ASKA napló 36. hét

Megérkezett a NAV értesítés a felajánlott 1 % összegéről. 5.255.567,- Ft. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki az ASKA kutyáknak ajánlotta fel adója 1 %-át. Ez az összeg október elején fog megérkezni a számlánkra, éppen időben, hogy az építkezést folytatni tudjuk. Sajnos szomorú hírünk is volt ezen a héten, itt hagyott minket Mici néni, a 15 éves, hajlott hátú nénike.

36Mindössze 3 hetet éltünk együtt, és tudtuk azt is, hogy az utolsó napjait tölti nálunk, mégis mindenkit megviselt az elválás.

Sok új album készült kutyáinkról, hiszen egymás után jönnek kifelé a karanténból a gazdára váró ebek.

Adomány érkezett ismét, rengeteg raklapot kaptunk. Több funkciós ez nálunk, hiszen első körben fekvőhelyek készülnek belőle, és amikor már a lakó elköltözött, vagy éppen tönkre tette, akkor lesz belőle tűzifa.

Készült egy kisfilm is a nyári élményekről, ezzel is szeretnénk megköszönni segítőinknek, hogy a nyári hónapokban mindig itt voltak mellettünk, és segítettek az állataink gondozásában. Ez nagy segítség volt nekünk, hiszen a nagy hőségben nem tudtuk volna fürdetni, kozmetikázni a kutyáinkat, ha nincsenek segítők.

A naptár őszre váltott, és ez azt is jelenti, hogy a kutyaházakat, amiket nyáron nem használunk, ilyenkor fertőtlenítés, javítás után elkezdjük visszapakolni a kennelekbe. Ezzel együtt persze a kenneleken lévő hiányosságokat is pótolni kell.

Gazdára talált: Tigra, Nico, Paula, Majré, Ámor, és Loki.