Bóbita

2018. májusában született legényke. A bundája nagyon különleges. A szürke, barna, fehér színek kavarognak benne, mintha melirozva lenne a frizura. Végtelenül jó természetű.

Fifi

Nagyon aktív, nagyon éber, nagy szájú leányzó. Pincser jellegű keverék szuka. Szeret intézkedni, a csapatban ő is a főnökség tagjai közé tartozik.

Elwis

2017-ben született,, kis-közepes termetű, igazán különleges pofijú legényke. Biztos volt pincsi is az ősei között, bár hosszabb lábú rokona is lehetett. Így alakult ki, ez a különleges forma.,

Darcy

Igazi kis bohóc, mindenkit mosolyra fakaszt. 2018-ban született, kis szuka. Hamar oldódik, és nagyon gyorsan tanul. Figyeli a többi kutyát, és nagyon ügyesen utánozza is őket.

Milady

2018-as születésű stafford keverék kislány. Vemhesen, és rettegve találtunk rá. Azóta már sok minden történt. Átesett az ivartalanításon, és elkezdtük megszelidíteni a kis rettegőt.

Joghurt

Imádja az embereket, és borzasztóan tud ragaszkodni. Bogár szemeivel csak arra vár, hogy valakihez odabújhasson. 2017-ben született. Pedig kidobták, a kölykeivel együtt, akkor már nem kellett a volt gazdájának.

Zoya

2017-es születésű, fajtatiszta akita szuka. Gyönyörű kiállású, határozott természetű. Más kutyákkal nem igazán érzi jól magát, így inkább egyedi kutyának ajánljuk,

Báró

Báró hatalmas termetű legényke. 2016-os születésű, leonbergi és kaukázusi keveréke. A hatalmas termet mögött egy bújós, kedves, hihetetlenül szelíd macika van. Elég csak ránézni, és elbátortalanodik az ember.

Olivia

2018-as születésű, nagyon nyugodt, nagyon csöndes, kedves kislány. Emberekkel nagyon közvetlen, látszik, hogy valamikor foglalkoztak vele. Még sok mindenre meg kell tanítani, de gyorsan tanul.

Brendi

2018-as születésű. Igazán mutató leányzó. Talán border collie is van az ősei között, ezt mind a külleme, mind pedig a jelleme alapján tippeljük. Nagyon szeret mozogni, játszani, szaladgálni.

Gigi

Gigi újra gazdikereső. Becsapták, félrevezettték, hazudtak neki. Elhitette örökbefogadója, hogy közös életük lesz, de megunta. Mert elutazik külföldre, és nem tudja elhelyezni, no meg nem is akarja.

Sziszi

2018 végén született, még nagyon kölyök kis szuka. Kajla, játékos, pont úgy, ahogy az egy ennyi idős kutyának viselkednie kell. Minden új még a számára.

Liv

Ha van olyan besorolás az ebek között, hogy "bocs, hogy élek", akkor Liv biztos ebbe a csoportba költözne be. Nagyon fél még, nem tudjuk mi történhetett vele a rövidke élete során. 2018-as születésű szuka.

Jipsy

Aprócska termetű legényke. 2018-as születésű. Eddig sem foglalkozott vele, valószínűleg valahol egy udvar végében élhetett. Még minden új neki. A pórázt egyáltalán nem ismeri, nem is tud még mit kezdeni vele.

Ivon

2016 októberében született, és 2017 januárjától a menhely lakója. Ismerjük apró baba kora óta. Testvérével együtt élt nagyon sokáig, és szinte nem is akartak mást elfogadni, ők ketten véd, és dac szövetséget alkottak. Pedig az idő telt, és ők szépen felnőttek.

Gino

2014-es születésű hölgy. A név megtévesztő lehet, de tudni kell, Gino anyanyelve olasz. Az olasz gazdi sajnos meghalt, így Gino magára maradt. Nem vagyunk benne biztosak, hogy érti a magyar a szavakat.

Angi

2018 nyarán született, fekete szépség. A bátorságot nagyon csinnyán áll, még keresi, és reméljük, hamarosan meg is találja. A póráz is valami rettenetes szerkezet lehet, mert bizony, ha rákerül, akkor csak pillog nagyokat, de egy lépést sem tesz.

Angie

Még növésben van, hiszen fiatalka. 2018-es születésű. Rövid, fekete szőrű, nagyon csinos fehér mellénykével. Barátságos, ragaszkodó. Tanulékony, nagyon meg akar felelni az elvásároknak.

Buster

Nem tudjuk, mi történhetett vele, hogy ennyire retteg. Nagyon fél, nagyon bátortalan. Még sok szeretetre és figyelemre van szüksége. 2017-es születésű.

Flo

2014-es születésű, most azonnal vigyél haza nézésű hölgyike. Nem nagyon érti, mi történt vele, miért nincs már a gazdája mellett, hogyan került utcára. Most még csendben figyel, és várakozik.

Deni

Aprócska termetű, igencsak csinoska legényke. 2018. februári születésű. Gyönyörű hófehér, hosszú bundája van, vörös foltokkal. Ez a bunda bizony gondozást igényel.

Igor

Fenséges a megjelenése ennek a csodálatos legénynek. Még ifjú, és növésben van. 2017-as születésű. Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, egy hangja nincs. Fajtáját tekinteve KÁJ, közép-ázsiai juhász.

Virág

Nagyon rossz állapotban került hozzánk. Soványan, atkásan, szőr nélkül. Idő kellett, mire kezdett kutya formája lenni. A megpróbáltatások, a kis lelkét is megviselték. Pedig még nagyon fiatalka, 2018-ban született, de már sok rossz érte eddigi kis életében,.

1. oldal / 22