HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

ASKA napló 36. hét

Megérkezett a NAV értesítés a felajánlott 1 % összegéről. 5.255.567,- Ft. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki az ASKA kutyáknak ajánlotta fel adója 1 %-át. Ez az összeg október elején fog megérkezni a számlánkra, éppen időben, hogy az építkezést folytatni tudjuk. Sajnos szomorú hírünk is volt ezen a héten, itt hagyott minket Mici néni, a 15 éves, hajlott hátú nénike.

36Mindössze 3 hetet éltünk együtt, és tudtuk azt is, hogy az utolsó napjait tölti nálunk, mégis mindenkit megviselt az elválás.

Sok új album készült kutyáinkról, hiszen egymás után jönnek kifelé a karanténból a gazdára váró ebek.

Adomány érkezett ismét, rengeteg raklapot kaptunk. Több funkciós ez nálunk, hiszen első körben fekvőhelyek készülnek belőle, és amikor már a lakó elköltözött, vagy éppen tönkre tette, akkor lesz belőle tűzifa.

Készült egy kisfilm is a nyári élményekről, ezzel is szeretnénk megköszönni segítőinknek, hogy a nyári hónapokban mindig itt voltak mellettünk, és segítettek az állataink gondozásában. Ez nagy segítség volt nekünk, hiszen a nagy hőségben nem tudtuk volna fürdetni, kozmetikázni a kutyáinkat, ha nincsenek segítők.

A naptár őszre váltott, és ez azt is jelenti, hogy a kutyaházakat, amiket nyáron nem használunk, ilyenkor fertőtlenítés, javítás után elkezdjük visszapakolni a kennelekbe. Ezzel együtt persze a kenneleken lévő hiányosságokat is pótolni kell.

Gazdára talált: Tigra, Nico, Paula, Majré, Ámor, és Loki.

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák