ASKArácsony 2018

Csodálatos volt a 2018. évi karácsonyunk. Bátran ki lehet jelenteni, az elmúlt évek egyik legsikeresebb rendezvénye volt. Már nyitáskor érzékeltük, hogy ez a nap, más, mint a többi, bár minden rendezvényünkön jellemzőm, hogy már nyitáskor sokan érkeznek, de ezen a napon…

Egymás után érkeztek a csomagok, dobozok, és csak gyűltek az ajándékok a fa alatt.  Érkeztek a régi ASKA kutyák is látogatóba, és a meghirdetett közös séta is oly tökéletesen sikerült, hogy bizony sorban álltak a látogatók, hogy kutyát tudjunk adni, annyira sokan jöttek a hozzánk. A képeket visszanézve, felfedeztük, pedig még az eső is esett, ám ezt ott, és akkor nem volt időnk érzékelni. Nem volt idő megállni, vagy elmélázni, mindig újabb, és újabb csapat érkezett. Több mint 1 tonna száraztáp, nagyon sok konzerv, és szalámi került a fa alá.

Nagyon köszönjük, mindenkinek, aki velünk együtt ünnepelt! És mondjuk bátran, a jól bevált mondatot: Jövőre veled ugyanitt!