ASKA napló 9. hét

Elérkezett a tavasz, bár az időjárás nem nagyon mutatta meg a szebbik oldalát. A héten is eláztunk néhányszor. A tavasszal együtt pedig a kölyökinvázió. Kölyök itt, kölyök ott, mamával, mama nélkül. Eltekintve a beérkező kölyköktől, egész jól megúsztuk a hetet. Igaz, a legtöbben már.

9Elérkezett a tavasz, bár az időjárás nem nagyon mutatta meg a szebbik oldalát. A héten is eláztunk néhányszor. A tavasszal együtt pedig a kölyökinvázió. Kölyök itt, kölyök ott, mamával, mama nélkül… Eltekintve a beérkező kölyköktől, egész jól megúsztuk a hetet. Igaz, a legtöbben már a chipleolvasás után haza is mehettek, még csak egy éjszakát sem kellett aludni nálunk. De, mondanom sem, ez a hét sem telt el anélkül, hogy ne történt volna kutyatámadás. Még mindig nem figyelnek a gazdák eléggé, hiába a figyelmeztetés. A héten is nagyon sok látogatónk volt, és sok adomány is érkezett.

Kaptunk tápokat, konzerveket, fát, fekvőhelyeket. Voltak magánemberek, cégek, és egy intézmény, amiről részletesen is kell mesélnem. Ez pedig egy móri intézmény, a Hajléktalanok Átmeneti Szállása. Biztos többen csodálkoznak, hogy vajon milyen segítséget kaptunk?

A szálláson élők, kutyafekhelyeket készítettek, és kiskutya ruhát kötöttek, és bizony még táp is érkezett a kutyák számára. Onnan érkezett a segítség, ahol bizony saját maguknak sincs, de akarnak, és tudnak segiteni másokon. Nagyon szépen köszönjük! Ivartalanításra Juli és Bendegúz költözött át a kórházba, Mini pedig befeküdt, mert tüdőgyulladása van. Rómeó szerencsére szépen javult a gyógyszerekre, ő járó beteg ellátásra jár))

Gazdára talált Manci, Akela, Masni, Juli, Maci, hazament Csicsi, Süti, Dud