HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Egy szörnyű baleset margójára

Csíkos névre hallgató kutyánk már fogadott látogatókat, akikkel tökéletes volt az összhang, így eljött az ideje, hogy a látogatók, örökbefogadó gazdikká váljanak. Emiatt volt egy kis várakozás, de azért, hogy minden rendben legyen.El is érkezett a nap, és elérkezett a költözés ideje. Eszünkbe sem jutott, hogy a száguldó mentőautóknak, tűzoltóknak, bármi köze is lenne,

ahhoz a szép naphoz, amikor Csíkós elköltözött, és az új életével együtt nevet is váltott. Pedróként kezdte az új életét, szép nyakörvvel, és a frissen készült bilétával.Este tudtuk meg a hírt, hogy a család nagyon súlyos balesetet szenvedett, és a rendőrségtől az értesítést, hogy a kutya kiugrott a kocsiból, és elszaladt. Hiába kerestük, nem találtuk.Másnap reggel ismét jöttek a hírek, látták a kutyát a baleset helyszínétől nem messze. A fényképét nagyon sokan látták, nagyon sokan megosztották a facebookon. Indultunk hát ismét a hívásra, hátha nagyobb szerencsével járunk, mint előző nap.Csíkós, kereste a biztos pontot, ami emlékeztette arra, amikor még nem félt. Lefeküdt hát az ASKA-s autó mellé, és várt türelemmel. Az autó ismerős volt, biztonságot nyújtott, várta hozzá a kétlábúakat is. Örömmel ugrott be a kocsiba, és megnyugodott végre.A gazdiknak mielőbb gyógyulást kívánunk, addig is vigyázunk a gyerekünkre, hiszen Ő a szörnyű tragédia után csak bennünk bízott, csak minket keresett. Mi jelentettük számára a menedéket, az otthont. A balesetet követő 3. napon tudtunk beszélni, a könnyebb sérülttel, aki elmondta, hogy az a híresztelés, hogy a kutya okozta a balesetet nem igaz. Mindvégig mellette volt, ölelték egymást. Akkor tűnt el a kutya, amikor megérkeztek a tűzoltók, és elkezdték kiszabadítani őket a roncsokból.  A másik két utas, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, így jelenleg nem tudják elvinni Csíkóst, ami teljesen érthető. Keressük hát a befogadó családot, aki tudja vállalni őt egy életre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák