeretetre ácsingózó legényke.

Frutti

2019. tavaszán született. Franciska testvére, bár egy kicsivel magasabb. Nagy mozgás igényű, és határozottan csinos kutya lányka. Ő és testvére is nagyon betegek voltak.

Masni

2015-ben született, pincser keverék. Őzike lábakkal, karcsú derékkal, igazán csinos leányzó. Apró termete ellenére, nagy a mozgás igénye, nagyon tud szaladni, játszani.

Muffin

Foxi méretű, keverék szuka. Eddig kis életében szinte semmit nem tanítottak neki. Nem ismeri a pórázt sem. De, nagyon érdeklődő, és igyekvő, és hálás.

Rover

Határozottan labradorra emlékeztet, nem csak a külseje, de bizony az a békés, nyugodt, kiegyensúlyozott, emberközpontú természete is. 2017. tavaszán született kan.

Nurmi

Talán még vizsla is van az ősei között, ennek a kedves legénykének.  Nagyon barátságos, bújós, kedves, igazi családi kutya, aki mindemellett imádja a nagy sétákat. 2018. tavaszán született.

Dió

2015-ben született, igazi vérbeli beagle. Minden jellemzőjét, tulajdonságát hozdozza fajtájának. A beagle gazdik tudják, de aki nem ismeri a fajtát, megismerkedhet a fóka ugatással, ami jellemzője a beagle kutyának.

Pille

2018 elején született, nagyon kedves, bújós, barátságos legényke. Kimondottan jól áll neki a rövidebb frizura, így most egy igazi plüss macira emlékeztet. De, olyan a természetete is, mint egy pihe-puha játékmacinak.

Franciska

2019.03.01.-én született bordel colli keverék lányka. A többi kutyával nagyon jól érzi magát,de póráz még fél .Nem ismeri annak használatát,de majd rájön milyen jó is ha kimehet sétálni vele.

Ciklon

Ciklon csak a menhelyet ismeri. 2017-óta itt él.  A sétáltatókat, a segítőket, és persze a kutya haverokat. 4 hónapos kora óta a menhelyen él, már éppen ideje lenne, hogy neki is legyen egy saját embere, aki csak az övé.

Szilver

2018.10. hóban  született belga juhász kan. Rettenetesen fél. Ha embert látott már sírt. Nem tudjuk, egyszerűen mit lehet tenni egy ilyen fiatal állattal, hogy ennyire rettegjen az embertől.

Kimi

2017-ben született, bull jellegű szuka. Kölykével, Keszivel érkezett be hozzánk. Nagyon kedves, nyugodt, türelmes. Pórázon szépen közlekedik. Kiegyensúlyozott természete van.

Buci

2018. februárjában született,  bull típusú kan. Nagyon jó fej. De óriási ereje van .Olyan gazdi kell neki aki tud vele sokat foglalkozni,hogy a benne lévő energiát le tudja fárasztani.

Barni

2019-ben született bull jellegű fiatal legényke. Kidobták, senki nem jelentkezett érte. Kicsit még visszahúzódó, de már sokat változott. Sok szeretetre és türelemre van szüksége.

Krémtúró

2018-ban született ivartalanított keverék szuka. Végtelenül kedves,nyugodt, kiegyensúlyozott lányka. Jól tud együtt élni másik kutyákkal is .Csendes, nem egy kiabálós fajta.

1. oldal / 26