ASKA napló 35. hét

A nyár utolsó hetében még kihasználtuk a jó időt. Folytatódtak a frizura készítések. No, és fotóztunk, mert bizony vannak, akik olyan nagyot nőttek már, hogy bizony nem is lehetett rájuk ismerni a régi képek alapján. Még mi is meglepődtünk, mert már nem is emlékeztünk arra, hogy milyen apróságok voltak az ebek, amikor hozzánk kerültek. Így kiderült az is, hogy mely kölykök azok, akik ahogy mondani szoktuk, bent ragadtak.

35A maroknyi kutyából, felnőtt lett Snoopy, és Colos is, Öcsi, és Hernia. Ők csak a menhelyet ismerik, sosem volt gazdájuk, apró babaként kerültek be.

Átnézve az oltásokat, kiderült, többen is vannak, akiknek a napokban lejárt az oltásuk, ami azt jelenti, hogy bizony eltelt már több mint egy év, azóta, hogy először találkoztunk. Pákó, Héra, és Mandy már nagyon szeretne egy saját otthont.

Történt ismét kutyatámadás, ami az egész hetünket átszőtte, mert az első alkalom, amikor az ebbel találkoztunk, akkor még Ő volt, akit elütött az autó. De, oly nagyon rettegett, hogy képtelenség volt megfogni, eltűnt a csalai szeméttelepen. Majd úgy érkezett a jelzés a rendőrségtől, hogy keresnek egy fekete, szálkás ebet, aki megharapott egy gyereket. A fénykép alapján beazonosította a sértett a kutyát, és megindult a keresés. Néhány napra nyoma veszett, majd vasárnap találkoztunk, többször is. Mert több mint 3 órába telt, mire az autóra került a kutya, hogy a veszettség megfigyelést meg lehessen kezdeni.

Sajnos egy elütött mókusért is menni kellett, és bár mindent megtettek a doktoraink, sajnos Misi mókus itt hagyott bennünket.

Érkezett hozzánk egy nagy család is. Minden korosztály megtalálható közöttük. Az apróságtól, a felnőtt kutyáig. Kedvesek, bújósak, barátságosak, és most még együtt is lakhatnak, ahogy eddig éltek.

Gazdához került: Bizsu, Tigra, hazament Füles, és Benji.

Köszönjük a feliratkozást!