Önkéntes munka - Xomox Kft

Ismét érkezett hozzánk, egy segítő csapat. A Xomox Kft dolgozói jöttel el, hogy önkéntes munkát végezzenek az ASKA menhelyen. Szerencsére, egyre nagyobb körben vális ismertté az a hozzáállás, hogy cégek vállalnak közösségi munkát,

ezzel segítve a civil szervezeteket. A Kft dolgozói is nagy csapattal érkeztek hozzánk. Férfiak, hölgyek egyaránt, így a csapatot ketté osztottuk. A férfiak, derekasan dolgoztak, az új fatároló kiépítésén, ahol a hulladék fákat tudjuk addig tárolni, amíg télen meg nem kezdődik a mindennapos főzés a kutyáinknak. Eddig ezek a fák, csak gyűltek az udvaron, és bizony nem volt szép látvány. Elterveztük hát, hogy egy tárolót kell építeni, de ahhoz bizony több kéz szükséges. Ez volt az a nap, amikor nekifogtunk a munkálatoknak. A hölgyek pedig szorgalmasan vitték sétálni a kutyáinkat. Köszönjük szépen a segítséget!