HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Együtt sikerült! - Összefogás a Máltai Szeretetszolgálattal

Kedves Barátaink!

Fantasztikus hírrel jelentkezünk! Elindítottunk egy együttműködési programot, mi Askások a Máltai Szeretetszolgálattal annak érdekében, hogy közös erővel segítsük a rossz körülmények között élő kutyáknak a Tiszántúlon. A programunk célja az állatvédelem: megtanítani az embereket arra, hogy merjenek segítséget kérni, mert van lehetőség támogatásra.

Köztudott, hogy a Tiszántúlon sokkal szerényebb körülmények között élnek az emberek, mint az ország többi részén és ezzel együtt az állatok is. Csak nagyon keveseknek van lehetősége arra, hogy valóban beolttassák és ivartalaníttassák a kutyáikat. Pedig ami a mai állatvédelmen bármit is segíthet az az ivartalanítás. Amíg idáig nem jut el a társadalom, addig sajnos újabb kutyusok születnek, akik utcára kerülnek, vagy nem kapnak megfelelő ellátást.

Most sincs kevesebb kutyánk, mint eddig, de látjuk, hogy egy olyan támogató csapat áll mögöttünk, akik mellettünk állnak majd, mert mertünk nagyot álmodni! Nem titok, hogy a nálunk élő állatok mindegyike hatósági eljárás során kerül hozzánk. Bántalmazták, megkínozták, kidobták vagy elhagyták őket. Mindegyiknek volt egy rossz élete, aminek az emlékét is szeretnénk elfeledtetni velük és egy új életet adni számukra. Hála az emberi jóakaratnak, sok kutyusnak gyorsan sikerül új családra találnia, de akad olyan állat is, akinek éveket kell erre várnia.

Most egy új összefogás eredményét láthatjátok az oldalunkon. A mélyszegénységben élő emberekhez nem mindenki jut el és nem mindenki tudja mi az, ami segíthet nekik. A Máltai Állatmentők segítenek az embereknek abban is, hogy az állataikat megfelelően tudják tartani. Ennek köszönhetően mindenkinek lehet egy kutyája beoltva és ivartalanítva, ebben segít a Máltai Állatmentő csapat. Viszont vannak, akik akár 15 kutyát is tartanak és itt jön képbe az ASKA, hiszen azok a kutyák, akiket a gazdájuk nem tud ellátni hozzánk kerülnek, az ASKAlakba.

Biztosak vagyunk benne, hogy barátaink segítségével a „Máltai kutyák” is megkapják azt a figyelmet és segítséget, amit eddig megadtatok az ASKA kutyáknak. Ez a helyzet viszont azt is jelenti, hogy sokkal többet és még jobban kell dolgoznunk, hogy mielőbb sikerüljön gazdát találni a nálunk élő árváknak.

A cél nemes és túlmutat azon, hogy rosszul tartott állatok biztonságos menhelyre kerüljenek. Célunk megmutatni az embereknek, hogy merjenek szólni, ha segítségre van szükségük, mert van lehetőség támogatásra. Segítünk megértetni, megtanítani és megmutatni, hogy másképp tekintsenek állataikra. Ez egy hosszútávú folyamat, ami most végre elkezdődött. Több éves munka vár ránk, de mi nem ijedünk meg tőle!

Nagyon számítunk a segítségetekre! Vigyétek hírét ennek a kezdeményezésnek és kutyáinknak! Biztosak vagyunk abban, hogy így együtt, közösen tovább tudunk lépni. Lépni kell, mert már átléptük a 25. órát is.

Mi léptünk és kérjük, lépjetek velünk ti is!

 

Tovább a kategóriában: « Köszönjük Vértesbogláron jártunk »

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák