ASKA napló 32. hét

Szuperül indult a hét, Stallone, a staff legényke gazdis lett. Igaz, egy kicsi, rövidszőrű, panel kutyát kerestek a gazdit, de tudjuk a szerelem. Aránylag egy nyugisnak mondható héten vagyunk túl, alig érkezett kutya. Így volt idő rákészülni az építkezésre, átválogatni a meglévő anyagokat, átnézni a konzervek, melyek lejárat közeliek, azok kerüljenek előrébb a polcon.

32Szállító boxaink, melyeket úgy kapunk, hogy hiányosak, tehát szállítani nem lehet benne, mert általában az ajtók hiányoznak, viszont tökéletesek kutyaházaknak, ahol el lehet egy kicsit bújni. De, ezek is leamortizálódtak az idők alatt, itt is válogatni kellett.

Érkezett ismét fa szállítmány is, készülvén a télre, hogy mindig legyen finom meleg ennivaló a hideg napokon.

Kutyaházainkból ismét hiány lesz, ahogy közeleg az ősz, ismét vissza kell rakni a házakat a kennelekbe, és bizony ismét legalább 20 házzal vagyunk minuszba, mert vannak asztalos legények, akik nem tisztelik a tulajdonjogot, és hogy csak albérlőnek költöznek be hozzánk, szétkapják a házakat.

Mindössze 1 kutyatámadással megúsztuk a hetet, és ez nagyon jó hír.

Sok-sok kép érkezett a régi ASKA kutyákról, hiszen a nyaralások kellős közepén járunk. Elmondhatjuk, nagyon sokan utaztak a gazdikkal nyaralni.

Hét végére gazdás lett Szálkás is, aki 9 hónapot élt a menhelyen, és nagyon a szívünkhöz nőtt.

Vasárnap ismét a rádióból jelentkeztünk gazdikereső műsorunkkal.

Köszönjük a feliratkozást!