ASKA napló 39. hét

És eljött a nap, amikor megkezdődtek a munkálatok. 3 éve készülünk rá, és most elérkezett az idő, hogy megnőjünk. A legjobb az lenne, ha nem lenne szükség a biztonságot adó kenneljeinkre, de az elmúlt évek azt mutatták, hogy bizony kellenek a kennelek, sőt, sok kennel kell. Ezért is vágtunk bele a nagy munkába, hogy felépítsünk 55 új kennelt, egy babaházat, orvosi szobát, egy nagy futtatót, és egy gyermek foglalkoztatót. Bizony, ezt mind szeretnénk elkészíteni. Rengeteg munka vár még ránk, és továbbra is keressük a támogatókat, akik tudnak nekünk segíteni.

39Elindítottunk egy új akciót, melynek a neve: Legyen egy kenneled. Azt gondoltuk, hogy akik úgy érzik, hogy nincs ténylegesen idejük arra, hogy eljöjjenek, és foglalkozzanak a kutyáinkkal, de szeretnének valamilyen formában segíteni, nos, lenne egy ajánlatunk. Legyen egy kenneled, rajta névtáblával. Minden látogató, aki eljön hozzánk, látni fogja, hogy a Te házadba éppen ki lakik, ki az a kutya, akinek lakást adtál, fedelet a feje felé. Nyomon követheted, hány életet tudtál így megmenteni, hogy segítettél felépíteni azt a kennelt.

Legyen egy kenneled, és ezzel nagyon sokat tudsz nekünk segíteni. Egy kisebb kennel nekünk 70.000,- Ft-ba, a nagyobb kennel 130.000,- Ft-ba kerül. Annyit kérünk, támogasd a munkánkat, és 50.000,-Ft, illetve 70.000,- Ft támogatással legyen egy kenneled. Cserébe mi elkészíttetjük a névtábládat.

Legyen egy kenneled, és a megmaradó pénzecskénkből akkor sokkal többet tudunk gyógyításra költeni, életeket menteni. Legyen egy kenneled, hogy Te is részese lehess, annak az örömnek, hogy otthont adsz, és vigyázol egy kutyára, míg megtaláljuk neki a végleges otthont. Legyen egy kenneled, és segíts nekünk, hogy esélyt adjunk az árváknak. Legyen egy kenneled, és örülj velünk, mikor elköltözik a lakód, és egy újabb csillogó szempárnak adsz életet.

Legyen egy kenneled!