A változás benned van

Egy újabb borzalmas tragédiának kellett bekövetkeznie ahhoz, hogy az utolsó csepp is kicsorduljon a pohárból. Sok-sok szervezet, és civil segítő küzd évtizedek óta, hogy végre Magyarországon is történjen valami, az állatok védelme érdekében. Majdnem 30 év telt el azóta, amikor először ültek össze a segítő, gondolkodó állatvédők, hogy létrehozzák az állatvédelmi törvényt. Azóta több változás, módosítás történt, de az események nem változtak.
Változás KELL, hogy végre a meglévő törvények végrehajtása is megfelelően történjen. Változás KELL, hogy a hatóságok végre komolyan vegyék az állatkínzás, és a rossz állattartás veszélyforrás. Veszélyt jelent ugyanúgy az emberekre is, mint az állatokra. Változás KELL, hogy az állatok élete, ne csak egy felesleges papírmunkának minősüljön. Változás KELL.
Most, az állatvédő szervezetek, egyesületek, alapítványok, és a civilek, soha nem látott összefogással, megmutatják, hogy kicsordult a pohár. Nincs tovább. Változás KELL!
És a változás benned van! TE vagy, aki kiáll az állatokért, TE, ott leszel, mikor megszólal a hívó hang. TE vagy az, aki tenni tud! VELEM, VELED, VELÜK. Mi , együtt ott leszünk! Mert hamarosan, megszólal a hívó hang! És Te, ott leszel, hogy megmutasd, a változás Benned van.

Tovább a kategóriában: « És Te szólsz?