HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Csodálatos ASKArácsony

2019-ben, december 14-re esett ASKArácsony napja. Készültünk rá, úgy ahogy mindig, de még egy aprócska csavar került a történetbe.

Talán mindenki hallott már a Valentin projektről, de ha mégsem, akkor mesélek. Valentin napján, két hölgy terve az volt, hogy ajándékok, és virágok helyett, nyitnak egy számlát, a gyepmesteri telepeken, illetve a menhelyeken élő állatok sorsának jobbítására. A program keretében, egy kutya oltására, ivartalanítására, és gazdához juttatására számoltak 100 ezer forintot. Az elképzelés az volt, hogy mondjuk,  10 kutya kap egy újabb esélyt. Ám, a történet nagyon szép lett, és 300 kutya lett esélyes az új életre. Nos, mi már tavasszal tudtuk, hogy az ASKA lesz a projekt utolsó állomása, és tőlünk is költöznek majd ideiglenes befogadókhoz, illetve a menedékbe kutyák.

10 kutyára számítottunk, 20 lett belőle. Hiszen mindegyik nagyon kedves, bújós, barátságos. Nagy volt a dilemma, hogy ki költözzön el aznap. És mindemellett még táp torony építés is a programok közé került. Az eredeti terv alapján, egy táp torony, 500 kg tápból áll. 13-án, ehhez képest már érkezett 1300, igen jól olvasták, 1300 kg táp. Tehát már majdnem három torony épült. És ekkor jött ASKArácsony napja.

Minden várokozást felülmúlt, ami történt. Nagyon sokan eljöttek hozzánk, egyedül, örökbefogadott kutyával, barátokkal, munkatársakkal, tanítványokkal. Aki nem tudott személyesen eljönni, küldte a csomagot futárral. Csak kapkodtuk a fejünket, döbbenetes élmény volt karácsony napja. Hatalmas szeretettel érkeztek a látogatók, kutyáink egész nap csak eszegették a juti falatokat, és dugták a buksijukat egy-egy simogatásért.

A karácsonyfánk alig látszott ki a rengeteg tápos zsák közül, 2000, igen több mint 2000 kg táp érkezett. Összességében több mint 3 tonna tápot hoztak nekünk a látogatók, ebből akár 6 torony is épülhet.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni, hogy eljött hozzánk, vagy éppen elküldte a csomagot. Külön köszönjük a Viva Food Bar tulajdonosának a finom falatokat, Csobai Emesének pedig a karácsonyfánkat. Ahogy az minden évben lenni szokott, a karácsonyfa élete nem csak egy napig tart. Őt is örökbeadtuk, egy rászoruló családnak, és reméljük nekik is olyan sok örömet és boldogságot ad majd a fa, mint az ASKA menhely lakóinak, és dolgozóinak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák