HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

A Grundfos Kft GTS csoportja

A mai szombatunk, egy kicsit más volt, mint a többi. A látogatók, ma is érkeztek egymás után úgy, mint máskor. Viszont érkezett egy csapat is, a Grundfos Magyarország Kft GTS csoportja. Lányok és legények egy csapatban.

Tudtunk arról, hogy érkezik egy csapat, hogy segítsenek nekünk előkészíteni a terepet a betonozáshoz, a lányok pedig vitték a kutyákat egymás után sétálni, és persze készültek a szuper fotók is, amiket hamarosan bemutatunk a gazdi kereső albumokban. De, ami ma történt, arra nem voltunk felkészülve. Szuper csapat érkezett hozzánk. Érdemes végig nézni a képeket, mert ilyen volt, ilyen lett képek is lesznek. A csapat nagyon oda tette magát. a fiatalemberek felkapták a gerendákat, cipelték a nagy guriga fákat, rakodták a cserepeket, szétbontották a régi fatárolót, ami ott csúfoskodott, már jó ideje, és már nagyon szerettük volna, ha végre eltűnik, mert amikor ránéztünk, csak a romokat láttuk. Az előző csapattal felépítettük az új fatárolót, ahova folyamatosan hordtuk már a feldarabolt fákat, de mindehhez mi kevesen voltunk. De, ma végre, ez is megtörtént. A kutyáink szépen, sorban indultak a nagy sétákra. Nem volt mese, jó hosszú séták voltak, majd jött a következő kör, a következő kutyákkal. Néhány képet mi már láttunk, a vigyorgó kutyáinkról, akik határozottan élvezték a mai napot, de majd érkeznek még a levelek. Szuper érzés volt, mikor búcsúzáskor végig mentünk a kennelek között, mindenki ráismert a sétáló társára, és ez bizony nagy boldogság, mert ennyi kutya közül felismerni azt a kutyát, akivel sétált, nem egyszerű, de mindenki, mint egy kisgyerek, nagy boldogan mutatta, én Szerénával voltam, Gina velem volt, jajj, Sisikém, igen együtt voltunk…. Hatalmas segítség volt nekünk, ez a mai nap. És, még mindig nincs vége, hiszen érkezett sok finom falat, sőt, süti vásárt is tartottak, és 68.130,- Ft került a kasszánkba. Ez már egy fél kennel))). KÖSZÖNJÜK!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák