HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Boldog Ünnepeket!

Adni jó! Adománygyűjtés a Grandopeten Adni jó! Adománygyűjtés a Grandopeten

Kedves Barátaink!

Egy nagyon nehéz, nagyon furcsa év áll mögöttünk. Olyan akadályokat léptünk át együtt, amiről 2-3 évvel ezelőtt nem gondoltuk, hogy legyőzhetőek. Nagyon sok újat tanultunk, egészen új rendszert építettünk fel, folyamatosan képeztük magunkat egész évben, hogy mi se maradjunk le, és a felszínen tudjunk maradni, gondozottjainkkal együtt.

Nagyon vigyáztunk az egészségünkre, mert ha egyszerre betegedtünk volna le, akkor mi lett volna a kutyáinkkal? Minden elővigyázatosság ellenére is, több kollégánk, közelebbről is megismerkedett a covid 19 vírussal, szerencsére, senki nem volt súlyos beteg, de a létszámhiány, mindenképpen rányomta a bélyegét a munkánkra.

Megtanultunk pontos időbeosztás alapján élni, és velünk együtt Ti is, akik eddig csak úgy beugrottatok, körülnéztetek, vagy éppen sétáltatni indultatok volna. Új szabályokról, és életről szólt 2020. Mindezek ellenére, nem hagytatok minket magunkra, és ezért győzők hálás köszönetet mondani. Nem szenvedtünk hiányt semmiben. mindig jött a segítség, amikor fogyóban volt az eledel, vagy ha kutyaházhoz kellett anyag. Takarók, tálak is egész évben érkeztek. Ha bármire szükség volt, legyen szó csavarról, talicskáról, gereblyéről, vagy bármiről, itt voltatok, és segítettetek.

Ismét volt fejlesztés, és ez csak nektek köszönhető. Nektek, akik szépen, apránként összeraktátok a kennelek árát, és persze a mi kis angyalunknak, aki nem akar a nyilvánosság elé lépni, de ha kell, hozat sódert, betont, vagy éppen raklap szám tápot. Ő a mi angyalunk, aki, eljön közénk. Veletek együtt, hiszen mindannyian angyalok vagytok, akik segítő kezet nyújtanak, hogy mi is tudjunk segíteni.

Nagyon sok helyen jártunk, nagyon sok mindent láttunk. Még van, és lesz munkánk sajnos, hosszú-hosszú éveken át. És ez nélkületek nem sikerülhet.

Köszönetem mellett, kívánok mindenkin, nagyon boldog, békés ünnepeket. Nyugalomban, szeretetben, megbocsájtással. Így induljunk neki majd az új esztendőnek, erősen és kitartóan, egymás kezét fogva.

Boldog Karácsonyt kíván Nektek az ASKA csapat!

 

Attila, Jani, Kristóf, Laci, Mónika, Tamara, Tomi, Zsazsa, és persze az ASKA kutyák!

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák