Gazdát kérek a szülinapomra!

17 éves lett az ASKA. Már majdnem nagykorú. Igyekszünk felnőni a feladathoz. Ezért nem lufit, meg tortát kérünk (azt majd mi sütünk), hanem szerető gazdikat. A legtökéletesebb az lenne, ha a szülinapon annyi szerető gazdi érkezne, mint ahány évesek lettünk.
Azaz 17. De, akkor sem lesz sértődés, ha kevesebb eb talál gazdira, ha meg több, az még csodálatosabb lenne. A lényeg, hogy, 2020. március 14-én nagy nap lesz. Egy szülinap, ami azért különleges, mert a MI szülinapunk. A miénk, akik itt élnek, és ASKA kutyaként lettek ismertek. Mert, mi vagyunk az ASKA. Mindenkit várunk, szívünk minden melegével, és ritmusra dobbanó sok-sok kutyaszívvel, akik semmi mást nem kérnek, csak szeretet, simogatást, ölelést, és családot. Készülünk, szépülünk, az ebek rohannak a fodrászhoz, hogy mindenki megfelelő külsővel várja a látogatókat. De, olyan is lesz hogy kócoskák is toporognak majd a kennel ajtókban, várva az igazira. Mert van, aki a kócoskákat szereti. Várunk!

Kevesebb jelenjen m