Itt jártak a hokisok...

Láttatok nálunk is egy felhívást, hogy a székesfehérvári hokisok, az állatok világnapja alkalmából, arra kérték a szurkolókat, hogy a mérkőzésre érkezve, gondoljanak az árva kutyákra is. Sokan talán, ezen a felhíváson meglepődtek, pedig ez itt Székesfehérváron teljesen természetes esemény, hiszen a fiúk nagy állatbarátok, és nem csak beszélnek, tesznek is.

Akárcsak az őket követő, nekik, szurkoló drukkerek. Hálás szívvel köszönjük Mindenkinek, aki hozzájárult, akár egy konzervvel is, hogy a mai napon, egy egész teherautó platót meg tudtunk tölteni, az adományokkal. Lesz erről majd egy rövid összefoglaló film is, de előzetesen annyit elárulok, hogy a fiúkat, kérem tisztelettel, elvesztettük. Elvesztettük őket, a kennel soron, ahol mindenki megtalálta a neki leginkább tetsző kedvencet. Mi, tényleg akartunk csoport képet, és hasonlókat, de erre nem volt lehetőségünk, mint mondtam a srácok elvesztek. Kutyáztak... kutyások lettek? Hamarosan érkezünk a részletekkel...

Tovább a kategóriában: « Örökbefogadó nap