ASKA napló 30. hét

Indul a hétfő, 7:25 perc. Jó reggelt kívánok! NAV Bűnügyi osztály kér segítséget helyszíneléshez. Na, akkor a terv ismét borult, 10 percet kérünk, újratervezés program indul, és mindjárt jelentkezünk, melyik kolléga tud menni. Ebből már sejtettük, ez a hét sem lesz laza. Az irodában kiderült, internetünk elveszett ismét, és emiatt a levelezéseink, hirdetéseink is álltak, nem tudtunk dolgozni.

30Weblapunk hibája, már csak hab volt a tortán.

Volt nagyon szomorú hívásunk is, pedig a bejelentő nagyon reménykedett, hogy talán még lehet segíteni. Pusztavámon elütöttek egy tacsit. A kórházba beérve vele, kiderült, sajnos gerinctörése volt, a csípője, és a lábai is eltörtek. Nem volt más választásunk, el kellett engednünk. A fényképét meghirdettük, remélve, valaki kereste, de sajnos senki sem érdeklődött utána.

És történt olyan is, amivel az elmúlt 30 évben, csak 1 alkalommal találkoztunk. Elbocsájtó szép üzenettel a nyakában dobtak ki egy kutyát. Nem is akárhogyan, hanem egy aprócska, talán 8 hetes csemetét, egy szelektív hulladékgyűjtőhöz, a nyakában egy kulcstartó bilétával, melyre rá volt írva: Gazdát keresek, fogadj örökbe. Mindenki csak tátogott, mikor meglátta a feliratot. A kiskutya teljesen egészséges volt szerencsére, azonnal megkapta az oltásokat, és a féregtelenítés is megtörtént. Kikerült ideiglenes gondozásba, de ismét ott tartunk, megint elveszettünk egy ideiglenes befogadót, de kaptunk egy örökbefogadó gazdit, mert úgy megszerették Pokemont, hogy örökbefogadták.

Frissítettük a képeket, a filmeket, hogy a megnőtt, megszépült ebeinkről új képek kerüljenek fel. A diákok ismét profi módon segédkeztek az új filmek elkészítésében.

Természetesen vasárnap ismét a rádióból jelentkezett az ASKA kutyák gazdikereső műsora.

Gazdára talált Manna, Fanta, Borzas, Luca, hazament, Rudi, Drazsé, Fasírt.

Köszönjük a feliratkozást!