.
Következő

Aktuális hírek

Elkezdődött a suli

Megkezdődött az iskola, és ezzel együtt a menhely látogatások is. Nagy öröm, hogy újra találkozunk iskolai osztályokkal, hiszen az elmúlt időszakban a járvány miatt ezek a találkozók elmaradtak.

ASKA család

Nem gondoltunk rá, amikor létrehoztuk az ASKA kutyám van csoportot a facebook oldalán, hogy ez az oldal nem csak arról fog szólni, hogy érkeznek a képek, hanem kialakul egy nagy család, melynek a tagjai ASKA kutyával, vagy kutyákkal élnek együtt.

Csodák igenis léteznek

Ismét bebizonyosodott, hogy már pedig csodák vannak. Jobban mondva csodálatos emberek vannak. Ahogy olvastátok, éppen klímára gyűjtöttünk, hogy a kezelőben lévő állatainkat megvédjük a hőségtől. Tegnap érkezett egy telefon😍 A Planning & Trading Kft. (Midea Hungary) marketing vezetője telefonált, hogy nagyon szívesen segítenek nekünk, és felajánlanak az ASKA menhely részére egy klímát. Mondom tegnap, és ma reggel 8 órakor már meg is érkezett. Hálásan köszönjük, ezt a példaértékű felajánlást, és segítséget a cég minden dolgozójának.

LEGYEN ÖNKÉNTES

Miben tud segíteni egy menhelyen?

A kutyák rehabilitációjában, hiszen a legtöbb kis kutya meggyötörten, sanyarú körülmények közül kerül az otthonokba.

Kutyasétáltatásban. A menhely körüli teendőkben: fűnyírás, lapátolás, gereblyézés, festés, takarítás.

A kutyák rendbetételében, ellátásában.
Olyan alapfokú engedelmességi gyakorlatok megtanításában, mint a pórázhoz szoktatás, láb melletti séta vagy ültetés. Szervezési feladatokban.

Virtuális örökbefogadás

Mikor válassza a virtuális örökbefogadást?

Ha valamilyen okból nem tud kutyát befogadni otthonába, de szívesen segítene egy-egy árva kutyának, menhelyünkön lehetősége van virtuális örökbefogadásra!

A virtuális örökbefogadással azok a felelősen gondolkodó kutyabarátok is gazdikká válhatnak, akik életkörülményeik miatt nem tudnak megfelelő környezetet biztosítani egy háziállat számára.

A virtuális örökbefogadás lényege, hogy egy meghatározott összegű adománnyal támogatja a menhelyünket. Így, a kiválasztott védence ellátását tudja biztosítani, ami a kutyusnak, macskának egy tál ételt, vagy egy oltást jelenthet.

Az ASKA menhelyen évente 1000 kutyát gondozunk, az átlagos létszámunk 250 egyed.

Átlag létszámunk

Mindenkinek van története, amit vagy pontosan ismerünk egy-egy hatósági eljárás során, vagy nekünk kell megfejteni a lelkeket, a kutyák viselkedése alapján.

Évente 1000 kutyát gondozunk

Utcáról jönnek hozzánk, vagy a rendőrség, vagy az önkormányzat intézkedett, mert verték, bántották, éheztették…

Innen indulunk, és az Ön segítségével eljutunk a jobb élet felé.

Évente 1000 kutya köszöni Önnek, hogy adója 1 %-val támogatta az ASKA menhelyet.

adószámunk: 18494644-2-07

Önnek csak 1 %, nekünk az élet!

Támogassa adója 1%-val

a székesfehérvári askát.

Cím

8000. Székesfehérvár, Homoksor 7.

gps koordináta:

47.171547,

Elérhetőség

Telefon:

+ 3630/317-4370

info@animal-save.hu

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 09:00 – 15:30

Szombat:

09:00 – 12:00

Vasárnap zárva.

Kövess Minket

Lépjen velünk kapcsolatba!

Facebook oldalunkon időpontot foglalhat!

Köszönjük a támogatást!