HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

Boldog Ünnepeket!

Kedves Barátaink!

Egy nagyon nehéz, nagyon furcsa év áll mögöttünk. Olyan akadályokat léptünk át együtt, amiről 2-3 évvel ezelőtt nem gondoltuk, hogy legyőzhetőek. Nagyon sok újat tanultunk, egészen új rendszert építettünk fel, folyamatosan képeztük magunkat egész évben, hogy mi se maradjunk le, és a felszínen tudjunk maradni, gondozottjainkkal együtt.

Adni jó! Karácsonyi adománygyűjtés a Grandopettel

December hónap az ünnepek mellett az adományozás hava is. A Grandopet állateledel és felszerelés webshopként kötelességének érzi, hogy jót tegyen azokkal, akik a szívéhez nőttek. Emiatt 2020. decemberében a Gradopet és az Aska Segítőkéz Állatkórházi Alapítvány egy adománygyűjtési összefogásba kezdett, mely során az adományok összegét az állateledel formájában juttatja el a menhelyünknek.​

Együtt sikerült! - Összefogás a Máltai Szeretetszolgálattal

Kedves Barátaink!

Fantasztikus hírrel jelentkezünk! Elindítottunk egy együttműködési programot, mi Askások a Máltai Szeretetszolgálattal annak érdekében, hogy közös erővel segítsük a rossz körülmények között élő kutyáknak a Tiszántúlon. A programunk célja az állatvédelem: megtanítani az embereket arra, hogy merjenek segítséget kérni, mert van lehetőség támogatásra.

Vértesbogláron jártunk

Ma a vértesboglári Óvodában jártunk.
Meghívást kaptunk, hogy az állatok világnapja alkalmából. Már nagyon vártak minket az apróságok, de főleg a kutyust várták. Hatalmas volt az öröm mikor megérkeztünk. A kicsiknek a felelős állattartásról meséltünk, és beszélgettünk

Köszönjük partnereinknek...

Kedves Támogatóink! Hálásan köszönjük minden együttműködő üzletnek, és a vásárlóinak, hogy gondoltak az ASKA kutyákra. 240.810,- Ft gyűlt össze a ládikákban.
Kérjük támogatóinkat keressék bátran az alábbi üzleteket ??:

Adomány gyűjtő láda

Kedves Látogatók, Támogatók!
Elkészült az adomány gyűjtő ládánk, amit a menhely előtt megtaláltok.Nagyon sokszor érkezik úgy adomány, hogy már nem vagyunk nyitva, és ilyenkor a tuják mögé rejtettétek a tápos zsákokat. Jön az esős idő, így Attila

Köszönjük

A mai napon felkerült a NAV oldalára, az 1 %-os felajánlások listája. 8.867.967,-.Ft-ot ajánlottak fel az ASKA menhely számára. Hálás szívvel köszönjük!

Egyeztessünk időpontot!

Tisztelt Látogatók!

Örökbe fogadási szándék esetén, előre egyeztetett időpontban lehet látogatni a menhelyet.

  • Szájmaszk használata kötelező!
  • Időpontot a következő telefonszámon lehet kérni: 0630/206-5372

          Köszönjük!

A Grundfos Kft GTS csoportja

A mai szombatunk, egy kicsit más volt, mint a többi. A látogatók, ma is érkeztek egymás után úgy, mint máskor. Viszont érkezett egy csapat is, a Grundfos Magyarország Kft GTS csoportja. Lányok és legények egy csapatban.

Táborozás

A nyárral együtt, megérkeztek a táborozó diákok is. Négy csoport érkezett hozzánk, a honvédség nyári táborából A srácok kalandja, már ott kezdődött, hogy kisvonattal érkeztek hozzánk, majd minden kisgyerekből lett állatorvos,

Elmaradnak a szombati séták

Az Balatoni felüljáró felújítási munkálatai miatt forgalom terelés történt, ami nagyban megnehezíti a menhely megközelítését. Tovább nehezíti a helyzetet a szombati lomis piac, mivel sem közlekedni, sem pedig parkolni nem lehet. Emiatt

Önkéntes munka - Xomox Kft

Ismét érkezett hozzánk, egy segítő csapat. A Xomox Kft dolgozói jöttel el, hogy önkéntes munkát végezzenek az ASKA menhelyen. Szerencsére, egyre nagyobb körben vális ismertté az a hozzáállás, hogy cégek vállalnak közösségi munkát,

Hogy kerülnek a kölykök, a vízelvezető árokba? - beszéljünk a felelős állattartásról

A bejelentés úgy szólt, hogy egy kutya a vízelvezető árokba ellett. Mikor kiértünk a helyszínre, akkor az is kiderült, hogy mindenki tudja, hol lakik a kutya, aki nem otthon, (vajon miért) hozta világra a kölykeit, hanem elrejtette őket egy vízelvezető árokba.Mentük a címre, ahol első körben, nem is a mi kutyánk

Csőre töltött kutyák - beszéljünk a felelős állattartásról

Talán furcsa a cím, de valós. Hogyan lesz egy kutyából, csőre töltött kutya??  A történet nem ma, nem is tegnap kezdődött. Egyszer csak, nyitva maradt a kapu, és a két staff lelépett, okozott némi ribilliót, a rendőrségnek lépnie kellett. De, nem lett ügy, csak egy figyelmeztetés. Mielőtt bárki, azon lovagolna, hogy megint staff, ebben az esetben csak annyiban lényeges,

Kennelekre gyűjtünk

Kedves Támogatóink!
Látjátok ezeket a kenneleket. Tavaly kaptuk ,egy nagyon kedves segítőnktől a két kennelt. Készen szállítják, össze is szerelik. Hatalmas segítséget jelentett, és jelent a munkánkban. Ahogy láttátok, folyamatosan építkezünk. Most érkezett egy támogató, aki elvégzi az alapozási munkákat,

Köszönjük a támogatást

Csodák mindig vannak, az angyalkák meg közöttünk járnak. Mindig akkor érkezik a segítség, amikor leginkább szükség van rá. Már azon törtük a fejünket, hogyan oldjuk meg ezt a nyári időszakot, amikor sokan végre elutazhattak pihenni, és nem a menhelyeket látogatják.

Egy szörnyű baleset margójára

Csíkos névre hallgató kutyánk már fogadott látogatókat, akikkel tökéletes volt az összhang, így eljött az ideje, hogy a látogatók, örökbefogadó gazdikká váljanak. Emiatt volt egy kis várakozás, de azért, hogy minden rendben legyen.El is érkezett a nap, és elérkezett a költözés ideje. Eszünkbe sem jutott, hogy a száguldó mentőautóknak, tűzoltóknak, bármi köze is lenne,

Miért nem fogadhat örökbe idős ember kölyök kutyát?

Nagyon sokszor felteszik ezt a kérdés, mikor érkezik 70 év környéki örökbefogadó, hogy csak és kizárólag kölyök kutyát akar örökbefogadni. A kérdésünkre, hogy miért csak kölyköt? Mert azt lehet tanítani.
Ez bizony butaság. Még az idős kutya is tanítható, nevelhető, de ugye tudjuk, hogy a menhelyeken, és nálunk is, az állomány nagy része 1-3 év közötti. A kölyök kutya, nagy feladat. Kihívás, amit egy idős ember nem fog bírni. Még akkor sem, ha elmondja, hogy ő bizony mindig több kutyával élt együtt, és 14-15 évesen halt meg az öreg barát. Ezt is megértjük.

 

Albacsavar és a kutyaházak

A mai napunk egy szép példa arra, hogy egy üzlet, ami látszólag olyan termékeket forgalmaz, aminek nincs köze egy állatmenhelyhez, hogyan tud hatalmas segítséget nyújtani a működéshez.

Szegény ember, vízzel főz...

Szegény ember vízzel főz… Így vagyunk mi is, hiszem a menhely számláján is takarékosan kell bánni minden fillérrel, hogy semmiben sem szenvedjünk hiányt a későbbiekben sem.  A nyári időszak mindig a nagy javításokról, és a felkészülésről szól.

Levelet kaptunk

Nagyon szépen köszönjük a segítséget, és az elismerő szavakat. Köszönjük a pedagógusok munkáját, akik ilyen példamutató módon nevelik a rájuk bízott gyermekeket. Hatalmas örömmel olvastuk a sorokat.

Segítőink írták

Azon szerencsések közé tartozunk, akik nem is egy, igazán profi önkéntes csapattal dolgozhat együtt. Ők azok, akik hatalmas segtséget nyújtanak nekünk, hogy az állataink szocializálása, a gazdakeresése gördülékenyen menjen. Sétáltatnak, fotóznak, posztokat írnak,.. Egyik írásukat szeretném most megosztani az olvasóinkkal. Így látják ők.

Együtt sikerül!

Kedves Barátaink, Segítőink!

41. napja, hogy megváltozott az életünk. Szabályokat kellett felállítanunk, ami bizony megnehezíti a napjainkat, és kutyáink napjait is.
Hálásan köszönjük Nektek, hogy mindezek ellenére, mellettünk vagytok, és továbbra is segítitek a mindennapjainkat.

Ismét adunk örökbe...

Sokat gondolkodtunk, sokat beszélgettünk arról, hogyan legyen az elkövetkezendő időszak. A teljes káosz idején, zártunk, és nem fogadtunk látogatókat. Ezzel a látogatókat, és természetesen magunkat is védve. Most már kezd tisztulni a kép. Azt is látjuk, hogy az utcára kerülő állatok száma nem csökken.

1. oldal / 4

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák