HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
Adományozáshoz kattintson ide.. Bezárás

Az itt található támogatások megvásárlásával kényelmesen, otthonról támogathatja Alapítványunk működését. A világ bármely részéről adakozhat, az elfogadott bankkártyákat használva. Kártyaadatai biztonságos, SSL alapon titkosított csatornán keresztül utaznak. Kártyaadatait mi nem látjuk, csak a Unicredit Bank biztonságos fizetési oldalán kell megadnia. 

Tovább az adományozáshoz

 

Telefon: +36 30/317 4370

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI ASKA-T!

rotated right arrow with broken line yellow

18494644-2-07
ASKA A BOLDOGABB KUTYÁKÉRT
Részletek..

 

 

 
 

usztortenetek konyv

ASKA napló 34. hét

Hiszitek, vagy sem, bizony az ebeken is egyértelműen észrevehető az idős kori elbutulás. Több olyan idős kutyával is összeakadtunk, akik a tűzijátékok miatt elindultak, és bizony esélye sem volt, hogy hazataláljanak, pedig ott kóricáltak az otthonuk körül. Ezt is figyelembe kell venni a kutyatartóknak, hogy bizony a kedvenceknél is hasonló tüneteket tapasztalni a kor előre haladtával, mint az embereknél.

34Lassan vége a nyárnak, diákjaink kihasználták az időt, hogy pörögjenek az órák az érettségihez. Szépítkezés is volt a héten, hiszen az ebek nyírása több emberes történet, és a diákjaink ebben már nagyon profik lettek a nyáron. Ügyesen tudják kezelni az eleinte kissé hisztis ügyfeleket.

Tomibá és Mici néni párost összeköltöztettük, és a két kisöreg nagyon jól kijön egymással. Elbeszélgetnek, nem unatkoznak. Tudjuk, nem fiatalok már, de azért még a séták idején megmutatják, van ott még erő a lábakban.

Terkának is lassan elérkezik az idő, hogy gazdakereső legyen. Láttatok már róla képeket, videókat. Napról-napra erősödik, sokat szalad, mozog, és rengeteget tud enni))) Be kell pótolnia, a kihagyott éveket. Már csak egy szerető gazdára várunk, aki az időnként botladozó, őzike lábú leányzót magához venné.

Sajnos ez a hét sem telt el kutyatámadás nélkül, 3 új eb érkezett veszettség megfigyelésre. „Természetesen” egyik kutya sem rendelkezett oltással.

Nagyon jó érzés, mikor jönnek a visszajelzések az örökbefogadott ebekről. Különösen jó, amikor azt is látjuk, hogy igen, ismét bebizonyosodik, hogy mennyit számít, amikor van saját gazdi. Pihéről, a vékonyka leányzóról érkeznek a képek, és szinte napról-napra szépül, kerekedik. Megnyugodott, kisimult a pofija.

Gazdás lett: Félix, Málna, Nápolyi, Alex, Don, Suzi, Saci. hazament Alf.

Ha aktívan részt szeretne venni egy menhely életében, látogasson el egy Önhöz közeli menhelyre és érdeklődjön az önkéntességről!

Az állatotthonok minden olyan dolgos kezű munkaerőnek örülnek, akik elkötelezettek az állatok iránt és szívesen áldoznának szabadidejükből a négylábúakra.

Hogy miben tud segíteni egy menhelyen?
  • A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba
  • Kutyasétáltatásbanrotated right arrow with broken line 1
  • A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás
  • A kutyák rendbetételében, ellátásában
  • Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a 
  • Pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés
  • Szervezési feladatokba
 
 
  
Amennyiben szeretne önkéntes lenni, az alábbi gombrakattintva jelentkezhet:
 
 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ASKA Örökbefogadási Program
© 2017 - www.aska.hu - Minden jog fenntartva! 
Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.

Elfogadott bankkártyák