HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Az állatok védelme a kötelességünk

Kedves Gazdik, Állatvédők! Szeretnénk egy rövid ismertetőt megosztani Veletek az ASKA menhelyről (Alpha Segítő Kéz Alapítvány), illetve a hozzá tartozó állatmentési részleg munkájáról. Kimondottan kóbor állatokkal foglalkozunk. Az állatokat az Alpha-Vet állatmentési részlegének munkatársai fogják be 5 megye településein, önkormányzati megrendelésre. A befogott állatok a beérkezésüket követően azonnal nyilvántartásba kerülnek, és első körben jön a chip ellenőrzése. Ha chipes a kutya, akkor azonnal tudjuk értesíteni a gazdát, de ha nem chipes, akkor fényképes hirdetéssel próbáljuk felkutatni a gazdát.

A menhely bárki számára látogatható, sőt hétvégénként nagy létszámú önkéntes csoportok foglalkoznak az állatok szocializációjával. Mit tudnak segíteni az önkéntesek? Nagyon fontos az állatok szocializálása, nevelése. Megtanítják őket kiképző segítségével az alapvető parancsszavakra, és viselkedési szabályokra. Ezt értsétek a pórázon sétáltatástól kezdve, a hogy ülünk be egy autóba, vagy buszra történetig.

aska egyszazalek szivTavaly 743 kutyának találtunk új otthont! Nagyon sok látogatót kell fogadni, és jól nevelt, szót fogadó állatokat kell bemutatnunk egy patika tiszta, rendezett telepen. Régi kutyáinkról folyamatosan érkeznek a hírek, fényképek, elhozzák őket látogatóba.


Sajnos a bejövő kutya létszám nem csökken, és ahhoz, hogy helyet tudjunk biztosítani az újaknak, gyorsan gazdához kell adni a már oltott, örökbe adható kutyáinkat. Általában 2-3 hónap, amit a menhelyen töltenek, ez az állomány 70 %-a. A fennmaradó 30 % között volt olyan kutyánk is, aki 4 évet várt a gazdára.

Az ASKA másik telepe az alsószentiváni telep, ami sok balga beszéddel ellentétben nem elfekvő, hanem azok a kutyáink vannak ott, akiknek huzamosabb ideig nem sikerült gazdát találni, és kellett a hely az úja knak. Ott is van ugyanígy örökbe fogadás, illetve nagyon sokszor a kiválasztások után hozzuk őket vissza, és innen indulnak tovább gazdához.

Tehát itt vagyunk, a székesfehérvári Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft telephelyének és az Állatkórháznak a szomszédságában, és várjuk a gazdajelölteket, támogatókat. És ismét itt az adóbevallás időszaka, kérlek Benneteket, gondoljatok ránk az 1 % felajánlásánál.

"Csak morzsákból élünk, de sok morzsával jól lehet lakni."

Írta: Molnár Tamásné Zsazsa.

 

Adója 1%-át felajánlhatja elektronikus bevallásakor, vagy IDE KATTINVA töltse le
a rendelkező nyilatkozatot és küldje el postán!
Köszönjük támogatását!

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák