HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

ASKA napló 48. hét

Nem jutott idő a pihenésre, annyi teendőnk akadt a hétre. Gőzerővel folytatódik a kennelek építése, elkészült a kerítés, a kapu. Megérkezett a tető anyag is, így szorgos kis hangyák teszik a dolgukat, hiszen az időjárás nagyban befolyásolja, hogy éppen melyik feladatot tudjuk elvégezni. Karácsonyi készülődést is megkezdtük, illetve mindenki járt fényképésznél. Igen, mindenki. Nálunk járt az Fehérvár Média Centrum 2 fényképésze, akik minden egyes ebünkről fotókat készített.

48A fotókból pedig szépségversenyre neveztek az ebek. Az fmc.hu oldalon pedig lehetett szavazni, ki legyen a legszebb. Igazából semmi jelentősége nem volt a versenynek, hiszen mindenki csodálatos, de tudjuk mindenkinek más a szép. Van, akinek a bozontos tetszik, van, akinek a fehér, van akinek a fekete… De, a lényeg, hogy bemutassuk, hogy a menhelyen élő állatok is tudnak okosak és szépek lenni. Nagyon örültünk neki, hogy sokan megnéztétek, és szavaztatok is az ebekre.

A szívtelen gazdák, akik eddig nem tudtak megszabadulni a nem kívánt szaporulattól, most tettek róla, és erdőben, útszélén, dobozba téve szabadultak meg a babáktól. Nálunk viszont ez újabb feladatokat, okozott, mivel a babák elhelyezése nem olyan egyszerű, mert csak mobilba rakhatjuk őket, hogy ne induljanak vándor útra, és nagyon jó be kell bugyolálni a mobilokat, hogy ne vacogjanak a bébik.

Tévéztünk is, hogy elmondjuk a hideg idő, nem csak a menhelyes kutyákat viseli meg, de a gazdis kutyákra is sokkal jobban oda kell figyelni. Nekik is ugyanolyan fontos a meleg házikó, ha megtűri, akkor a takaró. No, és persze a víz fontossága, hiszen a hideg napokon pillanatok alatt befagy a vizes tál, és a toroknak sem tesz jót a hideg víz.

Vasárnap már az ünnepi panoráma stúdióból jelentkeztünk, a Vörösmarty Rádió hullámhosszán, hogy elmeséljük mi történt az ASKA háza táján, illetve, ismét bemutattunk 10 új gazdikereső ebet.

Az egyik óriás macink, Brandon talált magának új gazdát a hétvégén. Mellette sok volt a hazamenős: Zeusz, Vadóc, Bodli, Ottó, Suzi, Roni, Maci, Frenk, Brunó.

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák