ASKA napló 31. hét

Hétfő reggel, miképpen indulhatna, mint az éjszakai viharban lelkes gazdi az éj leple alatt a „nem kívánt szaporulatot” elosztotta az öreghegyi kertekben. Hozzánk került 3 baba, 1 babó egy másik szervezethez, és egy babó sajnos meghalt, mert két nappal később került be a kórházba, és a férgek már eljutottak az agyig. Ez már úgy megalapozta a napunkat, ehhez már csak úgy csapódtak az események.

31Kaptunk 11 éves kisöreget, akinek a gazdája hajléktalanná vált, és zokogva váltak el egymástól. Bár Tomibá még nem fogta fel igazán, hogy végleges az elválás, most még úgy viselkedik, mint aki nyaral, de tudjuk, az idős kutya lassan rádöbben a valóságra, és egyre szomorúbb lesz.

Valami volt a levegőben, mert vagy a kutyák, vagy az emberek voltak meggajdulva. Volt olyan napunk, hogy 4 kutyatámadás volt egy nap alatt. Valamiért támadtak az ebek.

Mondjak már jó hírt is, csütörtökön 7 kutyánk lett gazdás.

Nagyon sok adomány érkezett, tápok, konzervek, gyógyszerek, takarók. Nagyon sokan jöttek simizni, látogatni, sétáltatni. Diákjaink szorgosan érkeznek mindennap, és már rutinosan végzik a feladatokat. Ha új diák érkezik, akkor a régiek már viszik is, mutatják a teendőket, munka után pedig jöhet a sétáltatás.

Alíz kórházba került, tudjátok a frissen bekerült lányka, akinek a tartása nagyon gyanús volt. A szemünk nem csalt, az ultrahang vizsgálat kiderítette, hogy tele volt a pocak cisztákkal. A másik sebesültünk szegény Rezgő volt, akinek a lábát megharapta nagyon csúnyán Hernia. Rezgő lábát összevarrta a doktor néni, és megkapta az eltávozási engedélyt.

Vasárnap zártuk volna a hetet, de úgy sikerült, hogy mire a végére értünk az esti riasztásnak, már megkezdtük a hétfőt, de innen már egy másik hét történetét mondom el.

Gazdához került, Hachi, Szása, Tappancs, Pisze, Inda, Horusz, Thomas, Barni, Artúr, Plutó, Bobi hazament Buksi, Betti, Pajti.