ASKA napló 44. hét

Nagyon jól indult a hét. Igaz, mi már szombaton tudtuk a jó hírt, de tudjuk, a kutya akkor megy gazdához, ha ténylegesen el is költözött. Az, hogy jelentkeznek rá, az még nem jelent semmit. De, most nem csalódtunk, sem Héra, sem mi, mert, ahogy megígérte neki a gazdi szombaton, el is jött érte. Nagyon vártuk már ezt a napot, hiszen Héra, több mint egy éve várta már, hogy végre is elérkezzen az igazi.

44És nem is értettük, hogy miért „ragadt bent”. Hiszen nem is fekete, hanem világos barna, fehér foltokkal, csöndes, nyugis, okos. De, mégis, valahogy mindenki elment mellette. Tudtuk persze, hogy mindenkinek elérkezik egyszer a saját embere, csak ki kell várni, de már kezdtünk izgulni.

Gazdik szempontjából rövidebb volt a hetünk, hiszen az ünnepnapok miatt, csak ügyeleti rendszer volt, ami befogásokra, és az állatok ellátására vonatkozott. Mert ugye ők nem maradhatnak felügyelet nélkül. A fennmaradó napokon érkeztek is a gazdik, és mivel szünet volt a suliba, segítség is érkezett. A diákok beálltak ismét hét közben is a munkába.

A változatosság kedvéért, nehogy esetleg valamelyik hét úgy teljen el, hogy nem kell kórházba menni, hát ilyen nincs. Most Szultánnap volt futás, aki gyomorcsavart kapott.

Szerencsére a héten befogott csavargók, rendes gazdival rendelkeztek, mindenki chipes volt, és így haza is tudtak hamarjában menni.

Ez a hét a készülődésről szólt, hiszen egy hét múlva, örökbefogadó napra készülünk, és megmutatjuk az új kenneljeinket is.

Gazdihoz költözött: Áfonya, Logen, és Luxor, hazament a Jenny, Maxi, és még egy Jenny.

Köszönjük a feliratkozást!