Egy szörnyű baleset margójára

Csíkos névre hallgató kutyánk már fogadott látogatókat, akikkel tökéletes volt az összhang, így eljött az ideje, hogy a látogatók, örökbefogadó gazdikká váljanak. Emiatt volt egy kis várakozás, de azért, hogy minden rendben legyen.El is érkezett a nap, és elérkezett a költözés ideje. Eszünkbe sem jutott, hogy a száguldó mentőautóknak, tűzoltóknak, bármi köze is lenne,

ahhoz a szép naphoz, amikor Csíkós elköltözött, és az új életével együtt nevet is váltott. Pedróként kezdte az új életét, szép nyakörvvel, és a frissen készült bilétával.Este tudtuk meg a hírt, hogy a család nagyon súlyos balesetet szenvedett, és a rendőrségtől az értesítést, hogy a kutya kiugrott a kocsiból, és elszaladt. Hiába kerestük, nem találtuk.Másnap reggel ismét jöttek a hírek, látták a kutyát a baleset helyszínétől nem messze. A fényképét nagyon sokan látták, nagyon sokan megosztották a facebookon. Indultunk hát ismét a hívásra, hátha nagyobb szerencsével járunk, mint előző nap.Csíkós, kereste a biztos pontot, ami emlékeztette arra, amikor még nem félt. Lefeküdt hát az ASKA-s autó mellé, és várt türelemmel. Az autó ismerős volt, biztonságot nyújtott, várta hozzá a kétlábúakat is. Örömmel ugrott be a kocsiba, és megnyugodott végre.A gazdiknak mielőbb gyógyulást kívánunk, addig is vigyázunk a gyerekünkre, hiszen Ő a szörnyű tragédia után csak bennünk bízott, csak minket keresett. Mi jelentettük számára a menedéket, az otthont. A balesetet követő 3. napon tudtunk beszélni, a könnyebb sérülttel, aki elmondta, hogy az a híresztelés, hogy a kutya okozta a balesetet nem igaz. Mindvégig mellette volt, ölelték egymást. Akkor tűnt el a kutya, amikor megérkeztek a tűzoltók, és elkezdték kiszabadítani őket a roncsokból.  A másik két utas, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, így jelenleg nem tudják elvinni Csíkóst, ami teljesen érthető. Keressük hát a befogadó családot, aki tudja vállalni őt egy életre.